Σελήνη 12-13/03 καρμικες γνωριμίες καί επιστροφες

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία Τρίτης 12/03, η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους

Κάποιοι θα νιώσετε άμεση συναισθηματική έλξη, με ένα άτομο που θα διασταυρωθούν τα βλέμματά σας. Ναι, αυτή είναι καρμική γνωριμία!

Άλλοι θα νιώθετε υπερβολικά εμμονικοί σήμερα. Πρέπει να συγκρατήσετε αυτές τις παρορμήσεις σας, για να μην ρισκάρετε τη σχέση σας. Κανείς δεν θέλει να βιώνει κτητικές εμπειρίες!

Γνωρίσατε ένα ιδιαίτερο άτομο και δήλωσε ότι είναι ελεύθερο; Μην βιαστείτε να ενδώσετε, αν δεν επιβεβαιώσετε ότι δεν σχετίζετε και με άλλα άτομα!

zodia-taro-45

Αν ασχοληθείτε με τυχερά παιχνίδια, φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας… Τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο εμπιστοσύνης προς τρίτους!

Η ενέργεια της ημέρας: Σας συναρπάζει η ιδέα προηγούμενων ζωών; Φροντίστε να είναι ειδικευμένοι οι άνθρωποι με τους οποίους θα θελήσετε να εξερευνήσετε πιθανές δικές σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία Τετάρτης 13/03, η Σελήνη διασχίζει τους Διδύμους

Αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να σας βρουν τα βέλη του έρωτα! Θα το καταλάβετε, όταν ανταλλάξετε βλέμματα με ένα άτομο και νιώσετε άμεσα χημεία!

Σας έχει συνεπάρει μια καινούργια γνωριμία, σε σημείο να ονειροπολείτε τις εργάσιμες ώρες; Δεν θα αρέσει αυτό στους υφισταμένους σας, γι’ αυτό αποφύγετε να σας δουν άπραγους!

Κάποιοι θα αποφασίσετε ότι έχει έρθει και η δική σας ώρα να αποκατασταθείτε. Μετά από πολλές αλλαγές διευθύνσεων και μετακινήσεις, θα κατασταλάξετε σε ένα σπίτι κοντά στο υγρό στοιχείο.

chartomantia-098

Αν βγείτε για ψώνια, συγκρατήστε τον παρορμητισμό σας. Ενδέχεται τα χρήματα να κυλούν σαν νεράκι από τα χέρια σας.

Οι μετακινήσεις θα έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο. Ας έχετε ενήμερα και πρόχειρα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα… Μπορεί να αλλάξετε τόσο διαμονής ή να πάτε για δουλειά σε άλλη χώρα!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν χρειάζεστε μια αλλαγή σκηνικού, οργανώστε έστω και μια μονοήμερη απόδραση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot