Σεπτέμβριος 2018 ζώδια – Ενας Ταραχώδης μήνας

imerisies-11414

Σεπτέμβριος 2018 ζώδια 

Στην εξώπορτα του Σεπτεμβρίου 2018, η σκέψη όλων είναι στραμμένη στην έναρξη του Φθινοπώρου.

Παραδοσιακά, συνοδεύεται με μια σειρά επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων που είναι αυξημένες μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού.

Το σύμπαν, από την πλευρά του, ετοιμάζεται για τη στροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία μέσα στον Αιγόκερω!

zodia-taro-45

Στο μεταξύ, στο ουράνιο στερέωμα διαμορφώνεται ένα Τ-τετράγωνο που θα συντροφεύει κάθε κίνηση σχεδόν μέχρι τέλη του Σεπτέμβρη. Στον σχηματισμό του μετέχει η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός.

Πρόκειται για μια περίπλοκη ανάμιξη, που μπορεί να επιφέρει βίαιες επιθέσεις και ανέλπιστες τροπές στις σχέσεις – τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επιρροή του θα κεντρίσει επίσης οικονομικά θέματα και ό,τι αφορά το χρήμα γενικότερα.

Επί του παρόντος, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ενώ θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Πρόκειται για μια σύγκρουση ανάμεσα στα Κύρια και τα Σταθερά ζώδια.

taro-zodia-76

Σεπτέμβριος 2018 ζώδια 

Την επόμενη εβδομάδα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό. Αυτή δεν θεωρείται ιδιαίτερα αίσια προοπτική, καθώς η θεά της αρμονίας βρίσκεται στην έδρα της στον Ζυγό αλλά σε πτώση στον Σκορπιό.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω και θα περάσει στον Υδροχόο. Αυτή η εξέλιξη θα αυξήσει τις πιθανότητες μιας ενέδρας… Ενώ η ιδιοσυγκρασία του Αιγόκερω διέπεται από τον περιορισμό, ο Υδροχόος είναι επαναστάτης. Σε αυτό το ζώδιο, ο Άρης θα λειτουργήσει παρορμητικά!

Αν και αυτή η επίδραση θα είναι στην ακμή της μεταξύ 10 και 14 Σεπτεμβρίου, ουσιαστικά θα είναι παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

zwdia

Σεπτέμβριος 2018 ζώδια 

Αν στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη έχετε πλανήτες στις τελευταίες μοίρες Κύριου ζωδίου ή στις πρώτες μοίρες Σταθερού ζωδίου, θα επηρεαστείτε περισσότερο. Αν έχετε γενέθλια μέσα στον Σεπτέμβριο, αυτό θα φανεί στον χάρτη σας της Ηλιακής Επιστροφής.

Με τον Ουρανό παρόντα σε όλο αυτό το σκηνικό, είναι απρόβλεπτα τα πού, πότε, πώς και ποιος. Η συμβουλή των άστρων για όλους προκειμένου να χειριστούν αυτή την περίοδο, είναι να είστε έτοιμοι να δράσετε άμεσα σε καθετί και να αφήνετε χώρο και χρόνο στους άλλους… Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για προκλήσεις!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σεπτέμβριος 2018 ζώδια 

Ο παράγοντας που ενισχύει περισσότερο αυτή τη συμβουλή, είναι ότι οι πλανήτες βρίσκονται σε Σταθερά ζώδια.

Πολλοί άνθρωποι θα νιώθουν νευρικοί, εριστικοί και απογοητευμένοι. Ξέρετε, αν ένας ταύρος σας βάλει στο μάτι, για τίποτα δεν πρόκειται να ανακόψει την επίθεσή του!

Πέρα από τις περιπτώσεις βίας που προαναφέρθηκαν, να αναμένετε αλλαγές σε επίπεδο σχέσεων αλλά και τύχης σε ό,τι αφορά την αρένα της αγάπης και των χρημάτων. Νέες συμμαχίες θα προκύψουν, ενώ δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες!

Αλήθεια, εσείς τι αναμένετε από τον Σεπτέμβριο;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia