Σε σύγκρουση με το καρμα 04-05/03

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Σε σύγκρουση με το καρμα 04-05/03 .

Σε σύγκρουση : 4 Μαρτίου – Ερμής σύνοδος Δίας (17:32 μ. Υδροχόου)

Αυτή η όψη θα σας κάνει αρκετά ομιλητικούς και το μυαλό σας θα πλημμυρίσει από ιδέες. Προσέξτε όμως γιατί αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει επίσης τόσο ομιλητικούς που μέσα στη βιασύνη σας, να ξεστομίσετε κάποιο μυστικό!

Οι ιδέες θα ρέουν άφθονα με αισιοδοξία και ονειρικές δυνατότητες. Γράψτε τις ιδέες που έχετε για την μελλοντική σας ανάπτυξη, καθώς μπορεί να μην τις εκδηλώσετε άμεσα.

zodia-taro-45

Οι βασικές αντιλήψεις και η απλή επικοινωνία μπορούν να προσφέρουν τροφή για σκέψη που τροφοδοτεί τη μεγαλύτερη κατανόησή σας και τη φιλοσοφική σας αντίληψη. Η άποψή σας επεκτείνεται για να εντοπίσετε ευκαιρίες, δυνατότητες…. όπως και τις επιπτώσεις όσων συμβαίνουν γύρω σας. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη διορατικότητα και έμπνευση.

Ίσως κληθείτε να διαμορφώσετε μια γνώμη, να εξετάσετε μια διαφορετική άποψη, να επεκτείνετε τις γνώσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε κάπου την κρίση σας. Η συνειδητή σας επίγνωση είναι ανοιχτή σε πνευματικές εμπειρίες αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

5 Μαρτίου – Ήλιος τετράγωνο Β. Δεσμός (15:21 μ. Ιχθύων / Διδύμων)

Όταν ο Ήλιος τετραγωνίζει τους σεληνιακούς δεσμούς, η αίσθηση του σκοπού και της ταυτότητάς σας, φαίνεται να έρχονται σε σύγκρουση με τα μαθήματα που πρέπει να διδαχτείτε στη ζωή. Μπορεί να αισθάνεστε πως αναγκάζεστε να κάνετε μία παράκαμψη από την ευθεία οδό προς τον προορισμό σας (όποιος κι αν είναι).

Αυτό όμως μπορεί να ισχύει μόνο επιφανειακά….επειδή αν κοιτάξετε βαθύτερα την κατάσταση (ή ενδεχομένως αναδρομικά), πιθανόν να διαπιστώσετε ότι θα ωφεληθείτε από αυτή την παράκαμψη. Εναλλακτικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σύγκρουση ή ένα αγχωτικό δίλημμα που σας ωθεί να αντισταθείτε. Ίσως όμως είναι μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε σε βάθος τις εμπειρίες και τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία 04/03 Στο κατώφλι της Αγάπης

zodia-zvdia-22

Μπορεί να υπάρχει φόβος, δυσαρέσκεια ή περιφρόνηση πίσω απ’ αυτή την αντίδραση. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε μια διαφορετική άποψη και να ανταποκριθείτε με διαφορετικό τρόπο για να ξεπεράσετε μία κατάσταση, αντί να αποκλειστείτε από αυτήν. Η ίδια η Σελήνη δεν ταλαντεύεται ούτε αλληλοεπιδρά άμεσα με τους δεσμούς ή τον Ήλιο.

Αντίθετα, το μέρος της Σελήνης που μας επηρεάζει (ο εσωτερικός μας κόσμος, το συναίσθημα, η διαίσθηση και η ευαίσθητη πλευρά μας) μπορεί να φαίνεται λίγο ασταθής όταν ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τους Δεσμούς. Οι επίδραση αυτής της όψης, διαρκεί 10 μέρες πριν και 10 μέρες μετά το τετράγωνο του Ήλιου με τους δεσμούς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76