Σελήνη 31/07 Τελευταίο τέταρτο – Ένταση στην επικοινωνία και εσωτερική εκκαθάριση

imerisies-5314

Σελήνη 31/07 Τελευταίο τέταρτο στον Ταύρο .

Σελήνη 31/07 : Σ’ αυτή τη φάση το γήινο φεγγάρι του Ταύρου τετραγωνίζει τον φλογερό ήλιο του Λέοντα.

Τα τελευταία τέταρτα σελήνης είναι σημεία καμπής ή σταυροδρόμια, ανοίγοντας το δρόμο για τη Νέα Σελήνη / Νέο Σεληνιακό κύκλο.

Αυτή η φάση μας προετοιμάζει για τη λαμπερή Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου. Σ’ αυτή τη φάση του φεγγαριού, μας ζητείται να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένεια.

zodia-taro-45

Ο Λέων και ο Ταύρος απολαμβάνουν τα καλύτερα στη ζωή. Θέλουν έναν άνετο χώρο, κάτι αρωματικό και αισθητικά ευχάριστο. Για να το εξασφαλίσουν, θα ξοδέψουν χρόνο και χρήμα. Αυτά τα αρχέτυπα κατανοούν εγγενώς την αξία του να ζεις και να απολαμβάνεις την ποιότητα.

Ο Ταύρος και ο Λέων ακτινοβολούν άνεση και ευχαρίστηση. Ωστόσο, αυτή η φάση του τελευταίου τέταρτου, θα μας δοκιμάσει πριν δοκιμάσουμε τα πλεονεκτήματά της. Πριν από την υλική/οικονομική ασφάλεια έρχεται μια κρίση της καρδιάς και του «εγώ».

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Σελήνη 31/07 Τελευταίο τέταρτο στον Ταύρο .

Πριν από τη βεβαιότητα, θα επικρατεί αβεβαιότητα. Παλέψτε γι’ αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Ακούστε τη διαίσθησή σας. Η υψηλότερη προδιαγραφή του Ταύρου και του Λέοντα είναι να στερεωθεί άνετα σε ένα μέρος.

Αυτή η διαδικασία γείωσης απαιτεί συχνά μια σύγκρουση ή μια δυσλειτουργία. Σ’ αυτό το τελευταίο τέταρτο θα ευχαριστηθείτε το φαγητό, τη δουλειά στη φύση, το φύτεμα φρούτων και λαχανικών στον κήπο σας, την καθαριότητα και την διακόσμηση του χώρου διαμονής σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σεληνη 31/07 Τελευταίο τέταρτο στον Ταύρο .

Αυτή η φάση της σελήνης τετραγωνίζει όχι μόνο τον Ήλιο, αλλά και τον Ερμή στον Λέοντα. Αυτό σημαίνει ένταση στην επικοινωνία και δυσκολία στη δημιουργία σχεδίων. Δεν είναι καλή μέρα για ταξίδια ή σημαντικές συζητήσεις.

Είτε δημιουργήσετε μια κατάσταση είτε την αφήσετε να συμβεί, κάτι έρχεται! Κάποια εσωτερική εκκαθάριση ένα ζωτικό ξεσκαρτάρισμα. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098