Σεπτέμβριος 20 Ιχθύες ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

gay-pisces

Σεπτέμβριος 20 Ιχθύες Οι προβλέψεις σας για την Αγάπη και τις Σχέσεις, υποδηλώνουν ότι σκέφτεστε πολλά για το τι σας οφείλουν οι άλλοι.

Μήπως θεωρείτε ότι ο πρώην σας θα έπρεπε να επικοινωνεί πιο συχνά μαζί σας; Μήπως το τωρινό ταίρι σας θα έπρεπε να σας καταλαβαίνει όπως το καταλαβαίνατε εσείς;

Μήπως ο πιθανός νέος σας σύντροφος, δεν είναι και τόσο δίκαιος όταν πρόκειται για θέματα ειλικρίνειας;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εάν οι σκέψεις σας τρέχουν προς αυτή την κατεύθυνση στην αρχή του φετινού Σεπτεμβρίου, καλύτερα να δώσετε προσοχή. Ακούστε τα συναισθήματά σας. Εάν πιστεύετε ότι οι εκτιμήσεις σας είναι ακριβείς, αρχίστε να ζητάτε αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Μην μένετε σιωπηλοί και δυσαρεστημένοι!

Εάν το άλλο άτομο δεν σας ακούει, τότε ξέρετε ότι είναι καιρός να προχωρήσετε… Καλύτερα να είστε διαθέσιμοι, για κάποιον που θα ανταποκρίνεται περισσότερο. Η αντιπαράθεση δεν είναι ποτέ διασκεδαστική – αλλά μπορεί να είναι απελευθερωτική!

tarw-wroskopio-4

Σεπτέμβριος 20 Ιχθύες ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα έχετε ένα τυχερό ρομαντικό διάλειμμα. Η τύχη σας θα συνεχιστεί μέχρι τις 14 – αλλά και στη συνέχεια σε γενικότερους προσωπικούς τομείς. Αν σας αρέσουν θα τους αρέσετε, έτσι έχουν τα πράγματα!

Γύρω στις 19 του μήνα μπορεί να αισθανθείτε λίγο φορτισμένοι, αγαπητοί Ιχθύες. Αν κάνετε μια ανάπαυλα μέχρι τις 22 ή 23, θα νιώσετε πολύ πιο έτοιμοι για τον ρομαντισμό. Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020, ελέγξτε ξανά όσα αισθήματα σας κάνουν να νιώθετε υποχρεωμένοι. Υπάρχει κάποιος στον οποίο οφείλετε κάτι;

zwdia-zvdia-alex

Σεπτέμβριος 20 Ιχθύες προβλέψεις ευεξίας

Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι ίσως επιμένουν κάποια προβλήματα, όπως πόνοι στην πλάτη, τραυματισμένοι μύες ή πονοκέφαλοι. Ήρθε η ώρα να εντοπίσετε τι συνεχίζετε να κάνετε λάθος!

Η ενασχόληση στον υπολογιστή, 12 ώρες τη μέρα χωρίς διακοπή, οδηγεί σε πόνους και σίγουρα δεν θα φέρει ανακούφιση. Αυτό τον μήνα, ξεκινώντας από την πρώτη μέρα του, πρέπει πλέον να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα. Αν θέλετε να νιώσετε διαφορετικά, πρέπει να ζείτε διαφορετικά. Είναι τόσο απλό!

Στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου μπορεί να δυσκολευτείτε να ακολουθήσετε τις υγιείς αλλαγές. Αλλά πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε, όπως και να είστε έτοιμοι να αποτύχετε αρκετές φορές στη διάρκεια της προσπάθειας. Συνεχίστε και θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα!

taro-6-9

Σεπτέμβριος 20 Ιχθύες ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Στις 9 του μήνα θα είστε ο καλύτερος εαυτός σας. Οι μέρες στις 13 και 14 θα είναι γεμάτες αλλαγές και αυτογνωσία. Αυτά συμβαίνουν μόνο μετά από τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει, γι’ αυτό να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας!

Στις 21 Σεπτεμβρίου κάντε ένα βήμα πίσω και παρατηρήστε. Πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας και να χαλαρώσετε. Συνεχίστε να επεξεργάζεστε αυτές τις αλλαγές γύρω στις 25.
Αγαπητοί Ιχθύες, ίσως στις 30 του μήνα χρειαστεί να προσέχετε τον χειρότερο εχθρό σας: Εσάς! Αντιμετωπίστε τον, με το να γίνετε ο καλύτερός σας φίλος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia