Σε επαφή με τα εσωτερικά μας συναισθήματα – Ωροσκόπιο Νέας Σελήνης

karkinos-problhmata

Σε επαφή με τα εσωτερικά μας συναισθήματα – Ωροσκόπιο Νέας Σελήνης .

Σε επαφή με τα εσωτερικά μας συναισθήματα : Καθώς μπαίνουμε σε έναν καινούργιο νέο μήνα και αρχίζουμε να αγκαλιάζουμε τις τελευταίες εβδομάδες της χειμερινής περιόδου, μας υποδέχεται θερμά μια μυστικιστική Νέα Σελήνη, που θα φέρει τα συναισθήματά μας στο προσκήνιο.

Ανατέλλει στις 2 Μαρτίου και αφορά τη σύνδεση με τα συναισθήματά μας και τη χρήση τους σαν οδηγό καθώς προχωράμε στις επερχόμενες αλλαγές της ζωής μας.

Η αίσθηση του πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας αυτή η Νέα Σελήνη, μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις σεληνιακές ευλογίες.

zodia-taro-45

Λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Ιχθύων και η συναισθηματική της ενέργεια αναδεικνύει τις ευαίσθητες πλευρές μας και μας φέρνει σε επαφή με τα εσωτερικά μας συναισθήματα. Είναι μια όμορφη στιγμή να αφήσουμε τα όνειρα και τη φαντασία μας να τρέξουν, καθώς η υπερβατική ατμόσφαιρα των Ιχθύων λατρεύει να χάνεται σε μια φαντασίωση.

Αυτή η νέα σελήνη φέρνει την εποχή των Ιχθύων στο αποκορύφωμα… και η μεταβλητή ζωδιακή ενέργειά της μας εμπνέει να παραμείνουμε ανοιχτοί στις αλλαγές. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνει μια ενδοσκόπηση και να αγκαλιάσει τις συνεχώς εξελισσόμενες επιθυμίες του εσωτερικού σας εαυτού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Σε επαφή με τα εσωτερικά μας συναισθήματα – Ωροσκόπιο Νέας Σελήνης .

Επιπλέον, ο ήλιος και η σελήνη φιλοξενούν τον τυχερό πλανήτη Δία καθώς η νέα σελήνη κορυφώνεται, γεγονός που ενισχύει το συναισθηματικό βάθος αυτής της σεληνιακής φάσης, εμποτίζοντάς την με μια αίσθηση ελπίδας, επέκτασης και ανάπτυξης.

Η επιρροή του Δία την καθιστά επίσης ευοίωνη ευκαιρία, για να εκδηλώσουμε περισσότερη αφθονία στη ζωή μας και να σκεφτούμε πιο θετικά τους στόχους μας. Ήρθε η ώρα να ακούσετε τα συναισθήματά σας και να βάλετε μερικές ονειρεμένες προθέσεις – γιατί αυτή η νέα σελήνη μας προσφέρει μια γόνιμη νέα αρχή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 02-04/03 Νέος έρωτας – Πρόταση για σχέση

xartomanteia

 

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι εύκολο να καταπιαστείς με τους απτούς σου στόχους, αλλά αυτή η νέα σελήνη σε παρακινεί να κάνεις μερικά πιο μυστικιστικά σχέδια για τον εαυτό σου, Κριέ. Έλα σε επαφή με την πνευματική σου πλευρά κάνοντας έναν θεραπευτικό διαλογισμό με ένα τελετουργικό για τη νέα σελήνη ώστε να μπορέσεις να εστιάσεις στην παρούσα στιγμή. Αυτή η σεληνιακή φάση, είναι μια υπενθύμιση πως όλα στη ζωή είναι με άυλο τρόπο, αλληλένδετα.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η υπερβατική ενέργεια αυτής της νέας σελήνης αναδεικνύει την ανθρωπιστική σου πλευρά, Ταύρε – επομένως είναι καλή στιγμή να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι αλτρουιστικό. Υποστήριξε σθεναρά ένα ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης που έχει νόημα για σένα ή επέλεξε έναν σκοπό, προσφέροντας εθελοντικά μέρος του χρόνου σου. Η προσέγγιση και η προσφορά βοήθειας στην κοινότητά σου, θα σε αναζωογονήσει.

κρυσταλλομαντείαΣε επαφή με τα εσωτερικά μας συναισθήματα – Ωροσκόπιο Νέας Σελήνης .

δίδυμο (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ποια είναι η δουλειά των ονείρων σου, Δίδυμε; Αυτή η νέα σελήνη ανθίζει στον τομέα της καριέρας του χάρτη σου! Επομένως είναι μια καλή στιγμή να θέσεις στόχους που αφορούν τα επαγγελματικά σου και να βρεις το μονοπάτι που εναρμονίζεται με ό,τι έχεις στην καρδιά σου. Ίσως διαπιστώσεις πως νιώθεις πιο εμπνευσμένος τώρα, γι’ αυτό χρησιμοποίησε αυτήν την ονειρική έκρηξη κινήτρων για να ξεκινήσεις νέα επαγγελματικά έργα που αναδεικνύουν τα καλλιτεχνικά σου οράματα.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η νέα σελήνη σου ζητά να φιμώσεις τον κριτή μέσα σου και να αφήσεις ελεύθερο τον ονειροπόλο εαυτό σου Καρκίνε. Αγκάλιασε την ιδέα, πως ό,τι ονειρεύεσαι είναι εφικτό… κι επέτρεψε στον εαυτό σου να εξερευνήσεις τις φαντασιώσεις σου, χωρίς περιορισμούς. Αντί να παρασυρθείς στα «πώς» και τα «γιατί», άφησε ελεύθερη τη φαντασία σου και δες πού θα σε οδηγήσει. Υπάρχει δύναμη στην απελευθέρωση του μυαλού σου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η συναισθηματική ενέργεια αυτής της υδάτινης νέας σελήνης χτυπά μια βαθιά χορδή στην καρδιά σου Λέοντα, γι’ αυτό μην προσπαθείς να καταπιείς τα συναισθήματά σου. Βυθίσου σ’ αυτά και άφησε τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος τώρα. Αντιμετωπίζοντας την αλήθεια σου και αποκαλύπτοντας την ψυχή σου, θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να αντιμετωπίσεις πιο αυθεντικά… ορισμένα από τα ζητήματα που σε εμπόδιζαν μέχρι τώρα να λάμψεις.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Κάνεις ένα ισχυρό νέο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου Παρθένε, γι’ αυτό άφησε τα συναισθήματά σου να πάρουν τη θέση του οδηγού και να δεις πού θα σε πάνε. Μια συναισθηματική και πνευματική σύνδεση είναι ένα σημαντικό μέρος της ρομαντικής συμβατότητας. Επομένως, αντί να προσπαθείς να κάνεις απλά ένα ταίριασμα στα χαρτιά, έλεγξε με την καρδιά σου και δες πώς είναι τα πράγματα εκεί έξω. Γιατί εκεί βρίσκονται, οι πραγματικές απαντήσεις!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 03-05/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia-tarw-zodia-19ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η τάση σου να γεμίζεις το πρόγραμμά σου με κοινωνικές εξόδους, επαγγελματικά έργα και προσωπικές υποχρεώσεις κάποιες φορές σου αφήνει πολύ λίγο χρόνο, Ζυγέ. Γι’ αυτό η συγκεκριμένη νέα σελήνη σου ζητά να βρεις τρόπους να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου στην καθημερινή σου ζωή. Ο επαρκής ύπνος, η πνευματικότητα και η περιποίηση, θα ενισχύσει την γενική σου ευεξία και θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ολοκληρωμένος.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Χάρη στη νέα σελήνη που ανατέλλει σ’ ένα φιλικό υδάτινο ζώδιο, πλημμυρίζεις από ρομαντικές φαντασιώσεις και δημιουργική έμπνευση. Ήρθε η ώρα μάλιστα ν’ αρχίσεις να ενεργείς, σύμφωνα μ’ αυτά τα οράματα! Ένα φλερτ ή ένα νέο παθιασμένο σχέδιο θα μπει στο πεδίο δράσης σου τώρα, γι’ αυτό ακολούθησε την καρδιά σου και άφησε την παιχνιδιάρικη πλευρά σου να πάρει κάποιες αποφάσεις. Η διασκέδαση είναι σοβαρή υπόθεση Σκορπιέ, γι’ αυτό βάλε την σαν προτεραιότητα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 03-05/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zodia-zvdia-75

Σε επαφή με τα εσωτερικά μας συναισθήματα – Ωροσκόπιο Νέας Σελήνης .

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτή η νέα σελήνη ανοίγει εντελώς την καρδιά σου Τοξότη, οπότε μην εκπλαγείς αν νιώσεις πιο συναισθηματικός, ευάλωτος και νοσταλγικός από το συνηθισμένο. Αλλάζεις σελίδα όσον αφορά την αντιμετώπιση των συναισθηματικών σου ζητημάτων και των στενόχωρων καταστάσεων του παρελθόντος! Επομένως επωφελήσου από αυτό το ευοίωνο σημείο ανάπτυξης. Άφησε τα περασμένα εκεί που ανήκουν, ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις στενότερους δεσμούς με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σου.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η συναισθηματική ενέργεια αυτής της νέας σελήνης σου δίνει την ευκαιρία να συνδεθείς περισσότερο συναισθηματικά με τους ανθρώπους γύρω σου. Κάτι που είναι αναζωογονητικό για κάποιον, που είναι συνήθως τόσο στωικός όσο εσύ. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να ανοιχτείς συναισθηματικά και να μιλήσεις για πράγματα που βαραίνουν την καρδιά σου. Επικοινωνώντας με τους άλλους, θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος.. ανεξάρτητα από το πόσο βαριά φαίνονται τα πράγματα μερικές φορές.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 02-04/03 Νέος έρωτας – Πρόταση για σχέση

tarw-taro-xartomanteia

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η επαφή με τα συναισθήματά μας δεν είναι πάντα κάτι εύκολο, αλλά αυτή η ευαίσθητη νέα σελήνη μας προκαλεί να κάνουμε ακριβώς αυτό. Αντί λοιπόν να προσπαθείς να διανοηθείς τα πράγματα, γειώσου εστιάζοντας στην ενέργεια του σώματός σου. Νιώθεις ένταση ή χαλαρότητα; Νιώθεις τσιμπήματα ενθουσιασμού ή φτερουγίσματα άγχους; Μαθαίνοντας πώς να ερμηνεύεις τα διακριτικά σήματα και τις αισθήσεις στο σώμα σου, θα ενισχυθεί η συναισθηματική σου επίγνωση. Οπότε.. νιώσε τα!

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη νέα σελήνη για σένα, καθώς τα φώτα ευθυγραμμίζονται με τον Δία – τον παραδοσιακό πλανητικό κυβερνήτη σου – και φέρνουν μια μαγική έκρηξη τύχης στις προθέσεις σου. Η ταυτότητά σου εξελίσσεται τώρα, γι’ αυτό και θα νιώσεις έμπνευση να κατευθυνθείς σε ένα νέο μονοπάτι ή να γυρίσεις μια καινούργια σελίδα. Ακολούθησε την καρδιά σου και αγκάλιασε τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σου. Η αυθεντικότητα… έχει πάντα στυλ!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις