Σελήνη 04/04 Τελευταίο τέταρτο – Θα γκρεμιστούν τα παλιά ψυχολογικά πρότυπα

erwtikes-2414

Σελήνη 04/04 Τελευταίο τέταρτο στον Αιγόκερω .

Σελήνη 04/04 : Σ’ αυτό το τελευταίο τέταρτο, η πραγματίστρια σελήνη στον Αιγόκερω τετραγωνίζει τον παρορμητικό Ήλιο στον Κριό .

Το φεγγάρι στον Αιγόκερω βρίσκεται σε αδυναμία, απέναντι από το ζώδιο που κυβερνά, τον Καρκίνο.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αυξημένο άγχος, κόπωση ή συναισθηματικές διακυμάνσεις. Τα φεγγάρια του τελευταίου τέταρτου είναι σημεία καμπής, ανοίγοντας το δρόμο για το νέο φεγγάρι / νέο σεληνιακό κύκλο.

zodia-taro-45

Αυτή η φάση μας προετοιμάζει για το νέο αστρολογικό έτος / Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11 Απριλίου! Γη( Αιγόκερως) και φωτιά(Κριός) : η πύρινη λάμψη και ο πλούσιος παράδεισος του γαιοσκώληκα. Κομμάτια λάβας, ξεπηδούν μέσα από υγρές αναθυμιάσεις.

Το κριάρι, με τα ψυχρά κόκκινα μάτια του, κατηφορίζει ορμητικά το βουνό της ερήμου για να συναντήσει τη δασύτριχη κατσίκα, στα βράχια του ωκεανού. Έρχονται σε σύγκρουση διασταυρώνοντας τα κέρατά τους.

Τόσο ο Κριός όσο και ο Αιγόκερως ανήκουν στα θεμελιώδη ζώδια. Το θεμελιώδες ζώδιο, είναι επικεντρωμένο, ευθυγραμμισμένο, αυτοκατευθυνόμενο .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Σελήνη 04/04 Τελευταίο τέταρτο στον Αιγόκερω .

Ήρθε η ώρα να ενσωματώσουμε περισσότερη ισορροπία και δομή στη ζωή μας. Οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει αυτή τη στιγμή, είναι εγγενώς υποστηρικτική – αν και μπορεί να μην φαίνεται έτσι στην αρχή. Αυτή η φάση του φεγγαριού είναι αρκετά ισχυρή για να εξαφανίσει τα ίχνη του χειμώνα και να επιβιώσει στο άγνωστο.

Ο Κριός (πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου) μας θυμίζει ότι μερικές φορές η καλύτερη δομή… είναι η καινούργια. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γκρεμιστούν τα παλιά ψυχολογικά πρότυπα και να αποκατασταθεί ο ψυχισμός μας. Το αρχέτυπο του Αιγόκερω αφορά τα έργα και τα μακροπρόθεσμα σχέδια. Πού θέλετε να πάτε, τι θέλετε να κάνετε;

tarw-taro-xartomanteia

Πιέστε τον εαυτό σας, δείτε τι είναι εφικτό. Σηκωθείτε νωρίς και επιδιώξτε τους στόχους σας. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό και σε εγρήγορση. Αυτή η φάση του φεγγαριού, πρόκειται να θέσει τα θεμέλια για μια χρονιά χωρίς φόβο.

Η ζωή φαίνεται σοβαρή και βαρυσήμαντη με το φεγγάρι στον Αιγόκερω. Είναι τρομακτικό να σκεφτόμαστε αυτή την περίοδο σαν ένα κοσμικό σχεδιασμό…. αλλά δεν πειράζει αν κάνουμε λάθη. Αντιμετωπίστε τον Αιγόκερω με μια δόση αμφιβολίας και να θυμάστε πως αυτή η επίδραση είναι υπό πίεση και προσανατολισμένη στην απόδοση.

dream

Σεληνη 04/04 Τελευταίο τέταρτο στον Αιγόκερω .

Μπορείτε να αξιοποιήσετε άλλα στοιχεία του Αιγόκερω, όπως την εντυπωσιακή του ενέργεια. Ασκηθείτε λιγάκι και αφήστε στην άκρη τις ψευδαισθήσεις.

Λίγες ώρες πριν από την ακριβή φάση του φεγγαριού, ο Ερμής θα μεταβεί στον Κριό. Ωστόσο η ένταση που επικρατεί… οφείλεται στο τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό, με το φεγγάρι. Θα υπάρχουν προσωπικές εντάσεις. Δεν είναι καλή μέρα για επίλυση διαφωνιών ή για διαπραγματεύσεις. Αναβάλλετε καλύτερα όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις. Εστιάστε στο στοιχείο της γης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76