Σελήνη 13/10 Πρώτο τέταρτο – Η Ώρα των αποφάσεων

imerisies-21214

Σελήνη 13/10 Πρώτο τέταρτο στον Αιγόκερω .

Σελήνη 13/10 : Ο ήλιος του Ζυγού τετραγωνίζει το φεγγάρι που αυξάνει στον Αιγόκερω. Αυτή η φάση του φεγγαριού, ακολουθεί τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό.

Στο πρώτο τέταρτο, αποφασίζουμε τι θα πάρουμε μαζί μας από τη Νέα Σελήνη, στον υπόλοιπο σεληνιακό κύκλο. Τι καταλάβαμε σωστά? Τι χρειάζεται αναθεώρηση?

Οι φάσεις του πρώτου τέταρτου διευκρινίζουν τα σχέδιά μας. Ετοιμαστείτε για την Πανσέληνο στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου.

zodia-taro-45

Τότε θα δούμε τα αποτελέσματα της διαδρομής που επιλέξαμε. Ο Ζυγός και ο Αιγόκερως είναι και τα δύο θεμελιώδη ζώδια. Όταν συγκεντρώνονται οι βασικοί αστερισμοί, είναι ώρα για να εκσυγχρονιστούν και να επανατοποθετηθούν. Αυτό το τέταρτο σελήνης, φέρνει αρμονία (Ζυγός) στη δουλειά μας (Αιγόκερως). Ο Αιγόκερως μιλάει για τα συστήματα και τις υποδομές που διέπουν τη ζωή μας.

Πολλοί άνθρωποι, έχουν αρκετά θέματα με τα παγκόσμια συστήματα και τις κυβερνήσεις. Βλέπετε ότι είναι ελαττωματικά και χρειάζονται αναθεώρηση. Είναι εύκολο να συγχέουμε το αρχέτυπο του Αιγόκερω με αυτό το πατριαρχικό χάος, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Αιγόκερως.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σελήνη 13/10 Πρώτο τέταρτο στον Αιγόκερω .

Είναι ο οικοδόμος και ο αρχιτέκτονας και μπορεί να αξιοποιήσει τη γήινη δύναμή του ανά πάσα στιγμή – να ξυπνήσει από αυτό το ξόρκι – και να ξαναχτίσει από τα ερείπια. Η δουλειά, η γραφειοκρατία οι κυβερνήσεις, είναι τόποι σύγκρουσης σ’ αυτή τη φάση του φεγγαριού. Με τον Ήλιο στον Ζυγό, αφορά τους εμπλεκόμενους.

Είναι θέμα σεβασμού και κατανόησης. Αυτή η φάση του φεγγαριού είναι μια ψυχρή, σκληρή ματιά στον τρόπο που αλληλοεπιδρούμε μεταξύ μας. Θα βρεθείτε να δουλεύετε με άλλους σ’ αυτό το τέταρτο φεγγάρι. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, εσείς είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσετε κάτι δυσάρεστο. Ήσασταν ξανά εδώ προηγουμένως.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/10 – Νέα συντροφιά – Ερωτοφιλία

zwdia-66

Επομένως αυτό δεν είναι κάτι νέο… και ναι, συμβαίνει ξανά. Ας συναντηθούμε σε ένα διαφορετικό μέρος, που δεν είναι ούτε πολωτικό ούτε φαύλο. Έχω δει πώς μπορεί να είναι. Υπάρχουν σπάνια φωτεινά πλάσματα, που περιφέρονται σ’ αυτές τις πλαγιές.

Είναι τα χορταριασμένα βρύα με τα πρασινωπά μάτια. Ακολουθήστε τα, δώστε τα χέρια κάτω από το δέντρο που φωτίζει ο έναστρος ουρανός. Τα φύλλα πέφτουν σιωπηλά τριγύρω.

δύναμη – πεποίθηση – γήινη μαγεία – αναδημιουργία – αναζωογόνηση – αναμόρφωση

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/10 – Νέα συντροφιά – Ερωτοφιλία

tarw-taro-xartomanteia

Σεληνη 13/10 Πρώτο τέταρτο στον Αιγόκερω .

Αυτή η φάση της σελήνης τετραγωνίζει όχι μόνο τον Ήλιο, αλλά και τον Άρη στον Ζυγό επίσης. Αυτό θα δοκιμάσει την ικανότητά μας να παραμείνουμε ήρεμοι. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να είμαστε διεκδικητικοί. Ο Αιγόκερως θα μας βοηθήσει να καταρρίψουμε και να τακτοποιήσουμε τις σκέψεις μας.

Φορέστε σκούρα πράσινα πετράδια, όπως μαλαχίτη, για να τυλίξετε τον εαυτό σας σε ένα αδιαπέραστο δάσος από κέδρους, ξωτικά και πνεύματα. Ενισχύστε την αύρα σας με τη γιόγκα του Αιγόκερω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA