Σημαντικά άτομα με τα οποία διασταυρώνονται οι δρόμοι σας 20-22/08

ζωδια-αστρολογια-1

Σημαντικά άτομα με τα οποία διασταυρώνονται οι δρόμοι σας 20-22/08 .

20 Αυγούστου – Ήλιος εξάγωνο Βόρειος Δεσμός (27,19 μοίρες Λέοντα/Διδύμων) .

Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση πως είναι μια καλή στιγμή… επειδή νιώθετε σαν να παίζετε στο χώρο σας. Η αίσθηση του σκοπού και της κατεύθυνσής σας, μοιάζει να ακολουθεί το ρυθμό της.

Μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες…και είστε σε καλή θέση να τις αναγνωρίσετε και να μάθετε πώς να τις κάνετε να λειτουργήσουν προς όφελός σας.

zodia-taro-45

Ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, είναι πιθανότερο να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για τον τρόπο προσέγγισής τους, με αποτέλεσμα να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα με τα οποία διασταυρώνονται οι δρόμοι σας για 2-3 μέρες περίπου πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία .

Θα μπορούσαν να σας προσφέρουν πόρους, υποστήριξη ή συνδέσεις που θα σας φανούν χρήσιμες. Απλά προσέξτε να μην καταφύγετε σε χειραγώγηση για να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Αν πρέπει να αναγκάσετε κάτι για να λειτουργήσει…. τότε ίσως υπάρχει μια καλύτερη λύση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

20 Αυγούστου – Ερμής μπαίνει στην Παρθένο (ως τις 5 Σεπτεμβρίου)

Ο Ερμής κινείται στο δικό του ζώδιο την Παρθένο…και υποκινεί ένα ενδιαφέρον για την υγεία, τη θεραπεία, την εργασία και την εξυπηρέτηση. Είναι μια καλή στιγμή για να είστε μεθοδικοί, αναλυτικοί και επικεντρωμένοι στη βελτίωσή σας.

Προσέξτε μόνο να μην χαθείτε τόσο στις λεπτομέρειες λόγω τελειομανίας και χάσετε το δάσος παρακολουθώντας το δέντρο! Αυτή η ενέργεια ξοδεύεται καλά αναζητώντας τρόπους για να δουλέψετε και να επιδιώξετε τους στόχους σας, πιο αποδοτικά κι αποτελεσματικά. Δοκιμάστε να οργανώσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας και να δώσετε προτεραιότητα, ανάλογα με ό,τι λειτουργεί καλά και με ό,τι χρειάζεται βελτίωση.

μελλοντολόγος

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τυχόν προβλήματα υγείας, που συνεχίζετε να μην τους δίνετε ιδιαίτερη σημασία.

Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, αυτή η διέλευση μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε μια αποτελεσματική στρατηγική για να προωθηθείτε.

Σημαντικά άτομα με τα οποία διασταυρώνονται οι δρόμοι σας 20-22/08 .

22 Αυγούστου – Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο (ως τις 2 Σεπτεμβρίου)

Καλή ηλιακή επιστροφή σε όλους τους Παρθένους! Ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στην Παρθένο, είμαστε όλοι επίτιμοι Παρθένοι. Σας ενθαρρύνουμε να καθαρίσετε τις τοξίνες από το σώμα και το μυαλό σας. Οργανώστε και τακτοποιήστε τη ζωή σας, με οποιονδήποτε τρόπο, αν είναι χαοτικές.

Ρίξτε μια ματιά στους τρόπους παροχής υπηρεσιών και συμβάλλετε ουσιαστικά στη βοήθεια των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες και στον τρόπο που λειτουργείτε… κι εκτιμήστε πόσα μπορείτε να κάνετε, έχοντας στη διάθεσή σας λίγα πράγματα.

chartomantia-098

Σημαντικά άτομα με τα οποία διασταυρώνονται οι δρόμοι σας 20-22/08

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η οργάνωση, οι χρήσιμες διαδικασίες και η πρακτική εφαρμογή ενώνονται, για να σχηματίσουν το κλειδί που ανοίγει την πόρτα της αποτελεσματικότητας, της αποδοτικότητας και της βελτίωσης.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να υιοθετήσετε μια στάση προσανατολισμένη στις υπηρεσίες… είτε αυτό σημαίνει ότι είναι χρήσιμο για κάποιον άλλο είτε αφιερωμένο στη δική σας θεραπεία και βελτίωση. Θα μπορούσατε να προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας, να εκτελέστε μερικές «τυχαίες πράξεις καλοσύνης» ή να κάνετε απλά, κάτι καλό για κάποιον άλλον.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/08 Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Αυγούστου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα έργα και η επίλυση προβλημάτων μπορεί να λειτουργήσουν λίγο καλύτερα, αν ακολουθήσετε μια αναλυτική και μεθοδική προσέγγιση…αντί για μια διαισθητική προσέγγιση ή εικασία.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφομοιώσετε τα αποτελέσματα κάθε προετοιμασίας που έχετε κάνει… για ένα έργο ή ένα στόχο. Απομακρύνετε ό,τι δεν λειτουργεί και ό,τι δεν υποστηρίζει τις προσπάθειές σας.

Στη συνέχεια, αναδιοργανώστε και απλοποιήστε ό, τι απομένει. Απλά μην παρασυρθείτε τόσο πολύ και πετάξετε κάτι, που είναι σημαντικό για εσάς και τους στόχους σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia