Σελήνη 19-20/08 – Καινούργιες Σελίδες Ζωής

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογία Σελήνη 19-20/08

Αστρολογία Κυριακής 19/08, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, η Σελήνη διασχίζει τον Τοξότη

Ο αγγελιαφόρος Ερμής ξεκινά την επιστροφή του σε ορθή πορεία!

Στο εξής όλοι θα αρχίσετε να βρίσκετε ξανά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, να αρχίσει να ανορθώνεται η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σας.Όσοι νιώθατε κάπως αποσυντονισμένοι τελευταία, πλέον θα πατήσετε γερά στα πόδια σας και θα εστιάσετε ξανά στους στόχους σας!

zodia-taro-45

Αν σας προσεγγίσει μια ευκαιρία να αποκτήσετε μια καινούργια δεξιότητα ενώ θα εργάζεστε ταυτόχρονα ως μαθητευόμενοι, να την αδράξετε. Όσο κι αν αρχικά θα είναι λίγες οι απολαβές σας, μακροπρόθεσμα αξίζει τον κόπο. Σε κάθε περίπτωση, είναι η καλύτερη εναλλακτική από το να εργάζεστε ως ανειδίκευτο γκαρσόνι εποχικά!

Σήμερα πρέπει να καταπνίξετε την παρόρμησή σας να σχολιάσετε έντονα κάποια ανάρτηση στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Είναι βέβαιο ότι η επίθεση θα βλάψει τη δική σας φήμη και μόνο!

Αν νιώθετε πληγωμένοι από κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος, η μέρα ενδείκνυται για να ανοίξετε την καρδιά σας. Μιλήστε με ανθρώπους που έχουν αποδείξει μέσα στον χρόνο, ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας και σας στηρίζουν.

zwdia-taro-astra

Σελήνη 19-20/08

Κάποιοι θα επιλέξετε να βγείτε απόψε, για να διασκεδάσετε και να κάνετε λίγη «έρευνα αγοράς» στην ρομαντική αρένα… Πολύ καλά θα κάνετε, αρκεί να μην υπερβάλετε με το ποτό. Δεν θέλετε να πάτε στη δουλειά αύριο με τις επιπτώσεις μιας ποτοκατάνυξης!

Αν έχετε άγχος για κάποια παρουσίαση ή ομιλία σας τις επόμενες μέρες, τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι δεν χρειάζεται. Όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα τύχετε θερμής αποδοχής!

Η ενέργεια της ημέρας: Κάθε αναστάτωση ή εμπόδιο σε σχέση με τις μαθησιακές σας υποχρεώσεις, θα επιλυθεί σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

taro-tarw

Αστρολογία Δευτέρας 20/08,  Σελήνη σε κενό πορείας  στον Τοξότη

Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, είναι πιθανό να σας προταθεί μια καλοπληρωμένη θέση. Όσο κι αν δεν θα σας ενθουσιάσουν οι συντηρητικές συνθήκες της, θα σας χαροποιούν ιδιαίτερα οι αποδοχές στο τέλος κάθε μήνα!

Δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει ένας πρώην συνάδελφος, για να σας προτείνει μια θέση εργασίας. Μην βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί ενδέχεται να διαφέρουν οι συνθήκες τη δεύτερη φορά… Συζητήστε τις και σκεφτείτε το διεξοδικά!

Αν σκέφτεστε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, να ξέρετε ότι η εποχή είναι ιδανική. Όχι μόνο θα αυξήσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας προοπτικές, θα ανορθωθεί και το κύρος σας στον τομέα που σας ενδιαφέρει με την απόκτηση ενός ακόμη τίτλου σπουδών.

zodia-astra-tarot

Μήπως νιώθετε την ανάγκη να διαμορφώσετε το σπίτι σας, έτσι ώστε να λειτουργεί και ως το πνευματικό σας ησυχαστήριο; Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μετατροπές στην παρούσα στέγη σας ή και να αλλάξετε στέγη.

Πάντως, όσο περισσότερη γαλήνη και ευτυχία νιώθετε στους προσωπικούς σας χώρους, τόσο περισσότερο θα βελτιωθεί η πνευματική και η φυσική σας κατάσταση!

Η ενέργεια της ημέρας: Ένα άτομο που θεωρείτε φίλο σας, ορέγεται κάτι που είναι δικό σας. Άραγε αφορά το ταίρι σας ή τη δουλειά σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia