σεξ ωροσκοπιο εβδομαδας 26/02- 04/03

zwdia-afriditi-krios

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 26/2-4/3

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Η Αφροδίτη δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης στον κοινωνικό σας τομεα, εσείς πως τα πάτε; Κουραστήκατε; Αμφιβάλω, η ενέργεια σας είναι θρυλική, οπότε γιατί Αφροδίτη δεν έχει κάνει τα μαγικά της ακόμα πάνω σας; Μετριάστε λίγο την ενέργεια σας, αν μείνετε για αρκετό χρονικό διάστημα ακίνητοι, κάποιος θα προλάβει να σας μιλήσει.
ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)

Ο ερωτικός σας πλανήτης, ο Άρης, ετοιμάζετε να αφήσει τον οριζοντα  των σχέσεων σας, βιαστείτε, πιάστε ότι καλύτερο βρείτε μπροστά σας και βγείτε εκεί έξω! Δεν χρειάζεται πανικός, Ταύροι, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας, παρά να περιμένετε να σας χτυπήσει η αγάπη την πόρτα.
ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

zodia-taro-45

Κάποιος μεγαλύτερος στην ζωή σας κρατάει το κλειδί της αγάπης. Όχι αλήθεια Δίδυμοι, έχετε ξεπεράσει την ανάγκη για επιφανειακά πράγματα, αυτό που θέλετε είναι μια αξιαγάπητη ψυχή που σας καταλαβαίνει. Αλήθεια; Να είστε ειλικρινείς για αυτό το θέμα, αφήστε το σύμπαν να ξέρει καλύτερα τι θέλετε, αλλιώς πάρτε σκύλο.
ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)

Είναι απλό να βρείτε κάποιον να πιείτε έναν καφέ, ένα δείπνο ίσως, ακόμα και ένα ραντεβού, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε κάποιον που θέλετε να επαναλάβετε την εμπειρία μαζί του. Ο Άρης προτείνει λίγη κοινωνική ώρα σε καινούρια μέρη, με καινούριες φάτσες. Ο Άρης είναι σοφός!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)

Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν πολλά να πουν για τον τομέα των σχέσεων σας και οι δύο στις τελευταίες τους βδομάδες είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Αν υπάρχει κάποια καινούρια σχέση που χρειάζεται ειλικρίνεια, χρησιμοποιήστε τους για να προωθήσουν τα πράγματα, αν ψάχνετε για κάτι καινούριο όμως, ο Κρόνος σας έχει καλύψει με μια πολύ συγκριμένη και μοιραία συνάντηση. Μην επαναπαύεστε.
ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)

Σε κάθε σχέση, η εμπιστοσύνη πρέπει να έρχεται πρώτη, σωστά; Το αν είστε σίγουροι για κάποιον, είναι η ερώτηση αυτής της εβδομάδας, οπότε είστε σίγουροι για αυτούς που πρέπει να είστε; Αν όχι, αναρωτηθείτε γιατί όχι και αν η σχέση έχει χτιστεί σε σταθερό έδαφος ή σε ασαφείς πληροφορίες. Ψάξτε για το σταθερό έδαφος.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 
ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)

Η Αφροδίτη και ο Ερμής καθώς πετούν μέσα από τους ουριζοντες  των νέων σχέσεων σας, χαχανίζουν σαν έφηβοι, δίνοντας σας το παράδειγμα, προτείνοντας να πάτε να μιλήσετε σε κάποιον, πιέζοντας σας στον δικό τους δρόμο και γενικότερα προς μια  πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Κάντε το έτσι, κάντε το αλλιώς, κάντε το όπως θέλετε, αλλά φλερτάρετε, σας παρακαλώ δηλαδή, φλερτάρετε!

zwdia
ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

Έρχονται κάποιες εβδομάδες, που θα είναι καταπληκτικές για εσάς τους Σκορπιούς, με την ερωτική σας ζωή στο προσκήνιο, αν το επιθυμείτε. Όλα έχουν να κάνουν με την προσοχή, γίνονται τόσα πολλά στην ζωή σας που μπορεί να αφαιρεθείτε και να χάσετε το άνοιγμα κάποιου. Δώστε προσοχή.
ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Ο Κρόνος και ο Ουρανός, έχουν σχεδιάσει κάποιες καλές στιγμές για την ερωτική σας ζωή, αλλά δεν θα μάθετε τίποτα για αυτές, μέχρι να πέσουν μπροστά στα πόδια σας, αυθόρμητες εκδηλώσεις στην επίγεια ζωή σας. Ψάξτε για αλλαγές της τελευταίας στιγμής, μέρες έξω και νύχτες μέσα και πάτε όπου σας πάει!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)

Θέλετε κάποιον που μοιράζετε τις αξίες σας, βεβαίως και θέλετε, αλλά αυτό πρέπει να σημαίνει πως πρέπει να είναι καρμπόν σας ο άλλος; Και τι που κάποιος καινούριος στην ζωή σας δεν συμφωνεί με ότι λέτε, σημασία έχει ποιος  είναι σε βασικό επίπεδο αξιών, στον πυρήνα τους, εκεί παίζεται το παιχνίδι.
ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)

Φιλοξενείτε στο ζωδιο σας τον πλανήτη των νέων ερωτικων γνωριμιων σας , Ερμή, είναι καλό σίγουρα που εχετε και την Αφροδίτη μαζί του, εκμεταλλεύεστε με το παραπάνω αυτή τη συμμαχία, σωστά; Είστε κοινωνικά όντα, αλλά τριγυρνάτε λίγο παραπάνω και αρνείστε να εγκατασταθείτε κάπου. Αλλά μήπως θα έπρεπε;

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 
ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Θα μου αρεσε να σας δω  λίγο ποιο κοινωνικους  και ειλικρινείς στην ρομαντική σας ζωή, να είστε πιο ανοιχτοί να μιλήσετε με κάποιον νέο. Μπορεί κάποιοι να πουν πως είστε λίγο σκληροί, αλλά είστε; Αυτό που είστε, λέγεται τολμηροί και με το σωστό άτομο, αποδίδει.

zodia-astra-tarot