Σελήνη 08-09/09 Συννεφάκια στις στενές σας σχέσεις

erwtikes-provlepseis-tetarti-23-4

 

Σελήνη  Κυριακής 08/09, η Σεληνη διασχίζει τον Αιγόκερω .

Σελήνη : Τα ταξιδιωτικά σχέδια θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάποιων. Δεν αποκλείεται να τολμήσετε και αρκετά μακρινούς προορισμούς, ίσως και εξωτικούς. Κάποιοι θα κάνετε το επιπλέον βήμα, να αλλάξατε τόπο διαμονής για να γνωρίσετε καινούργιες κουλτούρες!

Το θάρρος σας θα λάβει ώθηση αυτές τις μέρες, σε σημείο να θέλετε να πάρετε ρίσκα. Γι’ αυτό θα δημιουργήσετε μια λίστα προκλητικών στόχων. Κάποιοι θα πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς, ακόμα κι αν το έπαθλο είναι μόνο τιμητικό. Οι νεότεροι θα απολαύσετε την οργάνωση και διεξαγωγή ανταγωνιστικών δραστηριοτήτων!

Τα χαρίσματα κάποιων από εσάς θα πάρουν την ανιούσα αυτές τις μέρες. Και μόνο η παρουσία σας σε έναν χώρο, θα είναι αρκετή για να έχετε οφέλη. Θα αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς!

zodia-taro-45

Η ωριμότητα κάποιων νέων ανθρώπων θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευθεί, με διάφορες αφορμές!Αυτό που πρέπει να προσέξετε όλοι σήμερα, είναι να αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Θα υπάρχει μια τέτοια εγωκεντρική τάση στην ατμόσφαιρα!

Κάποιοι θα αρχίσετε να βλέπετε «συννεφάκια» στις στενές σας σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Αιτία γι’ αυτά θα είναι μια ανισορροπία στην ηγετική δυναμική, ανάμεσα σ’ εσάς και τα άλλα άτομα!

Μην χάσετε καμία ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους πνευματικούς συμβούλους – διδασκάλους σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Οι περισσότεροι θα δυσκολευτείτε να αποδεχθείτε μια αρνητική απάντηση!

tarw-taro-xartomanteia

Σεληνη Δευτέρας 09/09, η Σελήνη περνά στον Υδροχόο

Σελήνη : Κάποιοι σκέφτεστε σοβαρά την περίπτωση να επιστρέψετε στα θρανία. Στόχος σας θα είναι η διεύρυνση του γνωστικού σας πεδίου ή η απόκτηση ενός επαγγελματικού διπλώματος. Όχι μόνο θα απολαύσετε αυτή τη διαδρομή, καθ’ οδόν θα κάνετε και κάποιους καλούς φίλους!

Σε όλους μπορεί να συμβεί να έχουν παρεξηγήσει ένα άτομο στον εργασιακό χώρο. Αν αντιληφθείτε να έχετε κρίνει λανθασμένα κάποιον, η εποχή ενδείκνυται για να επανορθώσετε. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να γίνετε καλοί φίλοι οι δυο σας!

Κάθε θετική αλλαγή που θα κάνετε σήμερα, θα σας αποδώσει στο μέλλον σημαντικές επιτυχίες. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιδείξετε υπομονή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Σεληνη Δευτέρας 09/09, η Σελήνη περνά στον Υδροχόο

Όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό, δώστε το 100% των δυνατοτήτων σας σε μια αναμέτρηση αυτές τις μέρες. Η ακρίβεια και η χρονική ανωτερότητά σας, θα είναι όπλα για να τερματίσετε θριαμβευτές!

Βελτιώστε την επικοινωνία σας με τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας του κύκλου σας. Έχετε να μάθετε πολλά από τις εμπειρίες και τη σοφία τους!

Η ενέργεια της ημέρας: Αυτή είναι η στιγμή να αποκαλύψετε κάτι που βασανίζει το μυαλό σας για καιρό. Είναι βέβαιο ότι μετά θα κοιμάστε καλύτερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA