Σελήνη 17/07 Πρώτο τέταρτο – O συναισθηματικός έλεγχος θα δοκιμαστεί με δυνατό τρόπο

miniaies-erwtikes-zygos

Σελήνη 17/07 Πρώτο τέταρτο στο Ζυγό .

Σελήνη 17/07 : Ο εξασθενημένος ήλιος του Καρκίνου τετραγωνίζει το φεγγάρι του Ζυγού που βρίσκεται σε γέμιση.

Αυτή η φάση του φεγγαριού ακολουθεί την τρυφερή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.

Οι φάσεις του πρώτου τέταρτου διασαφηνίζουν τον επόμενο σεληνιακό κύκλο.

zodia-taro-45

Ετοιμαστείτε για μια πανσέληνο στον Υδροχόο στις 23 Ιουλίου. Όταν οι θεμελιώδεις αστερισμοί συνεργάζονται, είναι καιρός να κεντράρετε και να ευθυγραμμίσετε. Αυτό συμβαίνει στην καρδιά, όπου ο Καρκίνος και ο Ζυγός αναδεύουν τη συναισθηματική μας ανατομία.

Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει την ισότητα, την ισορροπία και την αληθινή αγάπη. Ο Ζυγός μας μετατρέπει από ανυπόμονα άτομα, σε ειρηνικούς συμμάχους. Οι φάσεις της Σελήνης στο Ζυγό μιλούν για τις σχέσεις μας. Αυτό συνήθως – αλλά όχι πάντα – σημαίνει στενές σχέσεις. Αν είστε ελεύθεροι, αυτή η φάση της Σελήνης αφορά τους στενούς σας φίλους, συμμαθητές ή συναδέλφους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σελήνη 17/07 Πρώτο τέταρτο στο Ζυγό .

Είναι αλήθεια ότι ο Ζυγός αγωνίζεται για την ειρήνη. Ωστόσο για να φτάσετε εκεί, θα συναντήσετε δύσκολες συνομιλίες και αποκαλυπτικές στιγμές. Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι ότι ο Ζυγός δεν έχει να κάνει μόνο με την ειρήνη. Είναι παράλληλα και η κακή πλευρά των κοινωνικών μας σχέσεων. Οι δύσκολες στιγμές. Οι συγκρούσεις προσωπικοτήτων.

Η έμμεση ή παθητική επιθετική επικοινωνία. Ο συναισθηματικός έλεγχος ή η έλλειψή του. Και όλες οι θετικές πτυχές σχετικά με το πώς συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον σε καθημερινή βάση! Μπορεί να υπάρχει ένταση σ’ αυτό το φεγγάρι, αλλά μπορούμε να τη μετριάσουμε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 17-19/07 Τα κρυφά μυστικά της καρδιάς

chartomantia-098

Οι Καρκίνος / Ζυγός δεν κινούνται γρήγορα. Ειδικότερα ο Ζυγός, είναι ένας χαμαιλέων, γνωστός για το εξαιρετικό στιλ, τη γεύση και την αισθητική του. Όταν το φεγγάρι βρίσκεται στο Ζυγό, είναι καλή στιγμή να φυτέψετε, να φάτε και να μαζέψετε λουλούδια.

ζωντανά / διαυγή όνειρα – αγάπη – συναισθήματα – επίκεντρο της καρδιάς – συμπόνια – κατανόηση

Ο ήλιος και το τέταρτο της σελήνης, θα βρεθούν σε αδιέξοδο λόγω του Τ- τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι ο συναισθηματικός μας έλεγχος, θα τσεκαριστεί με δυνατό τρόπο. Θα είναι δύσκολο. Θα αισθανθείτε πως πιέζεστε από το Σύμπαν, εξαιτίας μιας πολύ δύσκολης κατάστασης. Μείνετε ψύχραιμοι εκεί έξω. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22