Σε έναν πολύχρωμο χορό ζευγαρώματος 09-10/07

karkinos-kai-peprwmeno

Σε έναν πολύχρωμο χορό ζευγαρώματος 09-10/07 .

Σε έναν πολύχρωμο χορό : Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη κινείται αρχικά υποβρύχια μέσα από τον Σκορπιό (με κυβερνήτη τον Πλούτωνα) και στην συνέχεια εκτοξεύεται στον αέρα χάρη στον Τοξότη (με κυβερνήτη τον Δία).

Η διάθεση στην ατμόσφαιρα, αναπτύσσεται σταδιακά.

Η Αφροδίτη, θεά της αγάπης, των χρημάτων και των αξιών, κατευθύνεται για ένα τρίγωνο με τον Κρόνο κι ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

zodia-taro-45

Υπάρχει σταθερότητα στην ομίχλη. Θα προτιμούσατε όμως να ταξιδεύετε στην εκτυφλωτική ομίχλη με αυτοκίνητο ή με τη σιγουριά του τρένου; Εγώ θα πάρω το τρένο, γιατί μετατρέπει αυτό που μοιάζει με εφιάλτη, σε μια συναρπαστική βόλτα στο Λούνα Παρκ. Μπορεί να νιώσουμε απογοητευμένοι, επειδή μας βοηθά να εκτιμήσουμε την πραγματικότητα, όμως αυτό μπορεί να είναι καλό, γιατί μας κρατά σε τροχιά.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό όλο το Σαββατοκύριακο. Όταν νιώσετε πως είναι η κατάλληλη στιγμή, αρπάξτε την ευκαιρία. Είναι μια ευκαιρία να βελτιωθείτε, να «πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα» και να βγείτε κερδισμένοι από μια αναβάθμιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Σε έναν πολύχρωμο χορό ζευγαρώματος 09-10/07 .

Η όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, νικάει την αναβλητικότητα – ακόμα κι αν η αναμονή μοιάζει με αναβλητικότητα. Όμως η αναμονή εδώ, είναι γόνιμη! Με την Αφροδίτη στους αέρινους Διδύμους, δοκιμάστε χωρίς δισταγμό κι επιφύλαξη. Εξάλλου ο Άρης από τον Ταύρο, περιμένει με χαρά αν υπάρχει πικ-νικ, καλός καιρός και καλή συζήτηση!

Παρασκευή βράδυ, η διάθεση της σελήνης στο Σκορπιό βοηθάει χαρίζοντας ένα νοστιμότατο δέλεαρ, χάρη στο ενεργό τρίγωνό της με τον Ήλιο. Αυτή η διττή προσέγγιση… είναι σαγηνευτική και συναισθηματική/αποτελεσματική (ναι, και τα δύο). Η κίνηση ελκύει. Γι’ αυτό χορέψτε, κουνήστε τους γοφούς σας…γίνετε ελκυστικοί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

 

tarw-taro-xartomanteia

Σε έναν πολύχρωμο χορό ζευγαρώματος 09-10/07 .

Σάββατο βράδυ, η Σελήνη περιοδεύει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού. Τετραγωνίζει τον Κρόνο, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και κάνει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Εδώ έχουμε το πλήρες μενού της γοητείας: να «τυλίξετε» ή να σας «τυλίξουν». Εφόσον η αποπλάνησή σας περιλαμβάνει επιλογή και συγκατάθεση, είστε σε καλό δρόμο.

Μιλάμε για μια ευπρόσδεκτη χειραγώγηση, έναν πολύχρωμο χορό ζευγαρώματος που ενισχύει τη φυσική γοητεία. Αν δεν είστε αλλόκοτοι… είστε σε καλό δρόμο. Κυριακή πρωί η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη και ξεσπά σε μια έντονα φλογερή δράση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Σε εναν πολύχρωμο χορό ζευγαρώματος 09-10/07 .

Η Σελήνη τριγωνίζει τον Δία και κάνει χιαστί με τον Άρη. Κάντε μια έξυπνη σύνδεση με το περιβάλλον σας, πριν εκτοξευτείτε στο διάστημα. ΑΥΤΗ είναι η εξίσωση της επιτυχίας. Προετοιμαστείτε κατάλληλα, για να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη προχωράει σε ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα. Μάθετε ενώ προσπαθείτε… και το γενικότερο κλίμα, θα υποστηρίξει αυτή σας την προσπάθεια. Η νυχτερινή όψη χιαστί της Σελήνης με τον Ερμή στον Καρκίνο, φέρνει μια στάση αξιοπρέπειας, χωρίς όμως να μειώσει τη λάμψη του Τοξότη!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

μελλοντολόγος