Σελήνη Τελευταίο τέταρτο 21/09 Θα Φτασετε εκεί που Θελετε

zwdio-ixtheis-afroditi

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο στους Διδύμους .

Σελήνη Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου .

Η Σεληνη στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο –ξανά! Μόλις είδαμε αυτήν τη φάση της Σελήνης, συνέπεσε με την πρώτη ημέρα της σεζόν της Παρθένου! Τώρα έχουμε τον δεύτερο γύρο δύο ημέρες πριν την ισημερία.

Είναι ώρα να καθαρίσουμε σε προετοιμασία για άλλη μια νέα Σελήνη. Η Σελήνη μπαίνει αρχικά στους Διδύμους στις 19 Σεπτεμβρίου (δύο ημέρες πριν το τέταρτο της Σελήνης). Στις 28 Σεπτεμβρίου η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό σηματοδοτώντας την αρχή της νέας Σελήνη.

zodia-taro-45

Τόσο οι Δίδυμοι όσο και η Παρθένος κυβερνώνται από τον Ερμή. Καμία φάση της Σελήνης δεν είναι πιο ευμετάβλητη. Οι Δίδυμοι/ η Παρθένος / ο Ερμής σχετίζονται με τα κανονιστικά, διανοητικά περιβάλλοντα και τους χώρους εργασίας.

Η συνταγή για να δαμάσετε την ενέργεια του Ερμή: ξυπνάτε νωρίς. Ξεκινήστε την ημέρα με βαθιές ανάσες, κίνηση και νερό με λεμόνι για να ενεργοποιήσετε το πεπτικό σας σύστημα. Ή καταπραΰνετε τα όργανά σας με ζεστό τσάι, έπειτα θρέψτε το σώμα σας με φρούτα.

Ξυπνήστε το στρατηγικό μυαλό σας, χαρτογραφήστε τα σχέδιά σας. Είστε έτοιμοι να κινείστε ολημερίς; Κινηθείτε με σκοπό, συγκροτηθείτε εσωτερικά και εξωτερικά.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο στους Διδύμους .

Σκεφτείτε τις επιλογές που έχετε για την μετακίνησή σας. Μπορείτε να μεταφερθείτε με ποδήλατο όπου θέλετε να πάτε; Το ποδήλατο είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο μετακίνησης. Μου θυμίζει πάντα τους Παρθένους / Διδύμους / Ερμή γιατί είναι ένα απλό μηχάνημα με κινητά μέρη που μας πάει εκεί που θέλουμε να φτάσουμε.

Όταν φτάσετε εκεί που πρέπει, ξυπνήστε το παρατηρητικό μυαλό σας. Καταγράψτε τις σκέψεις σας στο χαρτί. Δώστε σάρκα και οστά στις αφηρημένες σκέψεις σας. Η ουσία του Ερμή βγαίνει από την νόηση και την ανάλυση. Ό,τι είδους δουλειά κι αν κάνετε, χρησιμοποιείτε τον μετωπιαίο φλοιό σας για κριτική σκέψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Προσανατολιστείτε στο περιβάλλον σας με ατρόμητη αισθητήρια εξερεύνηση. Η βασική ευθύνη μας είναι να απορροφήσουμε πληροφορίες και να μείνουμε σε εγρήγορση. Είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε ερωτήσεις, να καλλιεργήσετε την περιέργειά σας και να μαζέψετε δεδομένα.

Να είστε ρεαλιστικοί σχετικά με το πόσα μπορείτε να πετύχετε μέσα σε μια μέρα. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης θα είναι απόλυτα γεμάτο με δραστηριότητα. Η επιρροή του Ερμή είναι ενεργητική και συναρπαστική γιατί μας κινεί τόσο γρήγορα, αλλά είναι και αδιαμφισβήτητα κουραστική. Στο τέλος της ημέρας μπορεί να είστε εξαντλημένοι. Θυμηθείτε να φάτε και να ξεκουραστείτε πριν και μετά από αυτήν τη φάση της Σελήνης.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο στους Διδύμους .

Με αυτό το τέταρτο της Σελήνης συμπίπτει και μια σχετικά σπάνια και δυνατή πλανητική όψη: Ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτό το τετράγωνο μας κάνει ανήσυχους σε σημείο που έχουμε ανάγκη να βγούμε έξω και να χορέψουμε μέχρι το πρωί.

Θα εξετάσουμε πιο προσεκτικά τα συστήματα αξιών μας και τα οράματα για το μέλλον μας. Ποιες προσπάθειες μας συναρπάζουν περισσότερο αυτό τον καιρό; Ποιες πρέπει να αφεθούν πίσω;

Θα αναγνωρίσουμε την ασυμφωνία ανάμεσα σε αυτό που ελπίζαμε και στο πώς είναι ή θα ανακαλύψουμε ότι η πραγματικότητα είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που ελπίζαμε. Κάθε τετράγωνο που περιλαμβάνει φωτιά (όπως με τον Δία στον Τοξότη) πρέπει να απελευθερωθεί μέσα από τη σωματική άσκηση.

δωρεάν-προβλέψεις

Σεληνη Τελευταίο τέταρτο στους Διδύμους .

Θα είναι δύσκολο να κοιμηθείτε ή μπορεί να μην κοιμάστε καθόλου. Η καλλιτεχνική έκφραση (ειδικά στη μορφή της μουσικής ή του χορού) προτείνεται εξαιρετικά, όπως πάντα.

Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του λαιμού. Οραματιστείτε κόσμους να λάμπουν από μπλε πετράδια. Αυτή η φάση της Σελήνης θα είναι τόσο γεμάτη που μπορεί να μην έχετε χρόνο για διαλογισμό ή για γιόγκα. Αν μπορείτε, ωστόσο, κάντε τα γιατί θα βοηθήσουν το συμπαθητικό νευρικό σας σύστημα. Σε τέτοιες ευμετάβλητες φάσεις, είναι σημαντικό να κόβει κανείς ταχύτητα και να παίρνει ανάσες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra