Σελήνη 26-27/08 Η Αγάπη ειναι παντου

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογία Σελήνη 26-27/08

Αστρολογία Κυριακής 26/08, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, Πανσέληνος στους Ιχθύες

Αυτή η αυγουστιάτικη Πανσέληνος στους Ιχθύες θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διαίσθησή σας.

Θα είναι πιο οξυμένη η ικανότητά σας να κατανοήσετε τις προθέσεις και τα κίνητρα των άλλων, σχεδόν να διαβάζετε τη σκέψη τους!Αυτό που πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο σήμερα, είναι η προσπάθεια να χειραγωγήσετε το ταίρι σας… Δεν είναι μαριονέτα για να κινείτε τα κορδόνια της όπως θέλετε, η αγάπη και ο έλεγχος είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα!

zodia-taro-45

Για κάποιους, ένας καινούργιος έρωτας ενδέχεται να προκύψει. Είναι πιθανό να ξεκινήσει άμεσα και κεραυνοβόλα! Φυσικά δεν αποκλείεται να πρόκειται μόνο για ένα ξεμυάλισμα. Να είστε προετοιμασμένοι και γι’ αυτή την πιθανότητα, ώστε να μην πληγωθείτε.

Θα είναι συνετό από μέρους σας να μάθετε κατά πόσο είναι αρνητικό το ιστορικό του με προηγούμενες σχέσεις του, πριν φτάσετε στο «ανεπανόρθωτο»!

Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και θέλετε τον γάμο των ονείρων σας, που να συνοδεύεται από την απόκτηση ενός σπιτιού; Θαυμάσια προσδοκία, αν τα οικονομικά σας την επιτρέπουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αν δεν την επιτρέπουν – και δεν πρόκειται να παντρευτείτε ένα άτομο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, θα ήταν συνετό να είστε ρεαλιστές και να μειώσετε τις προσδοκίες σας.

Οι ακτίνες της αυγουστιάτικης Πανσελήνου, είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνετε ένα πάρτυ στην παραλία ή την ύπαιθρο. Αδράξτε όποια σχετική ευκαιρία σας προκύψει, οργανώνοντάς το ή ως καλεσμένοι!

Η ενέργεια της ημέρας: Η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα φέρει στο προσκήνιο τον ψυχισμό και τη διαίσθηση όλων!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αστρολογία Δευτέρας 27/08, η Σελήνη διασχίζει τους Ιχθύες

Αν νιώθατε να έχει βαλτώσει η έρευνά σας για μια θέση εργασίας, όλα θα αρχίσουν να βρίσκουν ξανά τον ρυθμό τους και να παίρνουν αίσια τροπή. Πλέον θα δείτε να σημειώνετε πρόοδο σε ό,τι αφορά την καριέρα σας!

Αν βρίσκεστε ακόμη σε διακοπές, κεράστε ένα απολαυστικό κοκτέιλ ή παγωτό την παρέα σας. Θα έχετε επιπλέον χρήματα, που θα τα έχετε κερδίσει σε κάποιο είδους τυχερό παιχνίδι!

Κάποιοι θα περάσετε μια αρκετά βαρετή και μη παραγωγική μέρα στη δουλειά, γι’ αυτό θα έχετε ανάγκη για λίγη δράση. Μπορείτε να το βρείτε στην άνεση του σπιτιού σας, με φίλους και δροσερά ποτά στο μπαλκόνι ή την αυλή σας.

zwdia

Αστρολογία Σελήνη 26-27/08

Αν δεν σας δελεάζει η ιδέα του σπιτιού, γιατί να μην κάνετε κάτι έντονο με συναδέλφους μετά τη δουλειά; Αν επιλέξετε αγώνες καρτ, φροντίστε να καταλαγιάσετε την αδρεναλίνη σας πριν οδηγήσετε για να επιστρέψετε στο σπίτι σας!

Να πηγαίνετε εσείς το παιδί σας στο σχολείο τις πρώτες μέρες της καινούργιας σχολικής χρονιάς. Οι γνωριμίες που θα κάνετε με

άλλους γονείς, θα σας χαρίσουν κάποιους πολύ καλούς φίλους για το μέλλον!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν χρειάζεστε λίγη ξεκούραση ή ξεκούραση, επιλέξτε τη γιόγκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia