Σελήνη 27/11 Τελευταίο τέταρτο – Ένα κρίσιμο σταυροδρόμι

panselinos-stin-partheno

Σελήνη 27/11 Τελευταίο τέταρτο στην Παρθένο  .

Σελήνη 27/11 : Η αναλυτική σελήνη στην Παρθένο τετραγωνίζει τον ειλικρινή ήλιο στον Τοξότη. Τα φεγγάρια του τελευταίου τέταρτου είναι σημεία καμπής ή σταυροδρόμια, ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα σελήνη / νέο σεληνιακό κύκλο.

Αυτή η φάση μας προετοιμάζει για την Έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης στον Τοξότη στις 3 Δεκεμβρίου. Τόσο η Παρθένος όσο και ο Τοξότης ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια.

Το να είσαι ευμετάβλητος σημαίνει να είσαι προσαρμόσιμος κι ευέλικτος.

zodia-taro-45

Οι άνθρωποι με πολλή μεταβλητή ενέργεια στους γενέθλιους χάρτες τους τείνουν να κινούνται και να μιλούν πιο γρήγορα, να ταξιδεύουν συχνά, να εργάζονται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, να παρακολουθούν πολλά μαθήματα κ.λπ. Το πνεύμα τους είναι για πάντα ανήσυχο. Κατά τη διάρκεια των μεταβλητών φάσεων της σελήνης το πιο σημαντικό, είναι να επιβραδύνετε και να ελέγχετε. Φροντίστε τα βασικά, όπως να έχετε αρκετό φαγητό και ύπνο.

Αν είστε απασχολημένοι με τη δουλειά, φροντίστε να κάνετε διαλείμματα. Γιατί αυτά τα αρχέτυπα κινούνται τόσο γρήγορα? Ο Τοξότης κοιτάζει μακριά στον ορίζοντα… προς το μέλλον. Αγωνίζεται να είναι εδώ.. στο παρόν! Ο Κένταυρος είναι αναζητητής, παίκτης, κυνηγός. Είναι ένα πλάσμα αισιόδοξο με ανέμελη καρδιά και ανοιχτό μυαλό. Όπου κι αν πάει ακολουθεί η επέκταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Σελήνη 27/11 Τελευταίο τέταρτο στην Παρθένο  .

Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο του ηλιακού συστήματος. Ο Τοξότης χρειάζεται την Παρθένο. Χωρίς την Παρθένο, η μεταβλητότητα είναι ακανόνιστη και αβάσιμη. Χωρίς την Παρθένο, δεν θα καταφέρναμε ποτέ τίποτα. Η Παρθένος καθοδηγεί την κίνησή μας. Αυτή είναι η δύναμη πίσω από τη μηχανή. Αυτή είναι… οι τροχοί και τα γρανάζια. Μας οδηγεί εκεί που πρέπει. Η Παρθένος είναι υπεύθυνη, αξιόπιστη, εργατική.

Κρατά τον Τοξότη σε καλό δρόμο, καθοδηγώντας τον προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Παρθένος έχει να κάνει με την υγεία, την ευεξία και την εξυπηρέτηση. Είναι υπέροχο να υπηρετούμε, αλλά πρέπει να υπηρετούμε πρώτα τον εαυτό μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα προφητικό…. επειδή αυτή η φάση της σελήνης τετραγωνίζει όχι μόνο τον Ήλιο στον Τοξότη, αλλά και τον Ερμή που είναι στο ίδιο ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 25-30/11 Χωρισμός ή Συγχώρεση?

xartomanteia

Σεληνη 27/11 Τελευταίο τέταρτο στην Παρθένο  .

Αυτό ασκεί πίεση στο τσάκρα του λαιμού και επηρεάζει την επικοινωνία. Δεν είναι καλή στιγμή για ταξίδια. Προσέξτε για αυξημένο άγχος ή ανησυχία. Η Παρθένος κυβερνά το νευρικό και το πεπτικό σύστημα. Συνδέεται με το vata dosha της ιατρικής της Αγιουρβέδα. Αναζητήστε τη «δίαιτα αντι- vata» αν αντιμετωπίζετε ευαίσθητο στομάχι κατά τη διάρκεια της Σελήνης στην Παρθένο.

Να ξυπνάτε νωρίς για να νιώσετε αυτή τη δυναμική ενέργεια μέσα σας. Προσπαθήστε να πηγαίνετε για ύπνο νωρίτερα από το συνηθισμένο και αποφεύγετε το φαγητό λίγο πριν κοιμηθείτε. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα του λαιμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA