Σεπτέμβριος 20 Σκορπιός ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-skorpios

Σεπτέμβριος 20 Σκορπιός Οι προβλέψεις σας δείχνουν να πετούν μερικές ιδέες στο βαθύ ρομαντικό σας ασυνείδητο…

Αυτές μπορεί να σχετίζονται με το νόημα της ζωής, το νόημα της αγάπης ή συνδυασμό των δύο.

Καλό θα σας κάνει αυτού του είδους ο συλλογισμός στην αρχή του μήνα, αγαπητοί Σκορπιοί!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν και έχετε σοβαρά ερωτήματα αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε τα πάντα… Αλλά μπορείτε να είστε ειλικρινείς, με τον εαυτό σας και σύντροφό σας. Όσο πιο άμεσα αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα, τόσο πιο θετικός θα είναι ο αντίκτυπος στις ρομαντικές σας σχέσεις!

Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου θα μαγνητίζετε και θα προσελκύετε πολλούς ανθρώπους. Προσέξτε τη μεγάλη σας ενέργεια, δείξτε κατανόηση σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία!

tarw-zwdia

Στις 9 και 10 του μήνα το νιώθετε ότι με το ταίρι σας είστε ένα υπέροχο ζευγάρι. Στις 16 να είστε ευγενείς, προκειμένου να αποφύγετε μια σύγκρουση.

Αναρωτηθείτε στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου αν είστε διατεθειμένοι να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο. Αν ναι, θα σας αποδώσει αποτελέσματα μέχρι τις 25. Αγαπητοί Σκορπιοί, ολοκληρώνετε τον μήνα στις 30 έχοντας πάρει ό,τι θέλατε!

chartomantia-098

Σεπτέμβριος 20 Σκορπιός προβλέψεις ευεξίας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι αισθάνεστε λίγο αναποφάσιστοι την 1η μέρα του φετινού Σεπτεμβρίου. Θα πάτε για τρέξιμο ή για κολύμπι; Θα κάνετε πιρουέτες ή εξάσκηση στο καράτε;

Πρέπει να πάτε στο γυμναστήριο ή να παραλείψετε την προπόνησή σας εντελώς; Μήπως να μείνετε στο σπίτι μπροστά στην τηλεόραση, με μια πίτσα και μια κούπα παγωτό;

Αν η τελευταία επιλογή σας ακούγεται δελεαστική, ελέγξετε τον εαυτό σας! Ίσως όλες να φαίνονται ευχάριστες και να μην ξέρετε ποια να διαλέξετε. Μήπως να γράψτε σε χαρτάκια και τις υγιείς – και να τραβήξετε μία στην τύχη;

Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, αυτή η αναποφασιστικότητα θα ανήκει στο παρελθόν. Θα είστε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι ενεργήσατε όταν είχε σημασία. Τώρα απολαύστε κάθε στιγμή του υγιούς τρόπου ζωής σας!

taro-6-9

Σεπτέμβριος 20 Σκορπιός ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 10 του μήνα, κάθε νέα άσκηση ή ιδέα για την υγεία σας, θα επιφέρει μεγάλες απολαβές αργότερα. Στις 16 και 17 βγάλτε όποια επιθετικότητα νιώθετε στο γυμναστήριο!

Μην προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πάντα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου: Αν τα σχέδια για ένα δείπνο με βιολογικά προϊόντα δεν λειτουργήσουν, φάτε όσο πιο υγιεινά μπορείτε και αφουγκραστείτε τις περιστάσεις.

Στις 28 και 29 δώστε στον εαυτό σας χρόνο, κάντε μια μεγάλη αλλαγή. Όταν στις 30 Σεπτεμβρίου θα νιώθετε υπέροχα, απολαύστε τη ζωή σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra