Σελήνη 30/06 – 02/07 Ενας κεραυνοβόλος έρωτας

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

 

Αστρολογία Κυριακής 30/06, η Σελήνη διασχίζει τους Διδύμους

Σελήνη : Βρείτε χρόνο να βοηθήσετε άλλους και να εκφραστείτε μέσα από αυτό: Είναι η σύσταση των άστρων για σήμερα, μιας και το σύμπαν έχει πρόθεση να σας αποζημιώσει γι’ αυτό!

Ευχάριστα νέα για τα εισοδήματά σας διαβλέπονται στον ορίζοντα. Αν τα χρήματα αποτελούν μία από τις ανησυχίες σας, ο Ιούλιος θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας σε αυτό τον τομέα!Κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες αυτή την περίοδο. Αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον οργανώστε τις για να έχετε καθαρή εικόνα των δεδομένων σας.

Θεωρείτε ότι η σχέση σας είναι πλέον σταθερή και «μόνιμη»; Αυτή την εποχή ενδέχεται να αποφασίσετε να συζήσετε με το ταίρι σας. Ευχάριστο, ειδικά από οικονομικής πλευράς: Θα έχετε κόστη ενός σπιτιού, που θα μοιράζονται κιόλας!

zodia-taro-45

Αναμένετε ειδήσεις σχετικά με ένα σπίτι, δικό σας ή που θέλετε να ενοικιάσετε; Θα είναι ευχάριστες και όλα θα κυλήσουν ομαλά στο εξής!Η μέρα είναι ιδανική για να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Τι λέτε για μια απόδραση στην παραλία;

Αν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να πάτε κι εσείς για μια βουτιά στη θάλασσα. Εκεί φαίνεται να σας αναμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, στο πρόσωπο ενός εκπαιδευτή… Και αφού σας δείξει πώς να στέκεστε όρθιοι στη σανίδα, θα σας κόψουν τα πόδια τα βλέμματα που θα ανταλλάξετε!

Η ενέργεια της ημέρας: Επισκεφθείτε τα πιο ηλικιωμένα άτομα του στενού σας κύκλου.

chartomantia-098

Αστρολογία Δευτέρας 01/07, κενό πορείας Σελήνης στους Διδύμους

Καλό μήνα σε όλους!

Ενδέχεται να υπάρξει κάποια αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο. Επειδή θα πρόκειται για μικρότητες, προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε όσο κι αν πιεστείτε!

Να θυμάστε ότι υπάρχει λόγος που κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να αποθαρρύνουν τα σχέδιά σας: Έχουν οι ίδιοι έλλειμμα διαύγειας, θάρρους και αποφασιστικότητας για να προοδεύσουν. Άρα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στα άτομα που βάζετε στη ζωή σας!

Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια ιδιάζουσα μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας. Ίσως να προκύψουν διαμάχες στις σχέσεις σας ή με άτομα εξουσίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ποτέ δεν είναι κακό να παίρνετε μια δεύτερη γνώμη σε θέματα υγείας. Ειδικά αν κάτι σας προβληματίζει σε εξετάσεις ή διαγνώσεις που κάνατε.

Μην βιαστείτε να απορρίψετε μια προσέγγιση… Ακόμα κι αν το άτομο αυτό διαφέρει απ’ όσα έχετε γνωρίσει ως τώρα, ίσως είναι το επόμενο ταίρι σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Περιβάλλετε τα λόγια σας με ευγένεια πριν βγουν από το στόμα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy

 

Αστρολογία Τρίτης 02/07, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

Τολμήστε να δείτε κατά πρόσωπο τις αλλαγές! Η Έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη, θα ανοίξουν μια καινούργια πόρτα σε νέα μονοπάτια. Το μόνο που καλείστε να κάνετε, είναι να περάσετε και να κλειδώσετε την πόρτα πίσω σας!

Νέα ξεκινήματα διαβλέπονται για όλους. Δεν αποκλείεται να περιλαμβάνουν και μια μετακόμιση στο νέο σπίτι της οικογένειάς σας!

Βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς; Μια ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί αναπάντεχα. Φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και να είστε ευγενείς!Δοκιμάστε την τύχη σας σε ένα τυχερό παιχνίδι σήμερα. Αν το πιστέψετε συνειδητά, ενδέχεται να είστε ο μεγάλος νικητής!

zwdia-9-zvdia

Αστρολογία Τρίτης 02/07, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

Η Έκλειψη Ηλίου θα εμπνεύσει κάποιους από εσάς να επιστρέψετε στα θρανία. Θα ευνοήσει την καριέρα σας κάθε αναβάθμιση του γνωστικού σας πεδίου!

Κάποιοι ενδέχεται να δεχθείτε ένα πλήγμα στον εγωισμό σας… Ίσως ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, να μην υποκύψει στην προσέγγισή σας. Αυτό θα αποτελέσει μάθημα, ώστε να μην είστε τόσο βέβαιοι για τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε πάντα να έχετε αυτό που θέλετε!

Αν είστε αδέσμευτοι για καιρό, αυτή την περίοδο θα εκπλαγείτε ευχάριστα: Θα γνωρίσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, σε σημείο να μην ξέρετε ποιο να επιλέξετε!

Η ενέργεια της ημέρας: Κάτι που θα ξεκινήσετε ως πάρεργο, ενδέχεται να μετατραπεί σε ακμαία επιχείρηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA