Σελήνη 01-03/07 Οι καταρράκτες των συναισθημάτων αρχίζουν να βράζουν

zwdio-astrologia-planitis-erwta

Σελήνη 01-03/07 Τελευταίο τέταρτο στον Κριό (1 Ιουλίου 2021) .

Σελήνη 01-03/07 : Το φεγγάρι του τελευταίου τέταρτου στον Κριό τετραγωνίζει τον τρυφερό ήλιο του Καρκίνου.

Τα φεγγάρια του τελευταίου τέταρτου είναι σταυροδρόμια, που ανοίγουν το δρόμο για τη νέα σελήνη / νέο σεληνιακό κύκλο. Αυτή η φάση μας προετοιμάζει για τη γλυκιά Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 9 Ιουλίου.

Εδώ έχουμε τον Κριό που τρέμει από ανυπομονησία. Οι αόρατοι καταρράκτες τυλίγονται στη φωτιά… δεν είναι πλέον σιωπηλοί.

zodia-taro-45

Ο Κριός τινάζει το μάγμα στον ήσυχο ωκεανό του Καρκίνου… και τα ήρεμα νερά του ξαφνικά αρχίζουν να βράζουν. Πώς να απελευθερώσετε την οργή του Κριού; Με χορό, άσκηση, συζήτηση και αισθησιασμό. Το τελευταίο τέταρτο σελήνης στον Κριό, εξετάζει το συναίσθημα έναντι της δράσης : την αρχαία διαμάχη ανάμεσα στο νερό και τη φωτιά.

Το κριάρι και το καβούρι μαζί, διδάσκουν ειρήνη, συνεργασία και ανοιχτή επικοινωνία. Από τον Κριό μαθαίνουμε την τόλμη και το θάρρος, ενώ από τον Καρκίνο την συμπόνια. Ο Καρκίνος είναι η μητέρα μας κι ο Κριός ο φλογερός γιος της. Ο Καρκίνος αποτελεί παράδειγμα ευαισθησίας και άνευ όρων αγάπης. Ενώ ο Κριός είναι παράδειγμα κίνησης, θερμότητας και σθένους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Σελήνη 01-03/07 Τελευταίο τέταρτο στον Κριό (1 Ιουλίου 2021) .

Ο Κριός μπορεί να είναι απερίσκεπτος ή ευέξαπτος. Όταν είναι στα χειρότερά του πιέζει το καβούρι, βλέποντας την κατάρρευσή του , από πανίσχυρη θέα  σε ευάλωτο παιδί. Σ’ αυτόν τον κόσμο, πολλοί εκτιμούν τις ιδιότητες της φωτιάς πάνω από αυτές του νερού – αλλά δεν εκφραζόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Μερικοί μιλούν αργά… άλλοι σαν αστραπή.

Η ιδιοσυγκρασία τους μοιάζει περισσότερο με άτομα του νερού, της φωτιάς ή του αέρα ;;– ή κάτι ανάμεσα ;; Έχουμε διαφορετικές αντιδράσεις ανάλογα με τη διάθεσή μας.

Τα καλά νέα αυτής της φάσης του φεγγαριού είναι πως σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Άρη στο Λέοντα και μια σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό. Αυτό μας δίνει δύναμη (Άρης) και ενσυναίσθηση (Χείρων).

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Ευκαιρίες που έχετε ζητήσει στο παρελθόν

zodia-astra-tarot

Τα άσχημα νέα είναι πως αυτή η φάση του φεγγαριού συμπίπτει με την έντονη αντίθεση Άρη και ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Θα νιώθουμε εξάντληση κι έλλειψη αυτοπεποίθησης. Άγχος και αγωνία για το μέλλον. Θα είναι μια έντονη, φλογερή μέρα.

Αυτή η φάση του φεγγαριού είναι ιδανική για φαγητό και για τη συγκομιδή και τη συντήρηση των φρούτων. Ενισχύστε την ενέργειά σας και ενυδατωθείτε. Στον διαλογισμό, εστιάστε στο ηλιακό πλέγμα τσάκρα. Φορέστε τα χρώματα της φωτιάς ή πολύτιμους λίθους όπως το ρουμπίνι, ο ίασπις, ή ο πορτοκαλί ασβεστίτης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA