Σε δοκιμασία οι ερωτικές μας επιθυμίες 23-24/07

zwdio-tayros

Σε δοκιμασία οι ερωτικές μας επιθυμίες 23-24/07 .

Σε δοκιμασία οι ερωτικές μας επιθυμίες : Παρασκευή απόγευμα, ο Ήλιος μετακινείται από τον Καρκίνο στον Λέοντα! Από την κυριαρχία της Σελήνης, στην κυριαρχία του Ήλιου.

Η αλλαγή στη συλλογικότητα είναι πλέον συνεχής και ξεκάθαρη. Παρασκευή βράδυ, η Σελήνη του Ταύρου τριγωνίζει τον Πλούτωνα.

Απολαυστική όψη που προσφέρει βαθιά και ουσιαστική ευχαρίστηση. Δημιουργεί ρίγη στη σπονδυλική στήλη και μεγάλους αναστεναγμούς! Σκέτη απόλαυση! Όλο το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη στον Καρκίνο τετραγωνίζει τον Δία και βάζει σε δοκιμασία τις ερωτικές μας επιθυμίες.

zodia-taro-45

Θέλουμε τόσα πολλά! Θα έπρεπε να είναι απλό, αλλά δεν είναι. Μπορεί να υπάρχει μια απογοητευτική περίσταση, που κεντρίζει όμως το ενδιαφέρον μας… και μας διεγείρει. Κι αυτή η διέγερση δημιουργεί κίνητρο για δράμα – και το δράμα μπορεί να είναι διασκεδαστικό! Τουλάχιστον, κατανοούμε καλύτερα τις λεπτές αποχρώσεις των επιθυμιών μας… από πού προέρχονται και τι σημαίνουν για την τρέχουσα κατάστασή μας.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη των Διδύμων που κυβερνά ο Ερμής κάνει εξάγωνο με το Δία και τον Ερμή…. καθώς ο Ερμής τριγωνίζει τον Δία. Πού είναι ο Ερμής; Ο Ερμής είναι στον ηλιόλουστο, παιχνιδιάρη και δημιουργικό Λέοντα! Τα πειράγματα είναι ανάλαφρα και αστεία. Είναι αστεία γιατί μας κάνουν να νιώθουμε καλά.. κι όχι απαραίτητα γιατί ΕΙΝΑΙ καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Σε δοκιμασία οι ερωτικές μας επιθυμίες 23-24/07 .

Όμως αυτό συμβαίνει όταν το καλό χιούμορ όλων, είναι ενθουσιώδες και γεμάτο ενέργεια. Απολαύστε το! Η ατμόσφαιρα ανάβει ΦΩΤΙΑ… στις αισθήσεις, στο μυαλό, στις συνεχείς εναλλαγές της διάθεσης των ανθρώπων. Και είναι μια μανιασμένη φωτιά.. με την καλή έννοια! Αν είστε κοινωνικοί κι εξωστρεφείς, τώρα είναι η ώρα να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να επικοινωνήσετε.

Αν δεν αγαπάτε την πολυκοσμία, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να μελετήσετε, να συλλέξετε έξυπνες πληροφορίες και να δημιουργήσετε πρότυπα… ή να δραστηριοποιηθείτε, παρατηρώντας. Ο Λέοντας φέρνει υπαίθριες κοινωνικές συγκεντρώσεις. Ανεβαίνει με ενθουσιασμό στη σκηνή και προσκαλεί όλους τους παίκτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σε δοκιμασία οι ερωτικές μας επιθυμίες 23-24/07 .

Η διάθεση των Διδύμων μαστιγώνει την αρένα με μια περίεργη διάθεση και την ανάγκη να πληροφορηθείτε και να πληροφορήσετε! Ακολουθούν δραματικές καταστάσεις του καλύτερου είδους. Μπορείτε να καθίσετε ανάμεσα στο κοινό ή να ορμήσετε στη σκηνή και να συμμετάσχετε. Ο Άρης στον Ταύρο που πλησιάζει τον Ουρανό, ευνοεί οτιδήποτε αποφασίσετε, με βάση τη διάθεση ή το απρόοπτο της στιγμής.

Ο Ερμής προχωράει για ένα τετράγωνο με τον Άρη, οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε πρώτα τον ένα τρόπο και μετά τον άλλο; Μη διστάσετε να αλλάξετε γρήγορα γνώμη και κατεύθυνση. Κανείς δεν μπορεί να πει στους ανθρώπους τι να κάνουν – είναι μια μοναδική επιρροή. Όμως ο Άρης και ο Ουρανός κοντά στον Β. Δεσμό τείνουν να μας παρασύρουν προς το ανώτερο καλό όλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σε δοκιμασια οι ερωτικές μας επιθυμίες 23-24/07 .

Κυριακή πρωί η Σελήνη των Διδύμων, κάνει εξάγωνο με το Χείρωνα. Το θέμα εδώ είναι η μάθηση. Μερικές φορές αυτό, σημαίνει περισσότερα πράγματα. Συνήθως μαθαίνουμε από τα λάθη μας… όμως σήμερα αυτά τα λάθη μας βάζουν ένα βήμα μπροστά από το παιχνίδι. Ό,τι κι αν έχουμε ερευνήσει, θα μπορέσουμε αυτοσχεδιάζοντας, να το κάνουμε να λειτουργήσει.

300x300aΜια αφοσιωμένη στάση μπορεί να βοηθήσει… αλλά μην βαλτώνετε. Προχωρήστε σε κάτι που λειτουργεί για να μην χάσετε την ορμή και το πάθος σας.

Αργότερα, η Σελήνη τριγωνίζει τον Κρόνο και κατευθύνεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (ακριβώς κατά τη διάρκεια της νύχτας). Αν υπάρχουν διαφορετικές δραστηριότητες σε εξέλιξη, είναι πιο εύκολο να τις συνεχίσετε.

Χρησιμοποιήστε την δυναμική που έχετε δημιουργήσει, ως απόδειξη πως είστε σε καλό δρόμο. Είναι εντάξει να επιβραδύνετε και να εκτιμήσετε αυτό που έχετε πετύχει. Μην ξεχνάτε την αυτοεκτίμησή σας… που δεν έχει καμία σχέση με την «παραγωγικότητα».

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01