Σελήνη 27-29/08 Η περίοδος ευνοεί επανασυνδέσεις

sxeseis-kerdise-pisw

Σελήνη  στον Λέοντα Τρίτη 27/08

Σελήνη : Αυτή η περίοδος ευνοεί τις οικονομικές συνδιαλλαγές. Ενδείκνυται για να κάνετε σχετικές κινήσεις δανειοδότησης, για προσωπικούς ή επιχειρηματικούς λόγους!

Επίσης, ευνοείται τώρα η επαγγελματική σας ανέλιξη. Αν θέλετε να προαχθείτε ή να διευρύνετε τα καθήκοντά σας, κάντε τις ανάλογες επαφές και προτάσεις!

Ενίοτε πρέπει να έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, τολμήστε να κάνετε το άλμα. Το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι ήταν πιο απλό απ’ όσο νομίζατε!

zodia-taro-45

Η εξωτερική εμφάνιση και η συνολική συμπεριφορά, αποτελούν καίριους παράγοντες στην προώθηση του εαυτού σας. Αν δείχνετε και φέρεστε ως άτομο με κοινωνικό επίπεδο και κομψότητα, δεν έχουν σημασία οι καταθέσεις σας στην τράπεζα!

Η ενέργεια της ημέρας: Είναι καιρός να επενδύσετε στο μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Αστρολογία Τετάρτης 28/08, η Σελήνη διασχίζει τον Λέοντα

Κάποιοι θα θελήσετε να δοκιμάσετε ξανά μια παλαιότερη ιδέα ή ένα εγχείρημά σας. Θα έχετε πραγματικά οφέλη, αν τώρα κινηθείτε με διαφορετική προσέγγιση.

Επίσης, η περίοδος αυτή ευνοεί επανασυνδέσεις. Μπορεί να αφορούν ρομαντικά ενδιαφέροντά σας ή κάποιες φιλικές σχέσεις. Το βέβαιο είναι ότι παραμελήθηκαν στο βωμό της υλιστικής καθημερινότητάς σας!

Μένοντας στον τομέα του ρομάντζου, να ξέρετε ότι έχετε αρκετούς ανταγωνιστές. Γι’ αυτό πρέπει να κινηθείτε ταχύτητα, αν θέλετε να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ποιος θα καταφέρει να σπάσει πρώτος την κορδέλα στη γραμμή τερματισμού;


κρυσταλλομαντεία

Αυτές τις μέρες να δώσετε περισσότερη προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Για όποια ενόχληση ή αδιαθεσία σας, να επικοινωνείτε άμεσα με τον γιατρό σας. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα άτομα του περιβάλλοντός σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κόψετε κάθε ανθυγιεινή συνήθεια και εθισμούς σας.

Αστρολογία Πέμπτης 29/08, η Σεληνη περνά στην Παρθένο

Ενδέχεται να προσκληθείτε να συνδράμετε σε κάποιες ανθρωπιστικές δράσεις. Αυτές μπορεί να αφορούν την κοινότητά σας ή τη μετάβασή σας σε άλλες περιοχές – ανά τον κόσμο. Αξιοποιήστε

την ευκαιρία, γιατί θα είναι παράλληλα πνευματικές διαδρομές με ομοϊδεάτες σας!

Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για κάθε είδους εξάσκηση; Αυτό που σας χρειάζεται είναι να την κάνετε πιο διασκεδαστική. Μπορείτε να συμπράξετε με το ταίρι σας ή συνεργάτες προς αυτή την κατεύθυνση!

tarw-taro-xartomanteia

Νιώθετε πολύ πιεσμένοι; Είναι καιρός να απευθυνθείτε σε έναν σύμβουλο ή ψυχολόγο. Θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τα όποια συναισθηματικά ή προσωπικά σας θέματα.

Ξέρετε ότι μπορεί να είστε θέμα συζήτησης στον εργασιακό σας χώρο; Κατά πάσα πιθανότητα, στο άμεσο μέλλον σας προβλέπεται μια προαγωγή!

Η ενέργεια της ημέρας: Φροντίστε τον εαυτό σας. Κλείστε την τακτική σας επίσκεψη στον παθολόγο και τον οδοντίατρό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot