Σεπτέμβριος 20 Παρθένος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

Σεπτέμβριος 20 Παρθένος Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι ανοίγετε τον μήνα με χαρωπή διάθεση!

Μπορεί να ρωτήσετε έναν ομορφούλη αν του αρέσει το ζεστό μπουφάν που είδατε στο διαδίκτυο, για να το αγοράσετε…

Αυτή είναι καλή δικαιολογία για να ξεκινήσετε μια συνομιλία!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από την άλλη, θα πάρετε μια ιδέα για τις προτιμήσεις του, αν ταιριάζουν με τις δικές σας. Σίγουρα δεν μπορείτε να βασίσετε αν ταιριάζετε ρομαντικά, στο αν και οι δύο αγαπάτε ένα χρώμα… Αλλά ποτέ δεν είναι κακό να ξέρετε λίγα πράγματα παραπάνω!

Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου είστε έτοιμοι να ακούσετε πραγματικά αυτά που έχουν να πουν οι άλλοι. Παρεμπιπτόντως, είναι πολύ ρομαντικά! Σε όλους αρέσει να τους ακούν!

zwdia-66

Σεπτέμβριος 20 Παρθένος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Μην ανησυχήσετε γύρω στις 10 του μήνα, υπάρχει πολύς ρομαντισμός για εσάς. Μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι οι δυο σας έχετε περισσότερα κοινά από όσα νομίζατε. Γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου πάρτε τον χρόνο σας όταν ασχολείστε με οικονομικά θέματα. Ελέγξτε τα πάντα.

Στη συνέχεια, στις 21 του μήνα οι ενέργειές σας επηρεάζουν άμεσα το αποτέλεσμα μιας σημαντικής ρομαντικής συνάντησης. Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας. Στις 25 προσπαθήστε να μην καυχηθείτε, δεν είναι χαριτωμένο!

Αγαπητοί Παρθένοι, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 φροντίστε η πνευματική περιέργεια να περάσει από ένα δελεαστικό ρομαντικό τεστ!

chartomantia-098

Σεπτέμβριος 20 Παρθένος προβλέψεις ευεξίας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι την πρώτη μέρα του μήνα ξυπνάτε και αισθάνεστε υπέροχα! Τρώτε ένα υπέροχο πρωινό με βρώμη και φρούτα, κάνετε μια υπέροχη διαδρομή πεζοί προς τη δουλειά, αισθάνεστε υπέροχα στον εργασιακό χώρο!

Στη συνέχεια, αντισταθείτε στην παρόρμηση να παραλείψετε την εξάσκησή σας μετά τη δουλειά. Να πάτε και – μαντέψτε – θα νιώθετε υπέροχα. Ακόμα και η μυρωδιά χλωρίου στην πισίνα δεν θα σας χαλάσει τη διάθεση!

Συνεχίστε και διανύετε έναν πολύ υγιή μήνα! Στις 2 Σεπτεμβρίου μην παρασυρθείτε τόσο από την καλή ατμόσφαιρα, που να παραλείψετε την προπόνηση και το πρωινό σας… Μην καταλήξετε μπροστά από ένα πιάτο κέικ σοκολάτας για δείπνο! Αυτός είναι σίγουρα ένας τρόπος για να βάλετε οι ίδιοι εμπόδιο στις δυνατότητές σας για αυτό τον μήνα.

taro-6-9

Σεπτέμβριος 20 Παρθένος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Αν θέλετε να μάθετε κάτι νέο στις 5 Σεπτεμβρίου, προχωρήστε. Στις 10 θα αποδώσει μια ισορροπία στην καθημερινότητα της εξάσκησής σας. Αγαπητοί Παρθένοι, το θέμα είναι η οικοδόμηση αντοχής με την πάροδο του χρόνου!

Στις 14 Σεπτεμβρίου βάλτε σε ρυθμό τον εαυτό σας. Γύρω στις 20 φροντίστε να περιγράψετε ακριβώς όσα αισθάνεστε στον γιατρό σας. Στις 25 του μήνα δικαιούστε ένα διάλειμμα. Κλείστε τον φετινό Σεπτέμβριο στις 30 με έντονη προπόνηση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11