Σκανδαλώδεις καταστάσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά 30/03

erwtikes-1314

Σκανδαλώδεις καταστάσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά 30/03 .

Σκανδαλώδεις καταστάσεις : Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό .

Στις 30 Μαρτίου , η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.  Ο Ουρανός είναι μια εξαιρετικά απρόβλεπτη δύναμη .

Όταν ο πλανήτης της Αγάπης και του χρήματος συναντά τον πλανήτη των ξαφνικών αφυπνίσεων και της εξέγερσης, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε ακριβώς τι να περιμένουμε.

zodia-taro-45

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, μας ενθαρρύνει να καλωσορίσουμε τα ηλεκτρικά αξιοθέατα και να αγκαλιάσουμε το άγνωστο.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό: ένα νέο κεφάλαιο του αναπτυξιακού μας ταξιδιού

Στην Αστρολογία, η Αφροδίτη κυβερνά τον Ταύρο και τον Ζυγό. Η θεά της αγάπης ορίζει τη σχέση μας με τον εαυτό μας και τους άλλους, είναι το θεμέλιο της αίσθησης της αυτοεκτίμησης , σχετίζεται με το σύστημα αξιών μας, με το γούστο μας και με το πώς επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ισορροπία και αρμονία στη ζωή μας . Η Αφροδίτη είναι επίσης ο κυβερνήτης των οικονομικών και των χρημάτων, όλων όσων εκτιμούμε και του τρόπου με τον οποίο σχετιζόμαστε με την ευχαρίστηση, την αφθονία και την δεκτικότητα.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Απρίλιο – Σχέσεις και Γάμοι!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ο Ουρανός, ο σύγχρονος κυβερνήτης του Υδροχόου, ανακαλύφθηκε τυχαία το 1781, ενώ συνέβαινε η αμερικανική και η γαλλική επανάσταση. Η ανακάλυψή του άλλαξε για πάντα την αντίληψή μας για το Ηλιακό Σύστημα και ήταν ένα ανατρεπτικό γεγονός για την επιστημονική κοινότητα. Ο Ουρανός μας ανάγκασε να συζητήσουμε όλα όσα υποθέσαμε ότι ήταν αληθινά για τον Γαλαξία μας και να διευρύνουμε το μυαλό μας ώστε να συμπεριλάβουμε νέους ορίζοντες και δυνατότητες.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό

Η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό περίπου μία φορά το χρόνο. Η σύνδεσή τους ολοκληρώνει έναν κύκλο απελευθέρωσης σε σχέση με το σύστημα αξιών μας, με το πώς εμφανιζόμαστε στις σχέσεις μας, με το πώς αντιμετωπίζουμε και σχετιζόμαστε με τα χρήματα και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο της διαδικασίας εξατομίκευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ηλεκτρικές έλξεις αξιοθέατα και ασυνήθιστες συναντήσεις

Όταν η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ουρανό, τείνουμε  προς το ασυνήθιστο, το παράξενο, το εκκεντρικό και απομακρυνόμαστε από το συνηθισμένο. Μπορεί να μας ελκύει να αλλάξουμε τις ιδέες και τις προσδοκίες μας γύρω από την αγάπη, να αμφισβητήσουμε την παλιά μας αντίληψη για τη σχέση, ίσως ακόμη και να εξερευνήσουμε και να πειραματιστούμε με νέους τρόπους σχέσης με τους άλλους.

Οι επαφές μεταξύ του Ουρανού και των προσωπικών πλανητών έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη ζωή μας ενδιαφέρουσα και αντισυμβατική. Με αυτή τη διέλευση, η αγάπη και η κοινωνική μας ζωή μπορεί γρήγορα να πάρει μια απροσδόκητη τροπή. Μπορεί να αναπτύξουμε μια ξαφνική, ηλεκτρική έλξη προς κάποιον που δεν θα περιμέναμε να μας ελκύει ή κάποιος μπορεί να μας αποκαλύψει τα συναισθήματά του. Είναι πιθανό να νιώθουμε πιο επαναστατικοί και ασυμβίβαστοι , όταν ο Ουρανός είναι πολύ δραστήριος, βαριόμαστε εύκολα τα συνηθισμένα και τα γνωστά και φυσικά επιδιώκουμε να ζήσουμε κάτι διαφορετικό από τον κανόνα.

zwdia-tarw-zodia-19

Σκανδαλώδεις καταστάσεις Επαναπροσδιορισμός της σχέσης μας με τα χρήματα

Στην προσωπική μας ζωή, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να αντανακλά ευκαιρίες για να βγάλουμε εισόδηματα με ασυνήθιστους τρόπους, ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα ή τον μισθό μας ή στον τρόπο με τον οποίο επενδύουμε τα οικονομικά μας.

Μπορεί να αποφασίσουμε να απομακρυνθούμε από δουλειές ή επαγγέλματα που δεν υποστηρίζουν την ανάπτυξή μας, ενώ νέες και απροσδόκητες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν νωρίτερα από ό,τι πιστεύαμε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναδιαμορφώσουμε τη σχέση μας με τα χρήματα και με την έννοια της σταθερότητας και της αφθονίας. Ο Ουρανός στον Ταύρο μας προσκαλεί να ευθυγραμμίσουμε την ιδέα μας για την ασφάλεια με τους καιρούς που αλλάζουν.

taro-6-9

taro-zodia-76

Σκανδαλώδεις καταστάσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά 30/03 .

Διαταραχές, απελευθέρωση και ανακαλύψεις

Ο Ουρανός θέλει τελικά να μας απελευθερώσει από όλα όσα δεν είμαστε εμείς, από όλα όσα μας εμποδίζουν να ενσαρκώσουμε την ουσία μας και να λάμψουμε αληθινά. Ο Ουρανός θέλει να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας, να γίνουμε αδικαιολόγητα περίεργοι, να αφήσουμε κάθε φόβο της κρίσης και τις φωνές στο κεφάλι μας που μας λένε ότι δεν είμαστε αρκετοί.

Ωστόσο, αυτός ο τύπος απελευθέρωσης συμβαίνει συχνά μέσω διασπαστικών γεγονότων που μπορούν να εκληφθούν ως τραυματικά, ειδικά όταν ο Ουρανός βρίσκεται σε ένα ζώδιο προσανατολισμένο στη σταθερότητα, όπως ο Ταύρος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Το επταετές ταξίδι του Ουρανού μέσα από το ζώδιο του Ταύρου είναι μια υπέροχη ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ευέλικτη βάση για τη ζωή μας, να γίνουμε πιο προσαρμοστικοί και να αποδεχτούμε το γεγονός ότι τελικά η σταθερότητα είναι μια ψευδαίσθηση, καθώς όλα εξελίσσονται συνεχώς.

Ο Ουρανός λατρεύει να αλλάζει τα σχέδιά μας και να μας θυμίζει ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε να ελέγχουμε τη ζωή ,δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο Ουρανός αγαπά τις εκπλήξεις, αλλά ο Ταύρος όχι. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε με αυτή τη διαδικασία θα εξαρτηθούν από το επίπεδο αντίστασής μας στην αλλαγή.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Απρίλιο – Σχέσεις και Γάμοι!

μελλοντολόγος

Σκανδαλώδεις καταστάσεις Απαλλαγή από προηγούμενα μοτίβα

Υπάρχει πάντα μια όψη αποξένωσης και αποσύνδεσης όταν η Ουράνια ενέργεια είναι εξέχουσα . Γύρω στην εποχή της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού, μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από την παλιά αίσθηση του εαυτού μας και να νιώσουμε την ανάγκη να απελευθερωθούμε από περιορισμούς που επιβάλλονται από τον εαυτό μας, παλιές αξίες και ταυτότητες, παλιούς τρόπους αντίληψης του εαυτού μας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

300x300aΜπορεί να βιώσουμε μια αίσθηση ε της αποξένωσης από αυτούς με τους οποίους σχετιζόμαστε συνήθως: αυτή η ευθυγράμμιση μπορεί να μας εμπνεύσει να προσεγγίσουμε νέους ομοϊδεάτες και να δημιουργήσουμε δεσμούς που βασίζονται στη διατήρηση της αυτονομίας, της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας μας.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού αντιπροσωπεύει μια φανταστική ευκαιρία να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας, να απελευθερωθούμε από προηγούμενα μοτίβα που δεν υποστηρίζουν πλέον την ανάπτυξή μας και να δημιουργήσουμε νέα, ευθυγραμμισμένα με τον πιο αυθεντικό εαυτό μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot