Σεπτέμβριος 2020 – Η αλήθεια πραγματικά σας ελευθερώνει, αλλά μόνο όταν τη φωνάξετε δυνατά

imerisies-21214

Σεπτέμβριος 2020 .

Σεπτέμβριος 2020 Πώς θα επηρεάσει η εποχή της Παρθένου το ζώδιο σας, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2020

«Η αλήθεια πραγματικά σας ελευθερώνει, αλλά μόνο όταν τη φωνάξετε δυνατά!»

Κάθε εποχή του ζωδιακού κύκλου φέρνει μια διαφορετική ενέργεια, και καθώς καλωσορίσαμε την εποχή της Παρθένου στις 23 Αυγούστου, θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος στην Παρθένο θα παραμείνει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου – μετά θα μεταβεί στο Ζυγό. Οπότε έχουμε ένα μήνα να εργαστούμε με τις ενέργειες αυτού του συγκεκριμένου γήινου ζωδίου. Το ζώδιο της Παρθένου είναι γνωστό για τη σημασία στη λεπτομέρεια και την οργάνωση.

Αυτό το ζώδιο, είναι πολύ πρακτικό και λογικό όσον αφορά τον σχεδιασμό και την οργάνωση σκέψεων, εκδηλώσεων και ζωής.

Μερικές φορές είναι γνωστό ότι αποσπάται πολύ συναισθηματικά…κι αυτή η ενέργεια είναι εξαιρετικά ευεργετική, για το ερωτικό μας ωροσκόπιο την εποχή της Παρθένου. Στη συνέχεια, μπορούμε να αρχίσουμε να κάνουμε σχέδια για το πώς θέλουμε να τελειώσει η χρονιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Το 2020 ήταν μια χρονιά αλλαγών – μερικές από αυτές μπορέσαμε να τις ελέγξουμε…ενώ κάποιες άλλες, όχι. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το τι έχουμε βιώσει, η εποχή της Παρθένου τείνει πάντα να είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι έχουμε λόγο για το είδος της ζωής που ζούμε…. και αρχίζουμε να κάνουμε βήματα για να την δημιουργήσουμε.

Ποιες πλανητικές διελεύσεις θα αλλάξουν την ενέργεια αυτόν τον μήνα?

1 – 8 Σεπτεμβρίου

Ερμής στην Παρθένο τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Πανσέληνος στους Ιχθύες

Αφροδίτη στον Καρκίνο αντίθεση με Κρόνο στον Αιγόκερω

Ήλιος στην Παρθένο τρίγωνο με Ουρανό στον Ταύρο

Ερμής στην Παρθένο τρίγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερω

Αφροδίτη στον Καρκίνο τετράγωνο με Άρη στον Κριό

Ερμής στην Παρθένο εξάγωνο με Αφροδίτη στον Καρκίνο

Ερμής μπαίνει στο Ζυγό

Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα

xartomanteia

Ξεκινάμε αυτήν την εβδομάδα με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 2 Σεπτεμβρίου, η οποία θα φέρει στο επίκεντρο ζητήματα, που βρίσκονται από τον Φεβρουάριο σε αναμονή. Σκεφτείτε τι συνέβαινε τότε, ειδικά όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, τα πιστεύω σας και την αλήθεια με την οποία επιλέγετε να ζήσετε. Πώς άλλαξαν αυτά τα ιδανικά για εσάς? Τι έχετε μάθει από τότε?

Αναλαμβάνετε ενεργή δράση στη δημιουργία της ζωής σας ή επιτρέπετε να σας συμβούν πράγματα? Αυτή η Πανσέληνος, είναι σχετική με την αλήθεια και την αγάπη! Που σημαίνει ότι… είτε αρνούμαστε να συνεργαστούμε είτε δουλεύουμε με αυτό που σημαίνει για εμάς, θα αισθανθούμε την πίεση να συντονίσουμε και να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, καθώς προχωρά η σεζόν. Και πάλι, πρόκειται να δεχτούμε την ενέργεια της Παρθένου σε όλα αυτά..

κρυσταλλομαντεία

Σεπτέμβριος 2020

Οπότε αν κάτι φαίνεται μακρινό ή αρχίζει να αλλάζει, προσπαθήστε να οργανώσετε τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σας, ώστε να μπορέσετε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Μετά από αυτό το σεληνιακό γεγονός, θα βιώσουμε πέντε διαφορετικές διελεύσεις αυτήν την εβδομάδα, που θα οδηγήσουν σε πολλά από τα θέματα, που γνωρίζουμε ότι έπρεπε να επικεντρωθούμε σ’ αυτά.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα αίσθημα ακινησίας…σαν να πρέπει να πάμε αριστερά ή δεξιά, αλλά ότι δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε εκεί που είμαστε.

Ένα μέρος αυτού, οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ουρανός είναι μέρος αυτής της δραστηριότητας, αφού γύρισε ανάδρομος τον Αύγουστο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να βιώσουμε… το απροσδόκητο.

Συμμετέχει και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο. Πράγμα που σημαίνει ότι φτάνουμε σε μια καμπή στο ταξίδι μας. Με τους ελάχιστους μήνες που απομένουν φέτος, γίνεται όλο και πιο προφανές τι πρέπει να κάνουμε για να καλωσορίσουμε πραγματικά τα καινούργια ξεκινήματα, μαζί με τη νέα χρονιά… το 2021.

taro-zodia-76

Σεπτέμβριος 2020

Στις 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής μετακινείται από την Παρθένο στο Ζυγό, πράγμα που σημαίνει ότι αντί να επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στις λεπτομέρειες, ανησυχούμε περισσότερο για τα συναισθήματα και τις σχέσεις μας. Ο Ζυγός, είναι ένα από τα ζώδια που κυβερνά η Αφροδίτη…. και είναι αυτό που αντιπροσωπεύει τις ισορροπημένες συνεργασίες.

Αναμένετε περισσότερες συζητήσεις σχετικά με την ισορροπία και την αμοιβαία ενέργεια τις επόμενες εβδομάδες, καθώς και την επιθυμία να βρούμε περισσότερη ισορροπία στις σκέψεις και τις ζωές μας. Η Αφροδίτη μπορεί να έχει κι άλλα σχέδια καθώς μπαίνει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας μια εντελώς νέα ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-1

Το μόνο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε μ’ αυτήν τη διέλευση είναι πως αν είστε συγκρατημένοι ή δεν μπορείτε να εκφραστείτε – τώρα θα ωρύεστε, ενάντια σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε, έρχεστε σε επαφή. Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι αποφασισμένη, παθιασμένη και λίγο δραματική.

Είναι σωστό να ακολουθούμε την καρδιά και τη διαίσθησή μας. Μπορεί να μην είμαστε πολύ ευγενικοί μ’ αυτούς που φαίνεται πως είναι εμπόδιο στη ζωή μας, αλλά τουλάχιστον θα είμαστε αληθινοί απέναντι στον εαυτό μας – κάτι που η Αφροδίτη χτίζει όλο το χρόνο.

9 – 15 Σεπτεμβρίου

Ήλιος στην Παρθένο τρίγωνο με Δία στον Αιγόκερω

Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Κριό

Ήλιος στην Παρθένο αντίθεση με Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω

Ήλιος στην Παρθένο τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Αφροδίτη στο Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/09 Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

zodia-astra-tarot

Τα μεγάλα νέα αυτή την εβδομάδα είναι ότι ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Κριό στις 9 Σεπτεμβρίου – και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Νοεμβρίου- ζητώντας μας να κάνουμε το ταξίδι μέσα μας και να γίνουμε αυτοί, που πραγματικά θέλουμε να είμαστε.

Ο Άρης που γυρίζει ανάδρομος στον Κριό, είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ σπάνιο γεγονός, που δεν έχει συμβεί από το 1988 και δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2067! Οπότε αυτή είναι σίγουρα μια στιγμή, που μπορείτε να επωφεληθείτε! Ο Άρης κυβερνά τις αρσενικές αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες του εαυτού μας!

Διελαύνοντας τον Κριό, μας κάνει να σκεφτούμε τι δημιουργούμε, ποιοι θέλουμε να γίνουμε και αν απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Ενώ ο Άρης είναι φιλόδοξος, είναι ταυτόχρονα και παθιασμένος! Επομένως, μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή, για όσους απλά υπάρχουν….αλλά δεν ζουν.

chartomantia-098

Σεπτέμβριος 2020

Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Δίας – ο πλανήτης της αφθονίας, των μελλοντικών προσπαθειών και της τύχης – τελικά γυρίζει σε ορθή πορεία, δίνοντάς μας το πράσινο φως για να αρχίσουμε και πάλι να προχωρούμε στη ζωή μας.

Ας ελπίσουμε πως μάθαμε κάτι από τον Μάιο, που ο Δίας είχε γυρίσει ανάδρομος και ολοκληρώσαμε τα απαραίτητα μαθήματα και τις δοκιμασίες, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Ενώ ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω για μερικούς μήνες ακόμη, προτού μετακομίσει στον Υδροχόο τον Δεκέμβριο, σκεφτείτε το σαν μια ευκαιρία να φτιάξετε φτερά σας, για να μπορέσετε να πετάξετε, με τον ερχομό του 2021.

μελλοντολόγος

Να είστε προσεκτικοί στις 15 Σεπτεμβρίου, καθώς ένα τετράγωνο μεταξύ Ουρανού / Αφροδίτης, θα γίνει ακριβείας. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και της αλλαγής, ενώ η Αφροδίτη σχετίζεται με την αγάπη, τα οικονομικά, τον εαυτό μας και το σπίτι μας. Έτσι, οι μεγάλες αλλαγές μπαίνουν σε σειρά. Ίσως ο κεραυνός που χρειαζόμαστε όλοι, να έχει ξεθωριάσει τους επόμενους μήνες, βοηθώντας να μετακινήσουμε τα κολλημένα κομμάτια της ζωής μας.

16 – 21 Σεπτεμβρίου

Ερμής στο Ζυγό τετράγωνο με Δία στον Αιγόκερω

Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Ήλιος στην Παρθένο τρίγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερω

Ερμής στο Ζυγό τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Στην τελευταία εβδομάδα της εποχής της Παρθένου, γιορτάζουμε την ετήσια Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου, η οποία θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε πολλά από τα σχέδια που καταστρώσαμε. Η εποχή της Παρθένου είναι πάντα μια στιγμή προβληματισμού και σημασίας στη λεπτομέρεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/09 Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

taro-6-9

Σεπτέμβριος 2020

Όμως πρέπει να προχωρήσουμε, χωρίς εμμονές και ψευδαισθήσεις περί τελειότητας! Έτσι τώρα, μπορούμε να χειροκροτήσουμε για τη δουλειά που έχουμε κάνει και να εμπιστευτούμε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε – όχι επειδή έχουμε καταλάβει τα πάντα, αλλά επειδή συνειδητοποιήσαμε μέχρι ένα σημείο, ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε.

Κι από εκεί πρέπει απλά να αφήσουμε τα υπόλοιπα να εξελιχθούν, όπως μπορούν. Ό, τι καινούργιο κάνουμε αυτή τη φορά θα καρποφορήσει ή θα διασαφηνιστεί γύρω από την Πανσέληνο στην Παρθένο, στις 27 Φεβρουαρίου 2021. Τις ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη, θα υπάρξουν μερικές δευτερεύουσες διελεύσεις, που θα μας προκαλέσουν και πάλι να μιλήσουμε για την αλήθεια μας, σε περίπτωση που εξακολουθούμε να μην πιστεύουμε ότι το μόνο πράγμα για το οποίο είμαστε πραγματικά υπεύθυνοι…. είναι οι επιλογές που κάνουμε και η αλήθεια που μοιραζόμαστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA