Στην εποχή της Αγάπης 18/03

karkinos-problhmata

Στην εποχή της Αγάπης 18/03 .

Στην εποχή της Αγάπης 18/03 : Εποχή των Ιχθύων ( 18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) Εαρινή Ισημερία .

Στο τέλος του ζωδιακού κύκλου οι Ιχθύες φωνάζουν από τον γαλάζιο όρμο τους. Είναι ο αστερισμός δύο ψαριών που κυνηγούν τις ουρές τους στα νερά της αιωνιότητας! Επιπλέουν εκστατικά, μέσα σε μια ζωηρή ονειροπόληση.

Ως το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, οι Ιχθύες μας ζητούν να αναλογιστούμε το αναπόφευκτο – τον παροιμιώδη θάνατο όλων των πραγμάτων.

zodia-taro-45

Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε διάφορες καταστάσεις, αφήνοντας χώρο για νέα ξεκινήματα. Αποκομμένοι από τον χρόνο και τον χώρο, οι Ιχθύες ενσωματώνουν πολλές διαστάσεις ταυτόχρονα. Η αλήθεια είναι ότι η ζωή κάτω από αυτόν τον ήλιο μπορεί να φαίνεται αρκετά μπερδεμένη. Όταν έρθουμε αντιμέτωποι με την πρόκληση, ίσως θελήσουμε να κολυμπήσουμε μακριά, να εξαφανιστούμε χωρίς ν’ αφήσουμε ίχνη πίσω μας.

Οι Ιχθύες μας οδηγούν σε νεφελώδη, άμορφα μέρη… αλλά μην φοβάστε! Απλώς ακολουθήστε τις μέδουσες στον πάτο της θάλασσας. Στις σκιές του δάσους των φυκιών αντιμετωπίζουμε τον εθισμό, την άρνηση, την εξαπάτηση και άλλες σκοτεινές συμπεριφορές. Η αδράνεια που καταπολεμά την κούραση του χειμώνα δεν είναι αυτό που λέμε «εμπνευσμένη».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Στην εποχή της Αγάπης 18/03 .

Αυτός είναι και ο λόγος που η εποχή των Ιχθύων φαίνεται τόσο αποπροσανατολισμένη και καταθλιπτική. Υπαρξιακές κρίσεις, αναποφασιστικότητα, συναισθηματική ευαισθησία και κυκλοθυμία… είναι όλα πιθανά. Είμαστε επίσης πιο ευάλωτοι και επιρρεπείς σε ασθένειες. Πρέπει να σκεφτούμε βαθιά και ουσιαστικά για να βρούμε νόημα και σκοπό.

Βρείτε ένα κανάλι γι’ αυτήν την υδάτινη ενέργεια. Συνεχίστε… και θα βρείτε σαφήνεια στη σύγχυση.. Τα ψάρια κολυμπούν σε τόξα και κύκλους…όχι σε ευθείες γραμμές, οπότε ξεχάστε την τάξη. Όσο χαλαρώνουμε, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνουμε. Οι Ιχθύες απαιτούν πλήρη παράδοση. Όσο περισσότερο δημιουργούμε και απελευθερώνουμε, αναπνέουμε και κοιμόμαστε, περπατάμε και τραγουδάμε – τόσο πιο εύκολος θα είναι αυτός ο κύκλος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 17/02 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα 

chartomantia-098

Στην εποχή της Αγάπης 18/03 .

Οι Ιχθύες φωνάζουν από το βαθύ πηγάδι να τους εμπιστευτούμε και να κολυμπήσουμε στη θάλασσα των ευχάριστων ονείρων τους. Το διάφανο κουκούλι τους θωρακίζει και προστατεύει τη διαδικασία ζωή-θάνατος-ζωή. Και ναι, θα ξανάρθετε στη ζωή! Σηκωθείτε με αξιοπρέπεια από τα τιτάνια βάθη, με τη βοήθεια της τρίαινας που είναι η ψηλότερη αρχή του ουρανού.

Η ζωή συνεχίζεται αναπόφευκτα, όπως το νερό ρέει κατηφορικά. Έχετε υπομονή. Αυτή η περίοδος, λαμβάνει χώρα εσωτερικά. Η πρόοδός μας θα είναι ξεκάθαρη μόνο στο τέλος. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Στην εποχη της Αγάπης 18/03 .

5 Μαρτίου: Ήλιος σύνοδος Δίας στους Ιχθύες – Αυτή η σύνοδος μας εμπνέει ενθουσιασμό και περιέργεια που καίει. Έχουμε μια άσβεστη δίψα για γνώση και επίγνωση. Μπορεί να είναι δύσκολο να κοιμηθείτε το βράδυ. Τα ψάρια είναι ούτως ή άλλως νυκτόβια πλάσματα, επομένως προετοιμαστείτε για αλλαγές στον ύπνο και τα όνειρά σας κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

13 Μαρτίου: Ήλιος σύνοδος Ποσειδώνας – Αυτή είναι η κορυφαία στιγμή της Εποχής των Ιχθύων. Προετοιμαστείτε για ανήσυχο ύπνο, περίεργα όνειρα, γκρίνια και πόνους στο σώμα. Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι ή αποπροσανατολισμένοι. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των Ιχθύων και του κυβερνήτη τους Ποσειδώνα. Τιμήστε αυτή τη στιγμή του προβληματισμού, της χαλάρωσης και της επαναφόρτισης. Φροντίστε τον εαυτό σας και να είστε ήσυχοι. Οι Ιχθύες είναι το λιγότερο…πολύπλοκοι! Η διαύγεια έρχεται κατά κύματα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 17/02 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα 

taro-zodia-76