Σελήνη 02/06 Τελευταίο Τέταρτο – Ξυπνάμε από βαθύ ύπνο

selini-afosiwsi-allagi

Σελήνη 02/06 : Τελευταίο Τέταρτο στους Ιχθύες στις 2 Ιουνίου 2021 .

Το χλωμό φεγγάρι στους Ιχθύες τετραγωνίζει τον χαρισματικό ήλιο των Διδύμων. Την 1η Ιουνίου βρίσκεται στους Ιχθύες.

Στις 2 Ιουνίου μεταβαίνει στον Κριό. Σε αυτό το σημείο θα νιώσουμε μια σημαντική αλλαγή στην ενέργεια, σαν να ξυπνάμε από βαθύ ύπνο.

Τα φεγγάρια του τελευταίου τέταρτου είναι σημεία στροφής ή σταυροδρόμια, ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα σελήνη / νέο σεληνιακό κύκλο.

zodia-taro-45

Αυτή η φάση μας προετοιμάζει για την Ηλιακή Έκλειψη/Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου. Σ’ αυτή τη φάση του φεγγαριού πέρυσι είχαμε βαθύ ύπνο κι έντονα όνειρα. Νιώθαμε αβεβαιότητα. Καθώς κατεβαίνουμε με τους Ιχθύες στον υποβρύχιο όρμο τους, κύματα από τη θάλασσα της σύγχυσης, φουσκώνουν πάνω από τα κεφάλια μας.

Οι Ιχθύες στροβιλίζονται καλειδοσκοπικά, άμορφα και διασκορπίζονται με το πιο ανάλαφρο άγγιγμα. Τόσο οι Δίδυμοι όσο και οι Ιχθύες ξέρουν τι σημαίνει να παρασυρόμαστε πρόθυμα προς τη φαντασία και την τρέλα. Και οι δύο καταλαβαίνουν τον αγώνα για ενσωμάτωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ο Δίδυμος ο Μελετητής, μας ρυμουλκεί στον αριστερό εγκέφαλο. Ο σκοπός αυτού του τελευταίου τέταρτου είναι ο συγχρονισμός των σκέψεων και της αφύπνισης της ζωής (Δίδυμοι) με τις πεποιθήσεις μας (Ιχθύες). Σ’ αυτή τη φάση της σελήνης πρέπει να ικανοποιούμε δύο ανάγκες ταυτόχρονα: την ανάγκη να είμαστε λογικοί (Δίδυμοι) και συναισθηματικά συντονισμένοι (Ιχθύες).

Μείνετε σε επαφή με τη διαίσθησή σας. Ο ρυθμός των Δίδυμων είναι πολύ γρήγορος και τρελός. Αν θυμόμαστε να είμαστε υπομονετικοί και να σκεφτόμαστε κριτικά, αυτό κάνει την τεράστια διαφορά στις ικανότητές μας για τη λήψη σωστών αποφάσεων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

zwdia-66

Σεληνη 02/06 : Τελευταίο Τέταρτο στους Ιχθύες στις 2 Ιουνίου 2021 .

Η Αφροδίτη μπαίνει στον υδάτινο Καρκίνο την ίδια ημέρα αυτής της σεληνιακής φάσης. Αυτό θα φέρει μια υπέροχη αίσθηση γαλήνης, αρμονίας και καλλιτεχνικής σοφίας.

Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για ύπνο και προβληματισμό. Και το πιο σημαντικό: μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Δοκιμάστε να γράψετε και να διαλογιστείτε. Εστιάστε στο δημιουργικό ιερό τσάκρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76