Σημαντικές αποφάσεις και σημεία καμπής 06-12/02

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Σημαντικές αποφάσεις και σημεία καμπής 06-12/02 .

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να διαχειριστείτε σημαντικές αποφάσεις και σημεία καμπής.. με αυτοπεποίθηση, επιδεξιότητα και ευκολία!

Έχοντας μηδενικούς πλανήτες ανάδρομους, αυτή η εβδομάδα δείχνει ξεκάθαρα πως ο δρόμος είναι ελεύθερος για να σημειώσετε πρόοδο στις υποθέσεις σας.

Πριν όμως πατήσετε γκάζι.. βρείτε χρόνο για να ελέγξετε τη δημιουργική σας πορεία. Η καλλιτεχνική, ρομαντική Αφροδίτη στους Ιχθύες, χαλαρώνει παρέα με τον δημιουργικό Ουρανό στον Ταύρο… αυτή την Τρίτη και την Τετάρτη.

zodia-taro-45

Οι συνδυασμένες πλανητικές τους δυνάμεις διαταράσσουν σκέψεις άνευ πρωτοτυπίας κι ενδιαφέροντος. Αν και δεν χρειάζεται να επιστρέψετε ΟΛΟΙ στον πίνακα σχεδιασμού… αξίζει τον κόπο να επανεξετάσετε κάποια σημεία στα σχέδιά σας. Εξάλλου πότε ολοκληρώσατε μία διαδικασία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ή κάνοντάς την βιαστικά;

Γι’ αυτό τροποποιήστε και βελτιώστε τα σχέδιά σας, για να υποστηρίξετε τις προσπάθειές σας. Ένας ακόμη λόγος για υψηλές αποδόσεις, είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, που αναβαθμίζει το ανταγωνιστικό πνεύμα. Από τις αρχές Δεκεμβρίου, αυτοί οι δύο πλανήτες χορεύουν paso doble στον Αιγόκερω, το ζώδιο της φιλοδοξίας και του κύρους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Σημαντικές αποφάσεις και σημεία καμπής 06-12/02 .

Βέβαια ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, χάρη στην ανάδρομη πορεία του, από 29 Δεκεμβρίου μέχρι 18 Ιανουαρίου. Αναμφίβολα βιώσατε μερικές δύσκολες στιγμές το προηγούμενο διάστημα. Και αν σ’ αυτό το σημείο έχετε συνειδητοποιήσει πως δεν είστε έτοιμοι για μια συγκεκριμένη πρόκληση, ακούστε το ένστικτό σας!

Είναι καλύτερα να κυματίζετε τη σημαία της παράδοσης.. παρά να προσπαθείτε να ξεπεράσετε τις δυνατότητές σας. Βεβαιωθείτε όμως, ότι δεν εγκαταλείπετε πέντε λεπτά πριν από το θαύμα! Αν όμως εξακολουθείτε να έχετε ενέργεια γι’ αυτό, κάντε μια μαραθώνια προσπάθεια πριν από το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Θα μπορούσατε να στείλετε ΕΝΑ ακόμα κείμενο ή μια αναθεωρημένη προβολή… χωρίς να φανείτε απελπισμένοι; Ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε να είναι άρτιο κι επαγγελματικό. Η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού ο Ερμής, μπαίνει στο ζώδιο της συνεργασίας Υδροχόο αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, προωθώντας τις ομαδικές προσπάθειες.

Βελτιώστε τα διαδικτυακά σας προφίλ, γιατί κάποιοι μπορεί σύντομα να πληκτρολογήσουν το όνομά σας στη γραμμή αναζήτησής τους. Φυσικά, η δημιουργία πολύ σημαντικών συνδέσεων… δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη. Ενώ αυτή η διέλευση παραμένει μέχρι τις 2 Μαρτίου, κυκλοφορήστε ανάμεσα στους συναδέλφους του κλάδου και ζητήστε από όσους έχουν σημαντικούς και ισχυρούς φίλους, να σας υποστηρίξουν.

Διαβαστε επισης : Επανασυνδέσεις σχέσεων 08-10/02 Μιλήστε ανοιχτά και χωρίς δικαιολογίες

zodia-astra-tarot

Σημαντικες αποφάσεις και σημεία καμπής 06-12/02 .

Οι φρέσκες απόψεις μπορούν να κάνουν θαύματα για την βελτιστοποίηση μεγάλων έργων. Δημιουργήστε μια δεξαμενή σκέψης με έμπειρους συναδέλφους ή προσκαλέστε φίλους να δοκιμάσουν πιλοτικά την τελευταία σας επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεδομένου ότι αυτή η διέλευση διαρκεί όλο τον μήνα, τα σχέδια για του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι απολαυστικά… είτε είστε σε σχέση είτε μόνοι. Ποιος είπε ότι τα βέλη του Έρωτα δεν μπορούν να είναι πλατωνικά ή επαγγελματικά; Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με παλιούς φίλους ή κάντε πολλές καινούργιες γνωριμίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065