Σεπτέμβριος 20 Αιγόκερως ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-aigokerws

Σεπτέμβριος 20 Αιγόκερως Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι οι πρώτες μέρες του μήνα θα είναι κάπως «ανταποδοτικές»…

Θα συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει το «παίρνετε αυτά για τα οποία δουλέψατε».

Αυτό ισχύει τόσο για τα επαγγελματικά θέματα όσο και για την προσωπική σας ζωή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εάν δεν καταβάλλετε την προσπάθεια, δεν πρόκειται να λάβετε ανταμοιβή. Όσον αφορά τις σχέσεις, σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνετε μια κίνηση που φαντάζει δύσκολη. Μιλήστε με όποιον αφορά στενά η συναισθηματική σας ζωή!

Πρέπει να πείτε πώς αισθάνεστε, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι. Να είστε όσο πιο ανοιχτοί μπορείτε στην εποικοδομητική κριτική. Αν ακούσετε ουσιαστικά όσα σας λένε, τελικά θα είστε σε πολύ καλύτερη θέση για τον έρωτα!

zwdia-66

Σεπτέμβριος 20 Αιγόκερως ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα έχετε κάποιες αλλαγές στο συναισθηματικό σκηνικό. Ποιος να πίστευε ότι η υπάρχουσα κατάσταση μπορούσε να αλλάξει τόσο εύκολα; Στις 12 μπορείτε να ξεκινήστε να σχεδιάζετε το μέλλον. Ακόμα κι αν τα σχέδια δεν υλοποιηθούν ακριβώς όπως νομίζατε, δεν θα σας βλάψει να έχετε ένα όραμα για το μέλλον της σχέσης σας!

Στις 18 Σεπτεμβρίου ο ρομαντισμός φαίνεται στα χαρτιά σας. Παίξτε τα καλά όταν έρθει η σειρά σας και θα επιστρέψετε στο σπίτι νικητές! Γύρω στις 23 του μήνα, ας μην πάρετε όλα όσα λένε οι άλλοι πολύ προσωπικά… Η υπερευαισθησία δεν είναι ελκυστική!

chartomantia-098Αγαπητοί Αιγόκεροι, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου σηκώστε τα μανίκια. Ήρθε η ώρα να δουλέψετε, για όλα τα θέματα που αφορούν το ρομαντισμό!

Σεπτέμβριος 20 Αιγόκερως προβλέψεις ευεξίας

Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι η πρώτη μέρα του μήνα, είναι καλή για να αυξήσετε τα στοιχήματα σχετικά με την εξάσκησή σας. Αν αυξήσετε την ένταση, μπορείτε πραγματικά να ενεργοποιηθείτε τώρα. Στήστε μια ρουτίνα που μπορείτε να διαχειριστείτε, καθώς τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα!

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο. Η ενδοσκόπηση είναι σημαντικό στοιχείο στη διατήρηση της ηρεμίας και της ισορροπίας σας!

Στις 10 του μήνα, τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά μπορούν να αποτελέσουν ένα πραγματικά υπέροχο δείπνο. Γιατί να μην καλέσετε κάποιον στο σπίτι και να ανάψετε το γκριλ για ψήσιμο;

taro-6-9
Στις 16 Σεπτεμβρίου η οικογένεια και η καριέρα θα είναι σημαντικοί παράγοντες για την ευημερία σας: Αν είστε δυσαρεστημένοι με αυτά, είναι καιρός να συζητήσετε τα πράγματα… Πριν αρχίσουν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας!

Σεπτέμβριος 20 Αιγόκερως ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Αξιολογήστε πώς αισθάνεστε, μιλήστε με τα κατάλληλα άτομα. Στις 21 του μήνα μην σκεφτείτε υπερβολικά ένα πρόβλημα… Μια έντονη εξάσκηση μπορεί να το εξαφανίσει σε ελάχιστο χρόνο!

Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, αξιοποιήστε στο έπακρο ένα εξαιρετικό κύμα ενέργειας. Αγαπητοί Αιγόκεροι, στις 30 βγείτε με τους φίλους σας για διασκεδαστικές ομαδικές δραστηριότητες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia