Σελήνη 19/05 Πρώτο Τέταρτο – Μεγάλα πάθη δύναμη και πίστη

erwtikes-2414

Σελήνη 19/05 Πρώτο Τέταρτο – Μεγάλα πάθη δύναμη και πίστη .

Σελήνη 19/05 Πρώτο Τέταρτο Σελήνης στο Λέοντα .

Η εποχή των Διδύμων ξεκινά στις 20 Μαΐου. Είκοσι τέσσερις ώρες νωρίτερα, ο ήλιος του Ταύρου που εξασθενεί, τετραγωνίζει το τολμηρό φεγγάρι στο Λέοντα για μια τελευταία φάση σελήνης.

Είδαμε την ίδια φάση του φεγγαριού τον Απρίλη του ‘20 οπότε σκεφτείτε πως αυτό, είναι το δεύτερο μέρος: η επανεξέταση.

zodia-taro-45

Στο πρώτο τέταρτο, αποφασίζουμε τι να βάλουμε σε εφαρμογή, από τα σχέδια που κάναμε με τη νέα σελήνη. Τα τέταρτα της σελήνης διευκρινίζουν τα σχέδιά μας. Το φεγγάρι αρχίζει να γεμίζει για την πανσέληνο. Ετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη υπερπανσέληνο της χρονιάς στις 26 Μαΐου.

Όταν οι σταθεροί αστερισμοί συγκεντρώνονται στον ουρανό, βιώνουμε μεγαλύτερο πάθος, δύναμη και πίστη. Αλλά πώς, πού και πότε να διοχετεύσουμε αυτήν την πέτρα και τη φωτιά; Αφουγκραστείτε προσεκτικά την κατάλληλη στιγμή για να πάρετε απαντήσεις με τον σωστό τρόπο.

Το φεγγάρι στο Λέοντα μας κάνει πιο παιχνιδιάρηδες και παιδαριώδεις, αλλά η υπερβολική δόση του Λέοντα μπορεί να εκδηλωθεί σαν επιθετικότητα ή νευρικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σελήνη 19/05 Πρώτο Τέταρτο – Μεγάλα πάθη δύναμη και πίστη .

Αν η καρδιά σας είναι βαριά, κοιτάξτε μέσα σας για απαντήσεις και όχι σε εξωτερικούς παράγοντες. Ο Λέων αφορά το «εγώ», την ταυτότητα και το δόγμα. Είναι καιρός να γυαλίσουμε το διαμάντι μέσα μας και να γίνουμε αληθινοί με τον εαυτό μας.

Ο πόνος είναι αναπόφευκτος…. τα βάσανα είναι προαιρετικά. Είμαστε οι μόνοι που επιλέγουμε τον δικό μας δρόμο, συναισθηματικά ή ψυχολογικά. Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο αν αισθάνεστε άγριοι και δυναμικοί. Διοχετεύστε υπερηφάνεια και ανθεκτικότητα.

Μην αφήνετε μικρές διαφωνίες να δημιουργούν σκιές αμφιβολίας. Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή. Να είστε σταθεροί όπως ο Ταύρος.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία – Ερωτική εξομολόγηση – πρόταση γάμου

 

zodia-0988

Σεληνη 19/05 Πρώτο Τέταρτο – Μεγάλα πάθη δύναμη και πίστη .

Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτής της φάσης του φεγγαριού είναι ο αυτοέλεγχος. Χρησιμοποιήστε συμπαθητικές μεθόδους. Θρέψτε το μυαλό και το σώμα σας. Πάρτε βαθιές ανάσες για να ηρεμήσετε και βρείτε τρόπο να αποσυμπιεστείτε…αν είναι απαραίτητο.

Αποφύγετε φαρισαϊσμούς ή εγωιστικές παρορμήσεις. Συμπεριφερθείτε με αξιοπρέπεια σαν το βασιλικό λιοντάρι. Αυτή η φάση του φεγγαριού συμπίπτει με ένα υπέροχο τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης / Κρόνου σε Διδύμους και Υδροχόο αντίστοιχα. Μια υπέροχη μέρα για να κοιμηθείτε, να φάτε καλά, να ασκηθείτε και να περάσετε χρόνο με άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε γειωμένοι. Η σελήνη του Λέοντα μπορεί να κάνει τη ζωή να φαίνεται λίγο «σφιχτή» ή άβολη, αλλά τα τετράγωνα, παρέχουν υπέροχα μαθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA