Σελήνη 03/05 Τελευταίο Τέταρτο – Μια τεράστια ανασκόπηση

erwtikes-2414

Σελήνη 03/05 Τελευταίο Τέταρτο στον Υδροχόο .

Σελήνη 03/05 : Το ανυπόμονο φεγγάρι του Υδροχόου τετραγωνίζει τον αμετακίνητο ήλιο του Ταύρου. Τι συμβαίνει όταν μια ασταμάτητη δύναμη συναντά ένα ακίνητο αντικείμενο; Καταστάσεις που πρόκειται να μάθουμε.

Τα φεγγάρια του τελευταίου τέταρτου είναι σταυροδρόμια, που καθαρίζουν το δρόμο για τη νέα σελήνη / νέο σεληνιακό κύκλο. Αυτή η φάση μας προετοιμάζει για τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11 Μαΐου.

Ο Υδροχόος είναι ο εκκεντρικός ψυχοπαθής του ζωδιακού, που κυριαρχεί στις κοινωνίες, τους ανθρώπους και τις ιδέες.

zodia-taro-45

Είναι ένα ενθουσιώδες, πληθωρικό αρχέτυπο που του αρέσει να χορεύει και να ξενυχτάει. Ο Ταύρος, από την άλλη πλευρά είναι λάτρης της άνεσης και της σταθερότητας. Καλωσορίζει τους πάντες στο σπίτι του, στον κήπο του, στη γη του!

Όταν καταφτάνει ο παράξενος επισκέπτης Υδροχόος, φωνάζοντας δυνατά κάποιες προφητείες, υπερασπίζεται όλη τη γήινη έννοια της ασφάλειας και της σταθερότητας. Είναι σχεδόν συγκαταβατικός όταν πρόκειται για τέτοιες ιδέες.

Θέλει να είμαστε ευπροσάρμοστοι και ανοιχτοί. Δεν θέλει να βασιζόμαστε σε κάτι που παραμένει το ίδιο. Με τον Υδροχόο τίποτα δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θέλουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σελήνη 03/05 Τελευταίο Τέταρτο στον Υδροχόο .

Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό! Είναι απλά έτσι. Ο Υδροχόος μας υπενθυμίζει ότι το Σύμπαν δεν ενδιαφέρεται για τις προσδοκίες μας. Πώς αντιδράτε όταν όλα αλλάζουν; Σ’ αυτό θα εστιάσετε τώρα.

Ενώ από τη μία έχουμε το τελευταίο τέταρτο Σελήνης στον Υδροχόο που μας αναγκάζει να βγούμε από τις ζώνες άνεσής μας…από την άλλη έχουμε τον Ταύρο, να μασουλάει αργά στη λιακάδα, εισπνέοντας ανθισμένα αρώματα.

Ανάμεσα στις φυλλωσιές και τους καρπούς του καταπράσινου κήπου του Ταύρου, βρίσκουμε τα τυρκουάζ κρύσταλλα του Υδροχόου που ανοίγουν σε άλλες διαστάσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

 

tarw-taro-xartomanteia

Με αποτέλεσμα να νιώθουμε, πως έχουμε δύο ανάγκες ταυτόχρονα: την ανάγκη της γείωσης (Ταύρος) και την ανάγκη της ελεύθερης σκέψης (Υδροχόος). Αυτή η φάση του φεγγαριού μπορεί να επιβαρύνει το μυαλό και το πνεύμα μας.

Είναι ταυτόχρονα αινιγματική, διεγερτική και απαιτητική. Η διακήρυξη του Υδροχόου είναι «γνωρίζω» – εσείς λοιπόν τι γνωρίζετε; Οι άνθρωποι είμαστε μοναδικά πλάσματα επειδή έχουμε την ικανότητα να γνωρίζουμε, τι ακριβώς δεν ξέρουμε. Αντιμετωπίστε αυτήν τη φάση του φεγγαριού σαν μια τεράστια ανασκόπηση όλων των γνώσεων και των εμπειριών που έχετε συγκεντρώσει τον τελευταίο χρόνο. Η 3 Μαΐου θα είναι μια εξαιρετικά πολυάσχολη μέρα.

zodia-0988

Ο Ερμής στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο νωρίς το πρωί. Προσέξτε για τυχόν πονοκεφάλους, εξάντληση ή απογοήτευση. Μπορεί να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις, διαφωνίες ή πληθώρα αναπάντητων (ή αδιάσειστων) ερωτήσεων.

Αυτό το τελευταίο τέταρτο θα είναι σχεδόν σε σύνοδο ακριβείας με τον Κρόνο στον Υδροχόο… κάτι υπέροχο! Ο Κρόνος – όπως και ο Ταύρος – μας προσφέρει σταθερό έδαφος για να σταθούμε. Ο Κρόνος είναι ισχυρός, αξιόπιστος και εργατικός.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

 

dream

Σεληνη 03/05 Τελευταίο Τέταρτο στον Υδροχόο .

Ωστόσο, αυτός ο σχηματισμός σημαίνει ότι ο Κρόνος τετραγωνίζει τον ήλιο του Ταύρου. Αυτό σηματοδοτεί σωματική δυσφορία, γι’ αυτό πρέπει να τρώτε ελαφρά. Ο πανίσχυρος Κρόνος, μας ζητά να είμαστε αληθινοί και να προσέχουμε τα γεγονότα. Η μέρα θα έχει μια σοβαρή… αλλά απροσδόκητη γεύση.

Προσέξτε το αυξημένο άγχος και την σκληρή κριτική απέναντι στον εαυτό σας και τους άλλους. Τέλος, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους το ίδιο βράδυ μας ανεβάζει λίγο το ηθικό ελαφρώνοντας λίγο την ατμόσφαιρα, στο τέλος αυτής της μέρας…που σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA