Σελήνη 30-31/10 Μια Ιδανική Νύχτα

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Αστρολογία Τρίτης 30/10, η Σελήνη διασχίζει τον Καρκίνο

Προσέξτε μια τάση σας να κάνετε κατάχρηση της εξουσίας σας πάνω σε όλους… Μην ξεχνάτε ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου!

Είναι πιθανό να εμφανίζεστε ως ευυπόληπτοι εργαζόμενοι του 8ωρου, ενώ για κάποιο λόγο κρύβετε το πραγματικό σας επάγγελμα από τους δικούς σας ανθρώπους; Να ξέρετε ότι όλα μαθαίνονται και βγαίνουν στην επιφάνεια τελικά, ειδικά αν ενέχουν παρανομία!

zodia-taro-45

Κάποιοι θα γίνετε υπερβολικά άπληστοι και εμμονικοί με τον πλούτο. Μην εκπλαγείτε αν αποκτήσετε παρατσούκλια για την τσιγγουνιά σας!

Βρίσκεστε σε φάση αποχώρησής σας από το πατρικό σας; Κάποιοι δεν θέλετε να απογαλακτιστείτε, γι’ αυτό θα επιλέξετε να είστε κοντά με τη μανούλα και το καθημερινό φαγητό της!

Κάποιοι θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με τη μητέρα σας σήμερα, να της εκφράσετε την αγάπη σας απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Αν δεν είναι πλέον στη ζωή, αγοράστε λίγα λουλούδια στην τρυφερή σκέψη της.

Ίσως κάποιοι βρίσκεστε σε στάδιο διαπραγμάτευσης για μια επαγγελματική συμφωνία. Να ξέρετε ότι πρέπει να φανείτε πιο ελαστικοί για να την επισφραγίσετε!

Η ενέργεια της ημέρας: Ο τρόπος ζωής και οι επιλογές του κάθε ενήλικα, σχετίζονται με το πώς ανατράφηκε. Γι’ αυτό παραδειγματιστείτε και φροντίστε να κάνετε περήφανα τα δικά σας παιδιά!

taro-zodia-76

Αστρολογία Τετάρτης 31/10, Τελευταίο Τέταρτο Σελήνης στον Λέοντα

Υπό τις ακτίνες αυτού του λιονταρίσιου φεγγαριού, τολμήστε τα πιο φανταχτερά κοστούμια!

Μην τρομάξετε αν σήμερα βιώσετε μια εξωσωματική, πνευματιστική εμπειρία. Τα πέπλα που σας χωρίζουν από το Άγνωστο, θα είναι αραχνοΰφαντα απόψε… Η γραμμή ανάμεσα στο θεατό και στο αθέατο θα είναι πολύ λεπτή, γι’ αυτό είναι η ιδανική νύχτα για πνευματικές διεργασίες. Αν αποζητάτε μια «επικοινωνία» με άτομα που δεν είναι πλέον στη ζωή σας, αποτολμήστε τη τα μεσάνυχτα.

Ίσως δεν γνωρίζετε ότι η Βροντή και η Αστραπή ήταν δίδυμες αδελφές, αρκετά εκφοβιστικές θεές. Αν βρεθείτε σε ψιλόβροχο και τα μαλλιά σας είναι υπερβολικά ηλεκτρισμένα, πρέπει να βρείτε γρήγορα ασφαλές καταφύγιο. 

tarw-wroskopio-4

Σελήνη 30-31/10

Μένοντας στα παραφυσικά φαινόμενα, είναι πιθανό σήμερα να βιώσετε σαν να βρίσκεστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Όχι, δεν θα χρησιμοποιήσετε έναν σωσία!

Κάποιοι σήμερα θα έχετε την ανάγκη να γράψετε. Απροσδόκητα, οι λέξεις θα ρέουν από μέσα σας χωρίς καμία προσπάθεια. Δεν αποκλείεται να είστε ο επόμενος συγγραφέας της χρονιάς!

Ένα κόσμημα μπορεί να έχει την αξία που ξέρετε ή να εκτιμάται πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Ελέγξτε το σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Αν είστε αδέσμευτοι ή νιώθετε μοναξιά, απόψε να βγείτε με τους φίλους σας. Μια γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε κεραυνοβόλο έρωτα. Το αν θα έχει διάρκεια ή θα είναι μια παροδική περιπέτεια, θα το δείξει ο χρόνος!

Αν είστε εξαιρετικά εύποροι, ίσως θεωρείτε ότι μπορείτε να εξαγοράζετε ανθρώπους… Μπορεί να θέλετε να κρατήσετε κάποιους μακριά και σιωπηλούς, είτε να αποζητάτε συντροφιά και τρυφερότητα. Θεωρείτε ότι μπορείτε να αγοράσετε την αγάπη;

Η ενέργεια της ημέρας: Αν πρόκειται να πάτε σε κάποια γιορτή για τη Μέρα των Πνευμάτων, να επιλέξετε επιδεικτικά και φανταχτερά κοστούμια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA