Σεπτέμβριος 20 Ταύρος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

tayros-xwrismos

Σεπτέμβριος 20 Ταύρος Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι έχετε μια αποστολή για τον φετινό Σεπτέμβριο.

Αυτή η ρομαντική αποστολή είναι η ακόλουθη: Εμπλουτίστε τη ρουτίνα σας, φωτίστε τη ζωή σας!

Στη συνέχεια ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Ταύροι, καλείστε να βρίσκετε νέα πράγματα για να γιορτάζετε στην καθημερινότητά σας. Έτσι η διατήρηση του ρομαντισμού σε εγρήγορση, θα είναι παιχνιδάκι. Και να μην ξεχνάτε ότι η πρακτική τελειοποιεί τα πράγματα!

Στις 4 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι οι δεσμοί μεταμορφώνονται και οι δεσμεύσεις εμβαθύνουν. Μην εκπλαγείτε αν προκύψουν ακόμα και εξελίξεις που θα οδηγούν σε γάμο! Γύρω στις 10 του μήνα αισθάνεστε ασφαλείς και πατάτε γερά στο έδαφος. Έτσι η καρδιά σας είναι ελεύθερη να ανυψωθεί σε κάθε είδους νέα επίπεδα! Στις 16 μπορεί να είστε σίγουροι ότι αυτό το πρόσωπο είναι το ένα και μοναδικό… Αλλά δώστε λίγο χρόνο για σκέψη, πριν δεσμευτείτε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε!

Σεπτέμβριος 20 Ταύρος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ξέρετε ότι εσείς οφείλετε να είστε προστατευτικοί απέναντι στην καρδιά σας. Γι’ αυτό γύρω στις 21 Σεπτεμβρίου κάντε την προσοχή τη δική σας λέξη-κλειδί… Ειδικά όταν πρόκειται για την έκφραση περίπλοκων συναισθημάτων!

Στις 26 του μήνα έρχονται ρομαντικές εκπλήξεις. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες γύρω σας. Γιατί να μην κάνετε ένα μεσημεριανό πικνίκ, είτε να βυθίσετε τα πόδια σας στο σιντριβάνι της πλατείας; Αγαπητοί Ταύροι, το τέλος του φετινού Σεπτεμβρίου στις 30 σας επιφυλάσσει βαθιά συναισθήματα!

zwdia-tarw-zodia-19

Σεπτέμβριος 20 Ταύρος προβλέψεις ευεξίας

Βρίσκετε την καθημερινή σας εξάσκηση βαρετή; Βρίσκετε τη διατροφή σας βαρετή, βαρετή, βαρετή; Νιώθετε αδιάθετοι ή κουρασμένοι από την προσπάθεια να έχετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής;

Το ωροσκόπιό σας για τον Σεπτέμβριο του 2020, δείχνει ότι από την πρώτη μέρα του χρειάζεστε αλλαγή τρόπου ζωής. Ναι, πρέπει να είστε υγιείς. Όχι, δεν πρέπει όλο αυτό να είναι βαρετό!

Βρείτε έναν προσωπικό γυμναστή που θα αλλάξει το πρόγραμμα άσκησής σας. Μπείτε σε ένα τμήμα μαγειρικής, ώστε να κάνετε ενδιαφέροντα τα γεύματά σας. Κάντε τον υγιεινό τρόπο ζωής διασκεδαστικό!

Ήδη μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα αισθάνεστε πολύ πιο χαλαροί… Και ξαφνικά θα καταλάβετε τον εαυτό σας καλύτερα από ποτέ. Στις 14 κάντε σχέδια με φίλους. Το να είστε κοινωνικοί είναι επίσης σημαντικό για την υγεία σας!

taro-6-9

Σεπτέμβριος 20 Ταύρος ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα απολαμβάνετε τη ζωή με έναν λιγότερο συγκρατημένο τρόπο. Θα έχετε προσαρμόσει τις πρακτικές για την υγεία σας στο όραμά σας για το πώς θέλετε να ζείτε. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα, συνεχίστε έτσι!

Στις 20 του μήνα θα είστε έτοιμοι ακόμα και να συμμετάσχετε σε μαραθώνιο… Αλλά ίσως πρέπει να κάνετε προπόνηση για τον μισό μαραθώνιο πρώτα. Και γύρω στις 25, μην αφήσετε έναν «καβγά» εξουσίας ανάμεσα σε εσάς και αυτά τα ντόνατς να μετατραπεί σε λαιμαργία. Το να φάτε ένα είναι αρκετό!
Αγαπητοί Ταύροι, ολοκληρώστε τον φετινό Σεπτέμβριο στις 30 επιδεικνύοντας δημόσια τον υγιεινό τρόπο ζωής σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra