Σκέψεις από το παρελθόν που επηρεάζουν τη μοίρα μας 02-03/09

prwin-epanasyndesi

Σκέψεις από το παρελθόν που επηρεάζουν τη μοίρα μας 02-03/09 .

Σκέψεις από το παρελθόν : Η ανάδρομη Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον αστεροειδή Ήρα στο Λέοντα καθώς η Σελήνη στον Κριό κάνει τρίγωνο και με τις δύο.

Το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό και τρυφερό, αλλά ταυτόχρονα παθιασμένο και δραματικό. Λαχταράμε μεγάλες απολαύσεις!

Το Σαββατοκύριακο, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο επιστρέφει σε όψη τριγώνου με τον Δία στον Ταύρο. Οι σκέψεις τρέχουν!

zodia-taro-45

Σκέψεις από το παρελθόν που επηρεάζουν τη μοίρα μας.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μήπως είναι μια αγάπη από το παρελθόν που ώθησε η ανάδρομη Αφροδίτη.. και για την οποία ελπίζουμε ν’ ακούσουμε;

Καθώς το εξετάζουμε μας δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσουμε μια διαφορετική συμπεριφορά και μια ελπιδοφόρα σκέψη. Η επικοινωνία είναι παθιασμένη κι ανεξέλεγκτη. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να γίνουν ακριβείς οι λεπτομέρειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη του Κριού ενώνεται με τον Χείρωνα κι εναντιώνεται στον αστεροειδή Δήμητρα στον Ζυγό. Θέλετε να προχωρήσετε και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας ή να ηρεμήσετε και να περάσετε μια γλυκιά κι ευχάριστη εβδομάδα; Η έλξη είναι πραγματική- ίσως επιθυμείτε λίγο κι από τα δύο;

Επιλέξτε αυτό στο οποίο μπορείτε να δεσμευτείτε. Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευσή της στον Κριό μ’ ένα τετράγωνο προς τον ανάδρομο Πλούτωνα – ταραχώδης αλλά παρακινητική όψη, αν βάλετε αυτή τη δύναμη να δουλέψει για εσάς.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

tarw-taro-xartomanteia

Στη συνέχεια η Σελήνη μετακινείται στον Ταύρο και σ’ ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύες. Επικρατεί επιβράδυνση… κι αυτό είναι καλό. Το συναίσθημα είναι ενεργό και ξεκάθαρο. Η δράση πρέπει να ισορροπεί. Ο προβληματισμός βοηθάει στην επιλογή της σωστής πορείας. Δεν είναι κάτι απλό κι εύκολο! Χρειάζεται το χρόνο του.

Τη νύχτα η Σελήνη κατευθύνεται σ’ ένα τρίγωνο με τον Ήλιο της Παρθένου. Η διάθεση που επικρατεί, υιοθετεί μια πρακτική προσέγγιση, που ενσωματώνει όλα όσα έχουμε μάθει από την παρατεταμένη ανάδρομη Αφροδίτη. Αυτή η κατανόηση του τί πραγματικά θέλουμε, καθώς και των ανανεωμένων αξιών μας, θα διαμορφωθεί σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65