Σελήνη 28/10 Απροσδόκητα γεγονότα και ανατροπές

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Σελήνη 28/10 Απροσδόκητα γεγονότα και ανατροπές .

Η Νέα Σελήνη του μήνα πέφτει στις 4 μοίρες του Σκορπιού και αντιτίθεται στον Ουρανό… ενώ κορυφώνεται, στις 28 Οκτωβρίου.

Σελήνη :΅Αυτή η Νέα Σελήνη, πέφτει στο μυστικιστικό και έντονο ζώδιο του Σκορπιού και κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στις 4 μοίρες του Ταύρου!

Μπορούμε να περιμένουμε αλλαγές, απροσδόκητα γεγονότα, και ανατροπές, ειδικά σε σχέση με τις γυναίκες, τα μέλη της οικογένειας και τα οικονομικά μας.

zodia-taro-45

Μπορεί να αισθάνεστε νευρικοί ή ενθουσιασμένοι ! Ανάλογα με τις όψεις που κάνει η νέα σελήνη στο γενέθλιο χάρτη σας. Μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε από κάτι και να δοκιμάσετε μια διαφορετική ή εντελώς μοναδική διαδρομή, σε σύγκριση με αυτή που συνηθίζατε μέχρι τώρα.

Οι διελεύσεις Σελήνης-Ουρανού είναι καλές για να γκρεμίσετε καλούπια, να εγκαταλείψετε παλιές συνήθειες και να κάνετε νέα ξεκινήματα, σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Εναλλακτικά…. μερικά πράγματα μπορεί να τερματιστούν ξαφνικά ή να πάρουν μια αναπάντεχη στροφή, προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Θα μπορούσε να υπάρξει χάος και περίεργες ανατροπές, αυτή τη στιγμή. Με τον Ουρανό, τα πράγματα αρχίζουν και τελειώνουν τόσο γρήγορα… όσο αρχίζουν. Η σταθερότητα θα είναι δύσκολη, μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Σεληνη 28/10 Απροσδόκητα γεγονότα και ανατροπές .

Ο Ήλιος επίσης θα είναι αντίθετος με τον Ουρανό, καθώς συγκλίνει με τη Σελήνη. Οι διελεύσεις Ήλιου/Ουρανού, έχουν να κάνουν με ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης και μετατροπές…. τις περισσότερες φορές, απροσδόκητες.

Ο Άρης κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο… κι αυτό είναι επίσης μέρος της Νέας σεληνιακής ενέργειας. Οι σχέσεις μπορούν να γίνουν άκαμπτες και μπορεί να υπάρχει μια γενικότερη απογοήτευση ή θυμός. Οι διελεύσεις Άρη/Κρόνου, σχετίζονται συνήθως με απογοητευτικές περιστάσεις ή με συγκρατημένα ή περιορισμένα συναισθήματα. Αυτό θα επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό, όσους έχουν πλανήτες σε Καρκίνο, Αιγόκερω, Κριό ή Ζυγό στις 15-17 μοίρες.

Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

taro-zodia-76

Στον κόσμο και στην προσωπική μας ζωή, τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να μην είναι όπως τα περιμένουμε.

Θα δούμε θέματα που αφορούν γυναίκες, χρήματα, αλλαγές στην αγορά και εκρηκτικές περιστάσεις!

Ο Ουρανός ρυθμίζει την ηλεκτρική ενέργεια, την ηλεκτρονική επικοινωνία και το διαδίκτυο, τα αεροσκάφη, τις εκρήξεις, τα πραξικοπήματα, τους σεισμούς και τον καιρό. Θα δούμε αστάθεια ή αστυνομική δράση στα καυτά σημεία του πλανήτη. Σεισμοί και απροσδόκητα καιρικά φαινόμενα μπορεί επίσης να συμβούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot