Σεπτέμβριος 20 Ζυγός ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-xaraktiras

Σεπτέμβριος 20 Ζυγός Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι ανοίγετε τον μήνα με ρόδινη οπτική!

Ο κόσμος σας είναι σαν μια μεγάλη, όμορφη, ρομαντική φούσκα!

Αξιοποιήστε αυτή την ατμόσφαιρα τις πρώτες μέρες του φετινού Σεπτεμβρίου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υπάρχουν επιφάνειες που αντανακλούν τα χρώματα του ουράνιου τόξου – κι εσείς αισθάνεστε σαν να επιπλέετε. Μήπως έχετε μόλις ερωτευτεί; Είναι πιθανό… Και αν δεν έχετε ερωτευτεί ακόμα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά: Μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή!

Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου μπορεί να έχετε προσηλωθεί περισσότερο στην καριέρα παρά στην ερωτική σας ζωή. Αν στις 9 και 10 νιώθετε μια θλίψη, μάλλον κάτι που κρύβεται στα βάθη του συναισθήματός σας. Ώρα να το ξεκαθαρίσετε!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σεπτέμβριος 20 Ζυγός ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου θα είστε έτοιμοι να βοηθήσετε κάποιον, ώστε να ανακαλύψει την ομορφιά που είναι ήδη κρυμμένη στη ζωή του. Στις 20 η καλή σας ενέργεια θα βοηθήσει να δημιουργήσετε πολλά στοργικά και αρμονικά συναισθήματα!

Αυτό με τη σειρά του, θα αυξήσει τις πιθανότητες για ένα εξαιρετικό ραντεβού. Αλλά αν γύρω στις 25 του μήνα δεν μπορείτε να συναντήσετε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον, βρεθείτε με τους φίλους σας. Ξέρετε ότι είναι επίσης πολύ διασκεδαστικοί!

zwdia-tarw-zodia-19Ίσως στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, να αισθάνεστε φορτισμένοι από ένα ρομαντικό δίλλημα. Καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα παρά να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Αν το ρίξετε στη γυμναστική, εγγυημένα θα σας βοηθήσει!

Σεπτέμβριος 20 Ζυγός προβλέψεις ευεξίας

Έχετε σκεφτεί ποτέ να παρακολουθήσετε μαθήματα τραγουδιού; Το ωροσκόπιό σας για το Σεπτέμβριο του 2020, δείχνει ότι η δική σας προπόνηση δεν έχει την παραδοσιακή έννοια… Αυτός θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τη χωρητικότητα των πνευμόνων σας σε οξυγόνο. Επίσης θα μάθετε να ελέγχετε την αναπνοή σας!

Οι πρώτες μέρες είναι ιδανικές για να δοκιμάσετε αυτό, είτε οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα γυμναστικής. Ο μήνας ξεκινά με μια θεαματική νότα και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε!

Γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές. Εξακολουθείτε να τρώτε υπερβολικά όταν είστε αγχωμένοι; Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το πρόγραμμα γυμναστικής σας;

zodia-zvdia-75
Σε οποιεσδήποτε αλλαγές αποφασίσετε να προχωρήσετε, φτάστε τις σε βαθύτερο επίπεδο. Τώρα δεν πρέπει να μείνετε σε τίποτα επιφανειακό. Αν γύρω στις 9 του μήνα αισθάνεστε λιγότερο ισορροπημένοι, δοκιμάστε μια συνεδρία γιόγκα. Παρατηρήστε τις τυχόν αλλαγές!

Σεπτέμβριος 20 Ζυγός ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Στις 14 Σεπτεμβρίου κάντε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε έναν φίλο, που χρειάζεται συμβουλές υγείας. Μπορεί να θέλει να παραμερίσει μια κακή συνήθεια είτε απλώς να φροντίσει καλύτερα τον εαυτό του. Εσείς είστε οι κατάλληλοι να τον ενημερώσετε!

Αν στις 20 του μήνα συζητήσετε με κάποιον για όσα ενοχλούν, θα είναι πραγματικά ανακούφιση για εσάς! Στις 25 ελέγξτε τον εαυτό σας στη διάρκεια της εξάσκησης… Σας είναι ακόμα δύσκολο; Αγαπητοί Ζυγοί, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 έχει φτάσει ο καιρός για μια πιο βαθιά αλλαγή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76