Σεπτέμβριος 20 Τοξότης ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-toksotis

Σεπτέμβριος 20 Τοξότης Αγάπη, αγάπη, αγάπη, αγάπη και περισσότερη αγάπη!

Οι προβλέψεις σας υποδηλώνουν ότι έχετε μια σκέψη κολλημένη στο μυαλό σας…

Με αυτή θα ανοίξετε τον φετινό Σεπτέμβριο – και είναι λογικό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Τοξότες, σχεδόν όλοι οι άνθρωποι της ζωής σας εμφανίζονται για να δείξουν πόσο σας αγαπούν. Τι είναι αυτό; Θέλετε περισσότερα; Όχι μόνο αγάπη αλλά και ειδύλλιο; Τότε αυτή είναι η τυχερή σας φάση, καθώς τα αστέρια σας ευνοούν!

Είστε ακαταμάχητοι και μπορείτε να κάνετε τα πάντα να συμβούν. Και ειδικά στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, θα θέλετε να πάρετε τα ηνία της φαντασίας σας. Εμπρός, λοιπόν, φανταστείτε!

xartomanteia

Σεπτέμβριος 20 Τοξότης ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 7 του μήνα, ακόμη και ένα φιλί στο μάγουλο σας γεμίζει ευτυχία. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Στις 13 μπορείτε να εξερευνήσετε τι πραγματικά θέλετε από σχέση. Εξάλλου, το να ζητάτε λίγα δεν θα σας οδηγήσει μακριά!

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2020, μιλήστε με τον σύντροφό σας. Αν θεωρήσετε ότι οι θέσεις σας δεν συμβαδίζουν, μην ανησυχείτε πάρα πολύ… Μέχρι τις 27 θα προκύψει κάτι άλλο, που θα σας αποσπάσει την προσοχή. Αγαπητοί Τοξότες, κλείστε το μήνα στις 30 αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας!

zwdia-tarw-zodia-19

Σεπτέμβριος 20 Τοξότης προβλέψεις ευεξίας

Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι ο μήνας σας ξεκινά με μερικές υπενθυμίσεις, σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Σίγουρα είναι σημαντικό να εξασκείστε σε τακτική βάση: Πρέπει να διατηρήσετε την καρδιά σας υγιή. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να είστε ευέλικτοι συναισθηματικά!

Σε τελική ανάλυση, το μυαλό και το σώμα σας είναι πολύπλοκα και στενά διασυνδεδεμένα… Κάθε τυχόν πρόβλημα σε ένα από τα δύο, θα επηρεάσει αρνητικά και το άλλο. Ευχαριστείστε τους φίλους και αγαπημένους σας, για την έκρηξη αγάπης και αισθημάτων… Και φροντίστε να ανταποδώσετε!

Στις 5 Σεπτεμβρίου, το υποσυνείδητό σας θα σας πει ποια είναι η καλύτερη επιλογή άσκησης. Γύρω στις 9 δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να παραμείνετε υγιείς. Στην πραγματικότητα, η υγιής διαβίωση μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, από το φαγητό έως πιθανές ιατρικές δαπάνες!

zodia-zvdia-75

Σεπτέμβριος 20 Τοξότης ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Στις 13 και 14 του μήνα κοιτάξτε στο παρελθόν, για μια νέα ιδέα εξάσκησης: Τι θα λέγατε για μαθήματα χορού, που εστιάζουν σε κάποιου είδους «ασκήσεις ψυχής»; Μην τα παρατήσετε γύρω στις 20, συνεχίστε και σύντομα θα δείτε τα οφέλη!

Στις 25 Σεπτεμβρίου πρέπει να κοιμηθείτε περισσότερο. Ίσως εξακολουθείτε να αισθάνεστε κουρασμένοι, γι’ αυτό δώστε στον εαυτό σας άδεια να ξεκουραστεί. Αγαπητοί Τοξότες, εάν η ενέργειά σας δεν βελτιωθεί μέχρι το τέλους του μήνα, κάντε ένα ιατρικό έλεγχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra