Σελήνη 12-13/02 Στις Ρωγμές του Ερωτα

imerisies-provlepseis-26-4

Αστρολογία Τρίτης 12/02, Πρώτο Τέταρτο Σελήνης στον Ταύρο

Είναι πιθανό να δυσκολεύεστε να βρείτε δουλειά στον τομέα της ειδικότητάς σας. Μην απογοητεύεστε, διευρύνετε την αναζήτησή σας.

Η προσθήκη και άλλων προοπτικών θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας!

Τολμήστε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, με εργαστήρια ή σεμινάρια σε κάτι διαφορετικό. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην κοινωνική σας ζωή: Θα δημιουργήσετε καινούργιες παρέες, με πιο ζωηρά και χαρούμενα πρόσωπα!

zodia-taro-45

Κάποιοι ενδέχεται να εκπλαγείτε από μια προσέγγιση αυτή την περίοδο. Θα αφορά ένα άτομο που «διαγράψατε» από τη ζωή σας – και επιστρέφει με διάθεση να τα ξαναβρείτε. Εσείς θα κρίνετε αν μπορείτε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν.

Μήπως κάποιοι βλάπτουν την πορεία της ζωής σας και σας κρατούν πίσω; Κοιτάξτε προς το μέλλον που θέλετε και προχωρήστε!

Η ενέργεια της ημέρας: Τα θετικά έρχονται σε εκείνους που είναι διατεθημένοι να περιμένουν!

 tarw-wroskopio-4

Αστρολογία Τετάρτης 13/02, η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους

Οι αθλητικές δραστηριότητες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών σήμερα… Μάλιστα θα τις θέλετε τολμηρές, όπως το μπάντζι τζάμπινγκ ή η ελεύθερη πτώση. Κρατήστε αυτή την ριψοκίνδυνη τάση σε επίπεδο δράσεων εκτός εργασίας, μην αρχίσετε τα φλικ – φλακ μέσα στο γραφείο!

Ίσως κάποιοι σκεφτείτε κάποιες εμπορικές συγχωνεύσεις αυτή την περίοδο. Αν έχετε το περιθώριο, γιατί να μην προσεγγίσετε έναν ανταγωνιστή;

Καλό θα είναι να αποφύγετε σήμερα τις συγκρούσεις με το ταίρι σας. Είτε φταίτε είτε όχι, κάτι τέτοιο είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει ρωγμές στη σχέση σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Είναι πιθανό κάποιοι να προβληματιστείτε αυτή την περίοδο, όσο αφορά τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Αιτία θα είναι κάποια συναισθήματα που θα αναπτύξετε για ένα άτομο του ιδίου φύλου. Συζητήστε το με ανθρώπους που εμπιστεύεστε απόλυτα, γιατί δεν πρέπει να το καταπνίξετε!

Αν σας αρέσει ένα άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο, απομακρυνθείτε. Μην μπείτε καν στον πειρασμό, γι’ αυτό τον απαγορευμένο καρπό!

Η ενέργεια της ημέρας: Βάλτε φυτά σε έναν χώρο δημόσιας θέασης. Αν το κάνουν όλοι, ο κόσμος θα γίνει ομορφότερος!

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot