Σελήνη Τελευταίο τέταρτο 26/05 Στο σταυροδρόμι των αποφάσεων

zwdio-ixtheis-afroditi

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο στους Ιχθύες

Σελήνη Κυριακή, 26 Μαΐου

Η ομιχλώδης Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους. Τα τέταρτα της Σελήνης είναι σταυροδρόμια ή σημεία αποφάσεων.

Στην αστρολογία, τα τετράγωνα παρακινούν αλλαγές. Είναι ώρα να καθαρίσουμε σε προετοιμασία για τη Νέα Σελήνη / τον νέο κύκλο της Σελήνης.

zodia-taro-45

Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό στις 28 Μαΐου –σε αυτό το σημείο θα νιώσουμε όλοι μια σημαντική αλλαγή στην ενέργεια, λες και ξυπνάμε από τον ύπνο. Είναι κατάλληλη περίοδος για να φάτε, να μαζέψετε και να διατηρήσετε φρούτα, όπως και για να κάνετε αεροβική άσκηση.

Στις 2 Ιουνίου, η Σελήνη περνά στους Διδύμους, σηματοδοτώντας το τέλος της φάσης του τετάρτου και την αρχή της Νέας Σελήνης. Το φθίνον φως της Σελήνης δίνει χώρος στη σταδιακή κάθοδος προς το σκοτάδι: επιστροφή στη μήτρα.

Ο σκοπός αυτού του τετάρτου είναι ο συγχρονισμός της ζωής και της πνευματικής δραστηριότητας (Δίδυμοι) με τις ανώτερες πνευματικές πεποιθήσεις μας (Ιχθύες).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο στους Ιχθύες

Όταν συναντιούνται οι μεταβλητοί αστερισμοί, το μυαλό και το πνεύμα τρέχουν σαν πετούμενα ψάρια. Καθώς κατεβαίνουνε μαζί με τους Ιχθύς στην υποβρύχια σπηλιά τους, κύματα από τη θάλασσα της σύγχυσης φουσκώνουν πάνω από τα κεφάλια μας και μας σέρνουν στον βυθό.

Οι Ιχθύες είναι μια αφηρημένη τοιχογραφία, γυρνά και διευρύνεται καλειδοσκοπικά. Μαλακοί και άμορφοι, διαλύονται και στο πιο απαλό άγγιγμα, μας σέρνουν πίσω στον υδάτινο χώρο της γέννησης μας. Στο σπίτι όπου τα λουλούδια δεν τσακίζονται ποτέ.

Τα ψάρια υπενθυμίζουν στους Διδύμους πώς να διαλογίζονται, πώς να τριγυρίζουν σε ψυχεδελικές διαστάσεις. Οι Ιχθύες πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα προς την απερίγραπτη πηγή του άτζνα τσάκρα –της γνώσης– της δημιουργικότητας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο στους Ιχθύες

Οι Δίδυμοι είναι πάντα νευρικοί, θέλουν να μας φέρουν ξανά πίσω στο αριστερό μέρος του εγκέφαλου.

Οι Δίδυμοι προσπαθούν να ενσωματωθούν. Είναι ετερόκλιτοι, ανικανοποίητοι, ανήσυχοι. Οι Ιχθύες ψιθυρίζουν: αγαπητοί Δίδυμοι, μείνετε ακίνητοι. Γίνετε ένα με το μυαλό. Τόσο οι Δίδυμοι όσο και οι Ιχθύες ξέρουν τη στρεβλή ευτυχία της απόκλισης, της φαντασίωσης, της τρέλας και τέλος της παράδοσης.

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης σχηματίζει ένα δυνατό, αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο. Όταν η Σελήνη χορεύει με τον πολεμιστή πλανήτη, νιώθουμε τολμηροί και συναισθηματικά ασφαλείς. Ο Άρης είναι σαν ένα υποστηρικτικό, ενεργητικό, αθλητικό νέο άτομο.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο στους Ιχθύες

Μας δίνει αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα. Η επιρροή του Άρη μας δίνει τη δύναμη και την αντοχή που χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε με την ευαισθησία των Ιχθύων χωρίς να νιώσουμε πνιγμένοι ή μελαγχολικοί.

Αν είστε συγγραφείς, ανοίξτε το σημειωματάριο σας και πάρτε έμπνευση από το πάθος. Είναι η μέρα για να ζήσετε πραγματικά τη ζωή και όχι να την αφήσετε να περάσει.

Μερικές φορές, οι φάσεις της Σελήνης στους Ιχθύς μας κάνουν να νιώθουμε κουρασμένοι ή τεμπέληδες ή καταθλιπτικοί, αλλά με τον Άρη στο πλευρό μας, θα κινούμαστε και θα σκαρφαλώνουμε.

dream

Σεληνη Τελευταίο τέταρτο στους Ιχθύες

Σε αυτό το τέταρτο της Σελήνης πρέπει να καλλιεργήσουμε δύο ανάγκες ταυτόχρονα: την ανάγκη να μείνουμε λογικοί και σε κίνηση (Δίδυμοι) και την ανάγκη να μείνουμε μαλακοί και ζεστοί και πνευματικοί (Ιχθύες). Συχνά αυτό που συμβαίνει τελικά κατά τη σεζόν των Διδύμων είναι ότι διαλέγουμε ξανά και ξανά το μονοπάτι των Διδύμων για τον απλό λόγο ότι είναι πιο συναρπαστικό.

Είναι άνοιξη και η γη γίνεται ζεστή και πλούσια. Οι εποχές του νερού μας θυμίζουν τον χειμώνα. Οπότε, ακόμα κι αν δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να κάνουμε δραστηριότητες του νερού που αντιπροσωπεύονται από τη Σελήνης στους Ιχθύς (και με το χεράκι του Άρη στον Καρκίνο), αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σε επαφή με τη διαίσθησή μας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ελέγχετε τον εαυτό σας τακτικά. Ο ρυθμός των Διδύμων είναι τόσο γρήγορος και τρελός. Αν δεν ξεχνάμε να αναπνέουμε και να αφιερώνουμε μερικά λεπτά στον εαυτό μας, αυτό θα κάνει τεράστια διαφορά και θα προλάβει το μυαλό μας από το να μπει στην κατάσταση υπερφόρτωσης των Διδύμων: διασπαρμένη, επιπόλαια, αλλά γεμάτη χρώμα και ιδέες.

Σκύψτε το κεφάλι. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και τους άλλους. Καταστρέψτε άχρηστα εσωτερικά κτίσματα. Αδειάστε τον εαυτό σας. Δώστε του περισσότερο χρόνο για ύπνο και σκέψη. Διοχετεύστε τα άστρα μέσα από ίσα μέρη γραψίματος και διαλογισμού. Απελευθερώστε μέσα από την τέχνη, τη μουσική, τον χορό και την απομόνωση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σεληνη Τελευταίο τέταρτο στους Ιχθύες

Όταν η Σελήνη είναι στους Ιχθύς, είναι ιδανική περίοδος για να τρώμε σκούρα πράσινα, φυλλώδη λαχανικά και να ποτίζουμε τα φυτά μας. Αν είναι δυνατόν, περάστε χρόνο δίπλα σε ένα σώμα νερού. Οι Ιχθύες κυβερνούν τα πόδια και το λεμφικό σύστημα.

Κάντε μαλάξεις στα πόδια σας ή στα πόδια του συντρόφου σας και ψάξτε ασκήσεις που αδειάζουν το λεμφικό. Το λεμφικό δεν έχει αντλία (όπως το κυκλοφορικό), έτσι πρέπει να κινούμαστε ώστε να κυκλοφορήσει μέσα μας η λέμφος που δυναμώνει την ανοσία μας.

Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στα άνω τσάκρα (του λαιμού, του τρίτου ματιού και του στέμματος). Φοράτε τα χρώματα της θάλασσας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot