Σελήνη 23-24/09 Ηρεμία πριν την Καταιγίδα

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Αστρολογία Κυριακής 23/09, η Σελήνη διασχίζει τους Ιχθύες

Σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο το Ζυγού, κηρύσσοντας τη Φθινοπωρινή Ισημερία στο βόρειο ημισφαίριο. Η Ισημερία συντελείται τη στιγμή που ο Ήλιος πατά τη μοίρα 0ο του Ζυγού, δηλώνοντας την ισορροπία και την αρμονία του σύμπαντος!

Πρόκειται για ένα γεγονός που γιορτάζεται από την εμφάνιση του ανθρώπινου είδους. Αφορά την εξισορρόπηση των αντιθέσεων ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, το Γιν και το Γιανγκ, το σκότος και το φως. Οι δυνάμεις της μέρας και της νύχτας είναι ισόρροπες. Το ίδιο φαινόμενο αποτελεί και την έναρξη της Άνοιξης στο νότιο ημισφαίριο!

Ευτυχισμένα Γενέθλια σε όλους τους πανέμορφους Ζυγούς!

zodia-taro-45

 

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να νιώσετε αυτάρκεις, χωρίς κανένα αίσθημα ενοχής. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, για να τον φροντίσετε και να τον περιποιηθείτε. Προσφέρετέ του μια ανανέωση, με ένα μασάζ ή ένα καινούργιο χτένισμα. Θα αποβάλλετε το άγχος και θα φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες!

Μια άγνωστη δύναμη θα βρεθεί στο πλευρό σας, τη στιγμή που θα την χρειαστείτε πιο πολύ. Ο φύλακας άγγελός σας θα σας βοηθήσει σε μια δυσχερή συγκυρία. Μην αμελήσετε να ευχαριστήσετε το σύμπαν γι’ αυτό!

Ίσως να σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση, που να περιπλέκει το υπόλοιπο πρόγραμμά σας από πλευράς ωρών. Μπορείτε να είστε σε ένα μέρος κάθε φορά, γι’ αυτό σκεφτείτε το πολύ συνετά.

zwdia-fotia

Κάποιοι θα μάθετε σήμερα ότι ένας φίλος από τα παλιά είναι ο καινούργιος σας συνάδελφος στη δουλειά. Είναι μια καλή ευκαιρία να τα ξαναπείτε!

Οι ματιές που θα ανταλλάξετε με ένα ιδιαίτερο άτομο απόψε, θα σας κάνουν να πιστέψετε στον κεραυνοβόλο έρωτα… Μην βιαστείτε να κάνετε τις επόμενες κινήσεις. Να θυμάστε ότι οι γονείς σας έλεγαν να μην παίρνετε καραμέλες από αγνώστους!

Η ενέργεια της ημέρας: Μήπως υπάρχει κάποιος αρνητισμός στην καθημερινότητά σας, εξαιτίας κάποιων ανθρώπων ή καταστάσεων; Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να φύγει από τη ζωή σας!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο  Φθινοπωρινή Ισημερία αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Αστρολογία Δευτέρας 24/09, η Σελήνη περνά στον Κριό

Τα ταλέντα σας θα είναι σε έξαρση σήμερα! Οι υψηλότερα ιστάμενοι θα το προσέξουν και θα αποδέχονται όσα λέτε. Αυτή είναι καλή στιγμή να συζητήσετε την αύξηση ή την προαγωγή που θέλετε!

Φροντίστε να ισορροπήσετε τον χρόνο σας σήμερα. Η δημοτικότητα στον εργασιακό και τον φιλικό σας κύκλο, θα σας κάνει να κινήστε με μεγάλη ταχύτητα. Μην αμελήσετε το ταίρι σας, που σας αναμένει μόνο στο σπίτι… Επιβεβαιώστε την αγάπη σας πριν προκύψουν αισθήματα ανασφάλειας.

Κάποιοι σήμερα θα αποκτήσετε καινούργιο αυτοκίνητο. Για άλλους θα είναι εταιρικό, για άλλους θα είναι απρόσμενο δώρο από έναν αγαπημένο σας άνθρωπο!

dream

Η μέρα μπορεί να διέπεται από κάποια προβλήματα στον επικοινωνιακό τομέα. Θα υπάρξουν ανατροπές στο πρόγραμμά σας, εξαιτίας καθυστερήσεων σε μηνύματα, επιστολές ή τηλεφωνήματα.

Σήμερα να αποφύγετε την επαφή με ανθρώπους επιθετικούς, εριστικούς ή αρνητικούς. Θα σας επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο συνήθως.

Η ενέργεια της ημέρας: Να ξέρετε ότι κάθε δυσάρεστο συναίσθημα είναι περαστικό. Παραμείνετε ήρεμοι και αισιόδοξοι.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο  Φθινοπωρινή Ισημερία αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA