Σεπτέμβριος 20 Λέων ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-lewn-ermis

Σεπτέμβριος 20 Λέων Οι προβλέψεις σας υποδηλώνουν ότι τις πρώτες μέρες του μήνα, είστε το μισό από ένα πολύ καλό ντουέτο!

Δεν έχει σημασία αν αυτό το ντουέτο είναι ρομαντικό είτε αμιγώς πλατωνικό…

Μαζί θα κάνετε πολλά καλά πράγματα στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μέχρι τις 4 του μήνα θα θελήσετε να εξετάζετε μερικά συναισθηματικά ζητήματα, όσο πιο βαθιά μπορείτε. Γιατί κάνετε τα πράγματα που κάνετε; Γνωρίζετε πραγματικά τι είναι αυτό που σας καθοδηγεί; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, δείτε αν επαναλαμβάνετε κάποια μοτίβα. Στις 9 Σεπτεμβρίου ακούστε με προσοχή όσα λέει το ρομαντικό ταίρι σας, είτε κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς. Μπορεί να αφορούν μερικές νέες δυνατότητες για τους δυο σας!

Σεπτέμβριος 20 Λέων ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Στις 13 Σεπτεμβρίου να θυμάστε ότι, ακόμη και στο ρομάντζο, όλα όσα λάμπουν δεν είναι χρυσός… Μην ερωτευτείτε ένα άτομο που έχει εμφάνιση αλλά δεν έχει «κότσια». Αλλά αν χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και είναι ευγενικό, δοκιμάστε το!

zwdia Maketa BUDDHA-8065
Στις 18 του μήνα, η ματαιοδοξία σας θα βλάψει την εικόνα σας αν το επιτρέψετε… Προσέξτε τώρα! Μέχρι τις 24 θα αισθανθείτε μεγάλη ευφορία. Είπατε «ναι» στην πρόσκληση για δείπνο; Εξαιρετικά. Τώρα ξεκινά η πραγματική δουλειά!

Αγαπητοί Λέοντες, γύρω στις 27 Σεπτεμβρίου ελέγξτε τα οικονομικά σας. Έως τις 30 θα είστε έτοιμοι να διαισθανθείτε τις ανάγκες του αγαπημένου σας, να τις καλλιεργήσετε και να βοηθήσετε να τις κατανοήσει. Άραγε εκείνος θα κάνει το ίδιο για εσάς;

zwdia-tarw-zodia-19

Σεπτέμβριος 20 Λέων προβλέψεις ευεξίας

Το ωροσκόπιο σας προβλέπει ότι εσείς και η προπόνησή σας είστε ένας υπέροχος συνδυασμός! Πιθανότατα έχετε βρει ακριβώς αυτό που σας κρατάει σε φόρμα, από τις πρώτες κιόλας μέρες του φετινού Σεπτεμβρίου. Αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν κάνετε σωστά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για διορθωτικές κινήσεις!

Να θυμάστε γύρω στις 5 του μήνα: Η καλή φροντίδα του εαυτού σας είναι υψίστης σημασίας, για την ικανότητά σας να λειτουργείτε καλά στον κόσμο. Μέχρι τις 10 έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι, με το πόσο καλά αποδίδει το πρόγραμμά σας. Συνεχίστε έτσι και θα δείτε την υγεία σας να βελτιώνεται σημαντικά!

Αγαπητοί Λέοντες, δοκιμάστε κάτι νέο γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου. Είτε πρόκειται για μπαλέτο είτε καράτε, θα το λατρέψετε. Στις 18 να εστιάσετε σε συγκεκριμένα θέματα υγείας. Πώς είναι η αρτηριακή σας πίεση; Το κυκλοφορικό σας; Ο μυϊκός σας ιστός;

Σεπτέμβριος 20 Λέων ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 22 του μήνα, η αίσθηση ευεξίας λόγω της βελτιωμένης υγείας είναι απολύτως δικαιολογημένη! Στις 25 η θέλησή σας θα βοηθήσει να επιτύχετε οτιδήποτε σας αρέσει. Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, αξιοποιήστε την υπέροχη ενέργεια για μια ομαδική πεζοπορία. Διοργανώστε τη, ακόμα κι αν χρειαστεί λίγη επιπλέον προσπάθεια να πείσετε την ομάδα. Στις 30 του μήνα η αφοσίωσή σας στην προπόνηση είναι αξιέπαινη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65