Σεπτέμβριος 20 Δίδυμοι ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-didimos-660_4

Σεπτέμβριος 20 Δίδυμοι Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι από την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα, θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ…

Δεν πρέπει να ξεκινήσετε πολλά φλερτ ταυτόχρονα!

Δεδομένης της θρυλικής γοητείας σας, κάθε τυχερό «θύμα» θα σας ερωτευτεί!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Δίδυμοι, αν ενθαρρύνετε πολλές από τις κατακτήσεις σας, θα καταλήξετε με «ουρά» πληγωμένες καρδιές που θα οδηγούν στο κατώφλι σας… Και αυτό είναι κακό κάρμα!

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, διοχετεύστε τις σημαντικές σας πνευματικές δυνάμεις σε ένα δύσκολο ρομαντικό πρόβλημα. Θα το ξεμπερδέψετε σίγουρα. Στις 8 και 9 διατηρήστε με κάθε τρόπο την ισορροπία, σε μια σχέση που είναι ή μπορεί να γίνει ρομαντική. Θέλετε πραγματικά να παίρνετε διαταγές όταν πρόκειται για την αγάπη;

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σεπτέμβριος 20 Δίδυμοι ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Μια νέα οπτική μπορεί πραγματικά να ζωντανέψει τον ρομαντισμό γύρω στις 12 του μήνα… Γι’ αυτό μέχρι τις 18 να προσέχετε τα όρια αλλά και τους περιορισμούς σας. Εάν κάποιος ξεπερνά τη γραμμή, ενημερώστε τον. Και αν νιώθετε να αμφισβητείτε έναν συναισθηματικό περιορισμό, ακολουθήστε την πρόκληση!

Μπορεί γύρω στις 24 Σεπτεμβρίου να ενεργείτε απαιτητικά, όταν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Αλλά πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ήρεμοι και ξεκάθαροι για όσα θέλετε και γιατί! Μετά τις 28 του μήνα θα επιστρέψετε σε διαδικασίες των συνεχών φλερτ… Γι’ αυτό, αγαπητοί Δίδυμοι, πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Μήπως είναι καλύτερα στις 30 Σεπτεμβρίου, να ολοκληρώστε τον μήνα με πιο υγιείς επιλογές;

zwdia-tarw-zodia-19

Σεπτέμβριος 20 Δίδυμοι προβλέψεις ευεξίας

Άραγε τι χρειάζεται για να προσηλωθείτε στην εξάσκησή σας; Το ωροσκόπιό σας για τον Σεπτεμβρίου του 2020, προβλέπει ότι η απάντηση μπορεί να είναι απλή: Όπως το να γυμναστείτε πραγματικά!

Όταν δείτε πόσο υπέροχα θα νιώθετε μετά, θα θελήσετε να συνεχίσετε. Και στις αρχές του μήνα, η άσκηση θα σας γεμίζει ενέργεια. Θα αποκτήσετε πιο θετική οπτική για τη ζωή, μια υγιή λάμψη και μερικά κομπλιμέντα από αγνώστους!

Όλα αυτά θα αποτελέσουν θετική ενίσχυση, ώστε να γίνετε πιστοί στις τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο. Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου θα έχετε προσηλωθεί περισσότερο και στην υγεία σας.

Κλείστε μερικά ιατρικά ραντεβού, για έναν γενικό έλεγχο και παρακολούθηση της φυσικής σας κατάστασης. Στη διάρκειά τους να υποβάλετε όποιες ερωτήσεις έχετε, σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και τον καθημερινό τρόπο ζωής σας.

taro-6-9

Σεπτέμβριος 20 Δίδυμοι ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου θα αναρωτιέστε αν σας αρέσει ο τοίχος αναρρίχησης… Θα το μάθετε όταν τον δοκιμάσετε. Γύρω στις 16 πάρτε τους φίλους σας και κάντε μια ωραία πεζοπορία στην ύπαιθρο. Όπως λένε, αδράξτε την κάθε μέρα. Σύντομα θα πρέπει κι εσείς να περιοριστείτε σε εσωτερικούς χώρους!

Μετά τις 20 του μήνα θα αισθανθείτε υπέροχα, χάρη στην έντονη δραστηριότητα. Αν στις 25 έχετε μια ιδέα για μια διασκεδαστική άσκηση, να την προχωρήστε. Αγαπητοί Δίδυμοι, ο σύγχρονος χορός μπορεί να σας κάνει να ιδρώσετε όσο το τρέξιμο. Κλείστε τον φετινό Σεπτέμβριο στις 30 με προσοχή στις θερμίδες που λαμβάνετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia