Σελήνη Τελευταίο τέταρτο 24/07 Συγχωρήστε τον εαυτό σας

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο  στον Ταύρο

Σελήνη Τετάρτη, 24 Ιουλίου

Στο τελευταίο τέταρτο της Σελήνης, η Σελήνη ανατέλλει τα μεσάνυχτα, φτάνει στο ψηλότερο σημείο την αυγή και δύει το μεσημέρι και αυτό ισχύει για όλον τον κόσμο, ανεξάρτητα με τη ζώνη ώρας.

Αν κοιτάτε τη Σελήνη τα μεσάνυχτα, ο Ήλιος θα βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα πόδια σας. Αυτή την ώρα, αν κοιτάτε τη Σελήνη, θα είστε σε ευθυγράμμιση με την τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο.

zodia-taro-45

Η σταθερή Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον φλογερό Ήλιο στον Λέοντα. Είναι ώρα να καθαρίσουμε σε προετοιμασία για τον νέο κύκλο της Σελήνης. Το φθίνον φως της Σελήνης δίνει χώρος στο λαμπερό πέπλο της σιωπής και της απομόνωσης: επιστροφή στη μήτρα.

Στις 31 Ιουλίου, η Σελήνη περνά από τον Λέοντα, σηματοδοτώντας το τέλος της φάσης του τετάρτου και την αρχή της έκλειψης του Ηλίου από τη Νέα Σελήνη. Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο στις 02 Αυγούστου.

Μαζί ο Ταύρος και ο Λέοντας δημιουργούν μια γιορτή αφθονίας σε ένα οικείο μέρος. Δείτε φίλους μαζεμένους κάτω από τον ήλιο και τη σελήνη, γελάστε μέσα στη νύχτα. Ο Ταύρος και ο Λέοντας λαμπυρίζουν στην γεμάτη άνεση απόλαυση.

chartomantia-098

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο  στον Ταύρο

Τώρα είμαστε παιχνιδιάρηδες, το σώμα ανεβάζει θερμοκρασία και λάμπει. Σκαρφαλώστε σε ένα δέντρο, περπατήστε ξυπόλητοι, σκάψτε στο χώμα. Εισπνεύστε πλούσια αρώματα, ζωγραφίστε το ουράνιο τόξο. Η ανώτερη εκδήλωση του Ταύρου και του Λέοντα συμβαίνει όταν παραμένετε σε ένα μέρος και ευχαριστείτε τις σταθερές βάσεις σας.

Μερικές προτάσεις γι’ αυτό το υπέροχο τέταρτο της Σελήνη: φάτε/ φυτέψτε/ μαζέψτε ριζώδη λαχανικά, δουλέψτε έξω ή στον κήπο, τραγουδήστε, καθαρίσετε και ομορφύνετε τον χώρο σας και μοιραστείτε το γεύμα σας με φίλους.

Ο Λέων και ο Ταύρος αγαπούν και οι δύο τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Συνήθως ο Λέοντας δρα παρορμητικά. Ο Ταύρος εξοικονομεί και μετριάζει περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σεληνη Τελευταίο τέταρτο  στον Ταύρο

Ωστόσο, αυτό το τέταρτο της Σελήνης βγάζει από μέσα μας την πιο ηδονιστική πλευρά μας. Μπορεί να χαλάσουμε περισσότερα λεφτά απ’ ό,τι συνήθως, ειδικά σε είδη πολυτελείας και γκουρμέ φαγητά.

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης είναι μια γιορτή για τη ζωή. Στο θέμα του πλήθους, ο Μποντλέρ έγραψε το εξής:

Βρες τον εαυτό σου μέσα στην ομορφιά. Βρες τον εαυτό σου μέσα στον κυματισμό.

Κάτι έρχεται, είτε το αφήσετε να συμβεί είτε το κάνετε εσείς. Κάποια εσωτερική αποσυναρμολόγηση, ένας σημαντικός διαχωρισμός του πατώματος. Περπατάτε με αυτοπεποίθηση. Θα το ξέρετε αν όλα πάνε καλά γιατί θα νιώθετε ελαφριοί και ελεύθεροι. Και αν δεν πάνε, μην φοβάστε!

Η αλλαγή είναι φίλη σας! Καθώς μειώνεται η διαθέσιμη ενέργεια, μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι. Αποφεύγετε ερεθιστικές τροφές και ποτά αυτή την περίοδο. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της καρδιάς. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και τους άλλους. Καταστρέψτε ξεπερασμένα εσωτερικά κτίσματα. Αδειάστε το είναι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9