Σεπτέμβριος 20 Καρκίνος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-karkinow-idaniki-erwtiki-sxesi

Σεπτέμβριος 20 Καρκίνος Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι εσείς έχετε μια ιδέα ενώ ο σύντροφός σας έχει άλλη…

Ίσως θεωρείτε ότι τα σοκολατένια κέικ είναι θεϊκά αλλά στον αγαπημένο σας αρέσει η βανίλια.

Ακόμα κι αν προκύψει κάποια «σύγκρουση» στην αρχή του μήνα, πρέπει να τη χειριστείτε με ανοιχτό μυαλό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει κάποια συναισθηματική αναταραχή. Έχετε δύο επιλογές: Να συμμετάσχετε ή να μείνετε μακριά. Το πιο είναι η καλύτερη, εξαρτάται από το τι συμβαίνει και πώς εμπλέκεστε εσείς σε αυτή την κατάσταση. Μέχρι τις 10 του μήνα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάτι θεωρούσατε ότι μπορείτε να αποφύγετε λίγο ακόμη. Αγαπητοί Καρκίνοι, το καλύτερο στοίχημα είναι να το ξεπεράσετε!

Στις 14 Σεπτεμβρίου αξιοποιήστε την άφθονη και καλή σας ενέργεια. Θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τα συναισθήματα κάποιου κοντά σας. Οι μέρες στις 20 και 21 έχουν να κάνουν με ένα ρομαντικό ρίσκο… Αλλά τα ανταλλάγματά του θα είναι σίγουρα εξαιρετικά!

Σεπτέμβριος 20 Καρκίνος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66
Στις 23 του μήνα προετοιμαστείτε, γιατί υπάρχει κάτι ξεχωριστό που πρέπει να ξεκινήσει. Στήστε το σχέδιο μέχρι τις 27. Αν αισθάνεστε αναποφάσιστοι μέχρι τη λήξη του φετινού Σεπτεμβρίου στις 30, ας παραμερίσετε τον έντονο ρομαντισμό για λίγες μέρες!

Σεπτέμβριος 20 Καρκίνος προβλέψεις ευεξίας

Οι αστρολογικές προβλέψεις συμβουλεύουν να είστε προσεκτικοί αν ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα εξάσκησης τις πρώτες μέρες του μήνα. Πρέπει να εστιάσετε στον γυμναστή, που σας καθοδηγεί πώς να σηκώσετε βάρη χωρίς να βλάψετε τον εαυτό σας.

Αυτή η επαφή ένας προς έναν μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε ρομαντικές σπίθες… Αν και δεν πρέπει να αφήσετε να σας παρασύρει και να χάσετε την προσήλωσή σας!

prodosia

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα κατανοήσετε τι σας ρίχνει τελευταία. Είναι χαμηλό το ενεργειακό σας επίπεδο ή υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί πραγματικά; Και μπορεί στις 13 και 14 να χρειαστείτε όλη τη συγκέντρωσή σας για να… μαγειρέψετε!

Έως τις 19 του μήνα ξεκαθαρίστε τι χρειάζεστε πραγματικά. Μετά τις 23 θα είναι τέλεια περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Τι θα λέγατε για μια βουτιά στη θάλασσα και να συμπληρώστε την άσκησή σας με βάρη;

Σεπτέμβριος 20 Καρκίνος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Στις 27 Σεπτεμβρίου στραφείτε στη βελτίωση της υγείας σας. Τις επόμενες μέρες θα νιώθετε υπέροχα και θα κοιμηθείτε καλά. Ετοιμάστε ένα φλιτζάνι τονωτικό πράσινο τσάι και απολαύστε το!

Αγαπητοί Καρκίνοι, στις 30 θα ολοκληρώσετε τον μήνα με ένα υπέροχο γεύμα. Πρέπει να τρώτε καλά όταν εργάζεστε σκληρά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75