Σελήνη 13-14/08 Μια δεύτερη ευκαιρία

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Σελήνη στον Υδροχόο  Τρίτη 13/08

Σελήνη : Κάποιοι ενδέχεται να αντιμετωπίζετε δυσχέρειες στην επικοινωνία με τα παιδιά σας. Αιτία γι’ αυτό είναι ο τρόπος που διαχειριστήκατε αυτούς τους διαύλους στο παρελθόν. Διορθώστε τις προσεγγίσεις σας!

Δεν θα νιώθετε πολύ καλά σε πολυάνθρωπες συγκεντρώσεις αυτές τις μέρες. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν σας εμπνέει πλέον ο κοινωνικός σας κύκλος. Φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές!

Ακολουθήστε την παρόρμησή σας, αν θέλετε να ασχοληθείτε με την καλλιτεχνική γραφή. Αυτή μπορεί να αφορά τη συγγραφή σεναρίων ή θεατρικών έργων.

zodia-taro-45

Είστε καλοί στο σκάκι ή ανάλογα παιχνίδια που απαιτούν στρατηγική; Μπορείτε να παίζετε και με αντίτιμο, αρκεί να μην το παρακάνετε με τα στοιχήματα!

Συνηθίζετε να πηγαίνετε παρορμητικά στο κρεβάτι, με όποιο άτομο σας έλξει; Αλήθεια, σας εκφράζει να είστε μια επιπλέον εμπειρία;

Η ενέργεια της ημέρας: Ίσως να δυσκολεύεστε να καταλάβετε αν κάποιοι σας λένε την αλήθεια ή όχι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία Τετάρτης, η Σελήνη διασχίζει τον Υδροχόο

Πολύ προσεκτικοί στον εργασιακό χώρο θα πρέπει να είστε όλοι σήμερα. Κάποιοι θα προσπαθήσουν εσκεμμένα να σας παρασύρουν σε δικά τους παιχνίδια. Ίσως η πρόθεσή τους να είναι να σας φέρουν σε ρήξη με την εργοδοσία!

Καλό θα ήταν να έχετε πρόχειρα παυσίπονα σήμερα… Ένα άτομο θα σας προκαλέσει πραγματικά πονοκέφαλο, ίσως να σας φέρει και στα όριά σας. Ο εργασιακός χώρος σας θα μεταβληθεί σε κέντρο διερχομένων και ανταλλαγής απόψεων!

Κάνατε μια εξαιρετική καινούργια γνωριμία! Αυτό το άτομο διέπεται από έμφυτη ευγένεια και έχει συνεχώς ένα χαμόγελο στα χείλη. Υπέροχο, ωστόσο καλό είναι να διερευνήσετε αν είναι όντως έτσι τα πράγματα… Ενίοτε είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!

δωρεάν-προβλέψεις

Αστρολογία Τετάρτης, η Σεληνη διασχίζει τον Υδροχόο

Είστε τόσο ερωτευμένοι που δεν θέλετε να αποχωρίζεστε καθόλου το αντικείμενο του πόθου σας; Αντισταθείτε στον πειρασμό να δηλώσετε ασθένεια και να μην πάτε στη δουλειά. Το ταίρι σας θα είναι εκεί και όταν σχολάσετε – η δουλειά σας θα είναι;

Αν σας δινόταν η ευκαιρία να γυρίσετε το χρόνο πίσω στη σχέση σας, θα πηγαίνατε στο σημείο πριν σας απατήσει το ταίρι σας; Αν απαντήσετε καταφατικά, μάλλον ενδόμυχα θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο έτερό σας ήμισυ. Αν απαντήσετε αρνητικά, είναι καιρός να προχωρήσετε παρακάτω!

Η ενέργεια της ημέρας: Έχετε καταφέρει να κρατήσετε κάτι μυστικό από το ταίρι σας – αλλά για πόσο ακόμη; Είναι καιρός να συζητήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος