Σελήνη 09/10 Τελευταίο τέταρτο στον Καρκίνο – Επανενώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις

karkinos-problhmata

Σελήνη 09/10 Τελευταίο τέταρτο στον Καρκίνο .

Σελήνη 09/10 : Φανταστείτε να κοιτάζετε από ψηλά και να βλέπετε τη γη σαν την κορυφή μιας γωνίας 90 μοιρών. Στο ένα άκρο αυτής της γωνίας είναι η σελήνη, και στο άλλο είναι ο ήλιος.

Αυτή είναι η γεωμετρική διαμόρφωση κάθε τετάρτου σελήνης, που συμβαίνει δύο φορές το μήνα. Η νέα σελήνη πέφτει πάντα στο ίδιο σημείο με τον ήλιο (γνωστή και σαν σύνοδος).

Ενώ η πανσέληνος, πέφτει πάντα στον αντίθετο αστερισμό. Τα τέταρτα της σελήνης, πέφτουν πάντα σε αστερισμούς, που τετραγωνίζουν τον ήλιο. Για παράδειγμα: κάθε χρόνο που ο ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό, η νέα σελήνη θα είναι πάντα στον Ζυγό και η πανσέληνος θα είναι πάντα στον Κριό.

zodia-taro-45

Τα τέταρτα της σελήνης, θα είναι πάντα στον Καρκίνο και τον Αιγόκερω. Αυτές οι γεωμετρικές σχέσεις των ζωδίων, είναι σταθερές και αμετάβλητες.

Σ’ αυτό το τελευταίο τέταρτο, το τρυφερό φεγγάρι στον Καρκίνο τετραγωνίζει τον στοχαστικό ήλιο στο Ζυγό. Στις 8 Οκτωβρίου η σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο, μία ημέρα πριν από τη συγκεκριμένη φάση της.

Στη συνέχεια, μεταβαίνει στον Λέοντα στις 10 Οκτωβρίου. Τα φεγγάρια του τελευταίου τέταρτου ανοίγουν τον δρόμο για τον νέο κύκλο της σελήνης / νέο σεληνιακό κύκλο. Αυτή η φάση μας προετοιμάζει για την ευχάριστη Νέα Σελήνη στο Ζυγό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σελήνη 09/10

Ο Ζυγός έχει κυβερνήτη τη θεά του έρωτα, ενώ ο Καρκίνος, κυβερνάται από το μεγάλο μητρικό πνεύμα. Αυτά τα αρχέτυπα, συνδυάζονται σε απόλυτη αρμονία. Θα υπάρξουν χαρούμενες επανενώσεις. Οι φάσεις της Σελήνης κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού είναι σημαντικές, γιατί έχουν κοινωνική σημασία.

Αυτό συνήθως – αλλά όχι πάντα – περιλαμβάνει έναν ρομαντικό σύντροφο. Ίσως επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή συμμαθητές. Οι φάσεις της σελήνης στο Ζυγό, αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις και συγκεκριμένα εκείνες που μας κάνουν να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας – εξάλλου η σελήνη είναι «στο σπίτι» της, τον Καρκίνο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή η φάση, μας οδηγεί συχνά από το ένα σκηνικό στο άλλο. Μια αλλαγή σκηνικού, που είναι πάντα γλυκό, στοργικό και οικείο.

Προσοχή: Αν ο κύκλος του φεγγαριού σας κάνει σύνοδο μ’ αυτό το τέταρτο της σελήνης, μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονο, θυελλώδες κι επώδυνο διάστημα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα…. επειδή η ίδια η σελήνη θα δεχτεί τεράστια πίεση, εξαιτίας της αντίθεσής της με τον Δία στον Αιγόκερω. Οι άλλοι δύο εξωτερικοί πλανήτες στον Αιγόκερω (Πλούτωνας και Κρόνος) δεν βρίσκονται μακριά – και μην ξεχνάτε τον ανάδρομο Άρη στον Κριό- σχηματίζοντας επίσης ένα χαλαρό τετράγωνο με τη σελήνη.

Αυτό σημαίνει πως αυτό το τελευταίο τέταρτο της σελήνης, θα είναι πολύ αμφιλεγόμενο για την καρδιά και το σώμα μας.

Η μόνη σωτηρία, είναι ένα γαλήνιο τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-10/10 Ερωτικές εξελίξεις – Άμεσο χρήμα

δωρεάν-προβλέψεις

 

Σεληνη 09/10 Τελευταίο τέταρτο στον Καρκίνο .

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι αυτό το τελευταίο τέταρτο, θα ακολουθήσει ένα πολύ ισχυρό τετράγωνο μεταξύ του ανάδρομου Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, νωρίς το πρωί. Αυτή την όψη την είδαμε τελευταία, στις 13 Αυγούστου και θα την ξαναδούμε στις 23 Δεκεμβρίου.

Αυτό το τετράγωνο δημιουργεί περισσότερο πόνο και δυσφορία στο σώμα και την ψυχή μας. Η συμπεριφορά μας μπορεί να είναι απρόβλεπτη ή ασυνήθιστα ισχυρή. Η δυναμική ισχύος και οι διχόνοιες, θα είναι ξεκάθαρες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-10/10 Ερωτικές εξελίξεις – Άμεσο χρήμα

dream

Αυτή η φάση της σελήνης μπορεί να είναι τόσο έντονη που δε θα έχουμε χρόνο να εξασκηθούμε στην εξυπηρέτηση του εαυτού μας. Αν όμως μπορείτε κάντε το, γιατί το σώμα και το μυαλό σας, θα χρειαστούν κάποια θεραπεία.

Τα ισχυρά ενεργειακά λουλούδια είναι τα τριαντάφυλλα και οι μαργαρίτες. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς. Ανοίξτε την καρδιά σας με τη Γιόγκα του Καρκίνου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76