Σελήνη 21-22/08 Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε;

karma-karmikes-sxeseis

Αστρολογία Τρίτης 21/08, η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω

Σήμερα κάποιοι θα κερδίσετε τη δουλειά των ονείρων σας! Μέσα στο πακέτο των πλεονεκτημάτων σας, θα είναι και η διαμονή σε εταιρικό οίκημα!

Αν πρόκειται να περάσετε από συνέντευξη για μια εργασία, φροντίστε να είστε απόλυτα ειλικρινείς σε όσα θα υποστηρίξετε… Θα αποκαλυφθεί σύντομα το ψέμα σας, αν δηλώσετε γνώσεις ή εμπειρία που δεν διαθέτετε!

Αν σας απασχολεί το παρελθόν της οικογένειάς σας, συζητήστε το με τους γονείς σας ή άλλους ηλικιωμένους συγγενείς. Το διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει επίσης, για να φτιάξετε το γενεαλογικό σας δέντρο.

zodia-taro-45

Κάποιοι θα αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε, κατά πάσα πιθανότητα μια αντίκα που ποθούσατε!

Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε; Και να μην είστε, κάποιοι θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα αυτή την περίοδο! Σύντομα θα παντρευτείτε, με ένα άτομο που είναι διαζευγμένο και έχει ήδη παιδιά.

Η ενέργεια της ημέρας: Θα υπάρξει αμοιβαία έλξη με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή καταγωγής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογία Τετάρτης 22/08, η Σελήνη διασχίζει τον Αιγόκερω

Βρίσκεστε σε φάση έρευνας αγοράς, προκειμένου να αλλάξετε δουλειά; Το καίριο σημείο που πρέπει να σας απασχολήσει και να αποτελέσει κριτήριο για κάθε απόφασή σας, είναι οι μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές!

Ίσως κάποιοι σκεφτείτε να αλλάξετε τόπο κατοικίας, επίπεδο γειτονιάς ή και περιφέρειας. Αφορμή θα σταθεί το σχολείο που έχετε επιλέξει για τα παιδιά σας.

zwdia

Κάποιοι θα θελήσετε να κάνετε ένα ταξίδι στις αναμνήσεις σας, όταν βρεθείτε μπροστά σε ένα άλμπουμ με παιδικές σας φωτογραφίες. Αυτό μπορεί να γίνει και αφορμή για να αναζητήσετε παλιούς φίλους ή συμμαθητές.

Η ενέργεια της ημέρας: Μην αποκλείσετε την περίπτωση να ερωτευτείτε και να συνάψετε σχέση με έναν τροχονόμο, ακόμα και αφού σας δώσει κλήση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia