Σελήνη 19/02 Πρώτο τέταρτο – Να περιμένετε το αναπάντεχο

erwtikes-1314

Σελήνη 19/02 Πρώτο τέταρτο – Να περιμένετε το αναπάντεχο .

Πρώτο τέταρτο Σελήνης στους Δίδυμους .

Η εποχή των Ιχθύων ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου. Την επόμενη μέρα, ο ήλιος κάνει τετράγωνο με το έξυπνο φεγγάρι στους Δίδυμους.

Το πρώτο τέταρτο σελήνης, μας τονίζει τα θέματα που θα αποφασίσουμε να διεκπεραιώσουμε, στο νέο σεληνιακό κύκλο. Κάθε τέταρτο σελήνης βοηθάει στη διευκρίνιση των σχεδίων μας. Να θυμάστε ωστόσο, ότι ο Ερμής θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, για μια ακόμη μέρα!

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι αξιοποιούν τον λογικό-διανοητικό-αναλυτικό μας εγκέφαλο. Τώρα μετακινούμαστε από τους ληθαργικούς Ιχθύες, στους παρατηρητικούς και σκεπτόμενους Δίδυμους. Οι Δίδυμοι προσφέρουν μια έντονη εικόνα καθώς ταξιδεύουμε στα σκοτεινά νερά των Ιχθύων.

Όταν οι μεταβλητοί αστερισμοί συγκεντρώνονται, το μυαλό και το πνεύμα συναγωνίζονται σαν ιπτάμενα ψάρια μέσα από τα σύννεφα. Στην πραγματικότητα, αυτή η φάση του φεγγαριού είναι τόσο αναζωογονητική… που θα αντιμετωπίσουμε θέματα αϋπνίας.

Τα καλά νέα είναι ότι θα έχουμε τόση ενέργεια… που ειλικρινά δεν θα μας πειράζει αν δεν κοιμόμαστε πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σελήνη 19/02 Πρώτο τέταρτο – Να περιμένετε το αναπάντεχο

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι αναμφισβήτητα προκλητική, με την πραγματικότητα να παρασύρεται μπροστά μας σαν μια αφηρημένη τοιχογραφία, να στροβιλίζεται και να διογκώνεται καλειδοσκοπικά. Ευαίσθητη και αλλοπρόσαλλη, διασκορπίζεται με το ελαφρύτερο άγγιγμα!

Οι Δίδυμοι είναι πιο απαιτητικοί, πιο ενημερωμένοι. Από τους Δίδυμους μαθαίνουμε την τέχνη της γραφής, της γλωσσομάθειας και της επιχειρηματολογίας. Είναι λογοτέχνες και λόγιοι. Μας δημιουργούν ένα συναρπαστικό συναίσθημα, που μας ωθεί να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με τους άλλους.

Οι ομαδικές δραστηριότητες – ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν κουίζ, παιχνίδια λέξεων, ποίηση κ.λπ. – είναι ιδανικές γι’ αυτή τη φάση του φεγγαριού.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο ΦΕΒ 21 Προβλέψεις Αγάπης

zodia-astra-tarot

Σεληνη 19/02 Πρώτο τέταρτο – Να περιμένετε το αναπάντεχο

Οι Δίδυμοι καθορίζουν τις φιλικές κι αδελφικές σχέσεις… οπότε μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Πόσα λογοπαίγνια μπορείτε να επινοήσετε σε μία συζήτηση;  Χρησιμοποιήστε όμορφες λέξεις στις συζητήσεις με τους γύρω σας.

Ψιθυρίστε απολαυστικά λόγια στα αυτιά των εραστών σας! Είμαστε λαλίστατοι και κάνουμε μακροσκελείς συζητήσεις, λαχταρώντας να ακουστεί και να γίνει κατανοητό το μήνυμά μας. Είμαστε τραγουδιστές και ποιητές και ράπερ και ηθοποιοί και συγγραφείς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο ΦΕΒ 21 Προβλέψεις Αγάπης

dream

Αυτή η φάση του φεγγαριού συμπίπτει με ένα θυελλώδες τετράγωνο μεταξύ Άρη και Αφροδίτης στον Υδροχόο. Αυτή είναι μια ενεργή και επιθετική όψη, που προκαλεί ανήσυχο ύπνο, άγχος, σωματική δυσφορία ή τραυματισμούς.

Τα προβλήματα υγείας, δύσκολα επιλύονται. Χρειάζεται χρόνος και έρευνα για να καταλάβουμε τι συμβαίνει με το σώμα μας, γεγονός που οδηγεί σε απογοήτευση. Αυτή η όψη είναι αμφισβητούμενη από μόνη της, αλλά ενισχύεται ακόμη περισσότερο, με τον ανάδρομο Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο, επίσης στον Υδροχόο. Να περιμένετε το αναπάντεχο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος