Σελήνη 17/06 Πρώτο Τέταρτο – Συναισθηματική και ψυχολογική αναγέννηση

didaskalia-planitwn-afroditi

Σελήνη 17/06 Πρώτο Τέταρτο – Συναισθηματική και ψυχολογική αναγέννηση .

Σελήνη 17/06 – Πρώτο τέταρτο  στην Παρθένο (17 Ιουνίου 2021) .

Ο εξασθενημένος ήλιος των Διδύμων τετραγωνίζει το φεγγάρι στην Παρθένο. Στο πρώτο τέταρτο, επιλέγουμε τι πρέπει να εφαρμόσουμε από όσα αποφασίσαμε με το νέο φεγγάρι, στον υπόλοιπο σεληνιακό κύκλο.

Αυτή η φάση του φεγγαριού ακολουθεί την πνευματική έκλειψη της Νέας Σελήνης στους Διδύμους. Οι φάσεις του πρώτου τέταρτου, διευκρινίζουν τα σχέδιά μας.

zodia-taro-45

Είναι καιρός να πετύχετε μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Αυτή είναι η ουσία της μεταβλητής ενέργειας. Ετοιμαστείτε για άλλη μία υπερσελήνη στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου. Τόσο οι Δίδυμοι όσο και η Παρθένος κυβερνώνται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο των θεών.

Ο σκοπός αυτού του πρώτου τετάρτου είναι η ενίσχυση της ψυχικής οξύτητας (Δίδυμοι) προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινή υγεία και ευεξία μας (Παρθένος). Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε την τάξη, τη λογική και τη σύνεση, για να καθοδηγήσουμε τη λήψη των αποφάσεών μας.

Μαζί, οι Δίδυμοι και η Παρθένος, είναι μια πολύ δημιουργική δύναμη. Ενθαρρύνονται όλες οι δραστηριότητες όπως η ανάγνωση, η γραφή, η μάθηση, η διδασκαλία και η επικοινωνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Σελήνη 17/06 Πρώτο Τέταρτο – Συναισθηματική και ψυχολογική αναγέννηση .

Όταν οι Δίδυμοι και η Παρθένος συναντώνται, γινόμαστε μια ασταμάτητη μηχανή παραγωγικότητας. Όπου η Παρθένος λαχταρά την ευθύνη και την πειθαρχία, οι Δίδυμοι λαχταρούν την δυνατότητα ελευθερίας αλλαγών σε οτιδήποτε ή στα πάντα. Οι Δίδυμοι και η Παρθένος έχουν και οι δύο εξαιρετικά δραστήρια μυαλά.

Το φεγγάρι της Παρθένου, στρέφει την αναταραχή της προς τα μέσα με αγχωτική ανησυχία και ασαφή τελειομανία. Σ’ αυτή τη φάση, δημιουργείται ένας αναβρασμός στο στομάχι μας… και με τον ήλιο των Διδύμων που τρέχει μέσα από τα σύννεφα με τα πνεύματα του ανέμου, φροντίζουμε τον χώρο μας πιο γρήγορα από ποτέ.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Τράπουλα HAL 16/06 – Σχέσεις και Επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

μελλοντολόγος

Η αλλαγή εξελίσσεται ταχύτατα και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε ή να επισπεύσουμε τη διαδικασία. Αυτή είναι απλά μια στιγμή που πρέπει να είστε σε εγρήγορση, κοιτώντας τον ορίζοντα. Θα έχουμε πολύ δουλειά σ’ αυτό το φεγγάρι. Φυτέψτε τους σπόρους σας και παρακολουθήστε αυτά τα μικρά πράσινα βλαστάρια, να μεγαλώνουν καθημερινά.

Τα χέρια και το σώμα ανταποκρίνονται σαν εραστής, στη δουλειά. Δώστε στο μυαλό σας χώρο για να περιπλανηθεί στη λεωφόρο των ψυχικών ταξιδιών. Μέσω των των δακτύλων, οι σκέψεις τρέχουν σαν ηλεκτρικό ρεύμα, σε φυτικά κύτταρα, στο έδαφος και τον αέρα…. και το μυαλό ξεκαθαρίζει αρκετά, για να το διακρίνει.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Τράπουλα HAL 16/06 – Σχέσεις και Επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

chartomantia-098

Σεληνη 17/06 Πρώτο Τέταρτο – Συναισθηματική και ψυχολογική αναγέννηση .

Τα λουλούδια αναδύονται μέσα από τα μπερδεμένα φύλλα, αποκαλύπτονται αργά – σα μια αισθησιακή βραδιά – και μεθυστικά αρώματα απορροφούν τον ζεστό αέρα της άνοιξης. Το πρώτο τέταρτο σελήνης, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αυτή η όψη, είναι ένας ισχυρός δείκτης πως με ό, τι κι αν ασχοληθούμε, θα αισθανθούμε πραγματικά πολύ καλά, ψυχολογικά. Θα μοιάζει με κάθαρση. Θα αισθανθείτε μια συναισθηματική, πνευματική και ψυχολογική αναγέννηση. Και θα μπορέσουμε να τη διοχετεύσουμε στο σώμα μας, με τη μορφή της εργασίας και της υπηρεσίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA