Σελήνη 20/03 Πρώτο Τέταρτο – Αφήστε την καρδιά να σας καθοδηγήσει

romantikes-yposxeseis

Σελήνη 20/03 Πρώτο Τέταρτο στον Καρκίνο .

Σελήνη 20/03 : Η εποχή του Κριού ξεκινά με την Εαρινή Ισημερία στις 20 Μαρτίου.

Την επόμενη μέρα, ο ήλιος τετραγωνίζει το φεγγάρι στον Καρκίνο. Το φεγγάρι κυβερνά τον Καρκίνο, οπότε είναι «στο σπίτι» του και λειτουργεί με πλήρη ισχύ.

Θα δούμε ξανά την ίδια φάση του φεγγαριού σε ένα μήνα, οπότε θεωρείστε τη σαν το πρώτο από τα δύο μέρη.

zodia-taro-45

Στο πρώτο τέταρτο σελήνης, αποφασίζουμε πώς θα προχωρήσουμε στο νέο σεληνιακό κύκλο. Τα τέταρτα φεγγάρια, βοηθούν στην αποσαφήνιση των σχεδίων μας. Σ’ αυτή τη φάση, πρέπει να αφήσουμε την καρδιά να μας καθοδηγήσει.

Έχει να κάνει με τη δράση (Κριός) και τη διαίσθηση (Καρκίνος). Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα σοφό συναισθηματικό συμβούλιο για να εξισορροπήσετε τον παρορμητικό Κριό με τον τρυφερό Καρκίνο. Πριν ενεργήσουμε, πρέπει να σχεδιάσουμε τα πλάνα με την καρδιά μας. Ταυτόχρονα, πρέπει να προσδιορίσουμε το βαθμό που τα συναισθήματα μπορεί να θολώσουν τη λήψη των αποφάσεών μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Σεληνη 20/03 Πρώτο Τέταρτο στον Καρκίνο .

Ακόμη και με τις καλύτερες προθέσεις, πρέπει να γνωρίζουμε αν…. ή πότε να δράσουμε. Πρέπει να καθίσουμε και να κάνουμε στον εαυτό μας, δύσκολες ερωτήσεις. Η ζωή μπορεί να φαίνεται βιαστική και αβέβαιη. Οι καρδιές μας είναι βαριές από συναισθήματα. Παρατηρήστε προσεκτικά για να δείτε αν οι ενέργειές σας κινούνται σύμφωνα με τις προθέσεις σας.

Σε αυτό το τέταρτο φεγγάρι πέρυσι, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου….γιατί ένιωθα ανήσυχος. Αναδρομικά κατάλαβα, πως διαίσθησή μου με προέτρεπε να μην αποδεχτώ τη συγκεκριμένη θέση, επειδή θα κατέστρεφε την διανοητική μου υγεία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο Δεκαήμερο Μαρτίου 2021

xartomanteia

Αλλά δεν την άκουσα…κι έκανα αυτό που ήθελα. Είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε και πιο δύσκολο να μιλήσουμε γι’ αυτό…όμως κάποιες φορές είναι καλύτερα να απομακρυνθούμε από αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Τελικά όλα εξελίσσονται….και θα υπάρξουν στιγμές που θα μας ζητηθεί να κάνουμε αυτό που πρέπει.. μ’ έντονο τρόπο.

Αυτή η φάση του φεγγαριού συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της Αφροδίτης στον Κριό, καθώς και με το τρίγωνο Άρη/Κρόνου σε Διδύμους και Υδροχόο αντίστοιχα. Αυτή η επιρροή φέρνει βαθιά ικανοποίηση και υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά μας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA